Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bożenka gryzie i żuje. Przynajmniej nie zauważyliśmy, żeby inaczej było.
Majowa, ten test może za wcześnie? No i najlepiej z porannego moczu 😉
Mycha, zdrówka dla Kubusia! I niech system spaniowy taki zostanie 😊 z pracą masz fajnie, tak mogłabym pracować.Mycha666 lubi tę wiadomość
-
A to mój mały bandzior. Uwielbiam to zdjęcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 22:47
jangwa_maua, Wowka, pawojoszka, Berbecia, Hoope, Sela, kattalinna, kamciaelcia, Katy, MajowaMamusia, Feeva, Cola87, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Rany dziewczyny, dobrze, że piszecie o tym jedzeniu, bo ja już moją zaczęłam podejrzewać w najlepszym przypadku o tasiemca, a najgorszym o tę chorobę gdzie człowiek nie odczuwa w ogóle sytości u nas słowa-których-nie-wolno-wymawiać to "jedzenie", "am", "mniam" i Mała ma zakaz wstępu do kuchni. Ja pitole, ona nie przestaje jeść! Skończy jedno, to wzrokiem wynajduje coś nowego i am am am, aż w końcu ktoś jej da. Od jakiegoś czasu śniadania i obiady jem schowana w kącie, tyłem do Młodej, bo inaczej nie daje mi żyć, aż mi nie wyje połowy talerza. Je wszystko, niczym nie pogardzi. Żeby nie było, to się cieszę, pewnie lepsze to niż niejadek, ale serio momentami się zastanawiałam czy to normalne. Wagowo nie możemy przekroczyć 9 kg żeby było śmieszniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 22:39
jangwa_maua, Wowka lubią tę wiadomość
-
Mycha, kopę lat! Trzeba było nowej ciąży żebyś się odezwała? 😀 zdrówka dla Kubusia, niech go puszcza 🙂
Jangwa, przecudnej urody te Twoje córki. Starsza jak z bajki 🤩 domowa sesja udana, widać że lubisz i umiesz 🙂
Majowa, rano sikaj, nie wieczorem 😉
Moje dziecko gryzie i żuje niektóre pokarmy, a niektóre chce od razu przelykac. Popsuł się z jedzeniem chleba, odgryza kawał i od razu chce przełknąć. Ode mnie nie chce kawałków, kanapki mamy passe 😐
Kamcia, za Twoje, a raczej Wasze zdrowie zeżarłam wielkiego loda 😃Mycha666, jangwa_maua, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Ooo dokładnie tak jak to napisałaś. A zdjęcie boskie. Do tego podpis apropo tego postu wyżej "matka dawaj żarcie, czekam" 😂
Wowka - dziękuję 😊. Tylko starsza to już współpracować nie chce. Na spacerze czy w domu -"chodź zdjęcie Ci zrobię ładne" to się odwraca, czasu nie ma 😁. Wszystko inne ciekawsze. Dziś o dziwo chętnie wysiedziala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 22:47
Wowka, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Nie chcę mi się edytować.
White, to tylko pozazdrościć Idzie przemiany materii 😃 oby jej zostało w późniejszym życiu, to bardzo pożyteczna uniejetnosc-jesc i nie tyć 😉
Jak tam po urodzinach? Fajnie było, Mała jadła torcik 😂?
Jangwa, a te loczki u starszej to naturalsy? 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 22:49
-
Hahaha, jadła 😂 pewnie nie zaskoczę jak powiem, że jadła wszystko co było. Chodziła od gościa do gościa i am am am, każdy coś dał...
A same urodziny całkiem fajnie, wiadomo, że to tak bardziej spotkanie dla nas, niż dla Małej na razie, ale prezenty się chyba podobały, szczególnie upatrzyła sobie Odkrywczy domek z Dumela i dziś pół dnia spędziła waląc szopa wystającego z komina w łeb na imprezie przechodziła z rąk do rąk, tylko do teścia nie poszła
Co do przemiany to może mieć po mnie. Zresztą ja też po mamie miałam. Pamiętam jak w liceum niecierpliwie czekałam żeby przekroczyć 50 kg, żebym po 18stce mogła oddać krew. Przekroczyłam dopiero gdzieś na studiach, a później już niestety równia pochyła. Nie wiem czy kiedykolwiek już uda mi się zejść z wagą, żeby mieć 5 z przodu
Chociaż ostatnio było nawet blisko, zabrakło 1.5kg, ale przytafiły się święta BN...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 22:59
Wowka lubi tę wiadomość
-
O rany ale naskrobałyście. Doszłam do Kamci i już nic nie pamiętam. Kamcia ale się cieszę! Super! Gratki
Cholercia ja w planach mam grudzień ale jak tak dalej będzie na forum to chyba szybciej
Rano Was nadrobię!
kamciaelcia lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Dzien dobry:)
Zdjecie Kubusia boskie 😂
Kamil tez czesto chce od razu polykac bez gryzienia Zawsze mu wtedy probuje pokazac zeby gryzl, ale nie wiem czy rozumie o co mi chodzi :p
Ostatnio ma tak, ze pierwszy kęs prawie na sile musze mu dac zeby chcial dalej jesc..Wczoraj pieknie wcinal kalafiora z bulka tarta, ale najpierw sprobowac nie chcial tez xd
W ogole wczoraj przed spaniem sie bujal na czworaka, moze to wstep przed raczkowaniem...Oby xd
Nie wyspalam sie bo obudzilam sie jak narzeczony wychodzil i juz zasnac nie moglam do 3 prawie, wzielo mnie na rozmyslania o naszej sytuacji mieszkaniowej i sie zdenerwowalam xd -
nick nieaktualnyWiem, wiem, że rano powinno się sikac, bo jest większe stężenie hormonu, zrobiłam profilaktycznie, bo się nakręciłam. Będę czekać na okresy, tylko kij wie kiedy dostane w tym miesiącu, zawsze miałam regularny,a teraz nie wiem co się porobiło. Nawet trochę mi przykro, że nie jestem a tak serio to liczę, że niedługo zobaczę 2 krechy.
Bandzior uroczy, tak dorośle wygląda dla mnie to on mówi: i co matka, mówiłem, mówiłem to nie chciałaś mnie słuchać
Kamcia a czemu będziesz śmiać się i płakać? Będzie córcia Ty wprawiona w boju niemowlęcym. Ja to się boję, że nie dam sobie rady, jak mi się trafi drugi bobas taki rozdarty i da mi czadu tak jak Zuzia na początku, to na pewno nie ogarnę.
Oczywiście muszę edytować, bo zapomniałam, wstałyśmy o 7,20 bałam się, ze jej się przestawi na 5, a tu wstaje później, ciekawe czy tak na stałe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 08:26
-
nick nieaktualnyW sensie że 4 cc? Moja kuzynka miała 3 cc i jej lekarz powiedział, że teraz to mają i po 5. Ja się nie znam, planujemy jeszcze tylko 1 dziecko, ale nigdy nic nie wiadomo. Będzie dobrze, zobaczysz co Ci lekarz powie.
Co na drapanie w gardle? Po wygrzewaniu trochę mi lepiej, ale coś mi w gardle siedzi. Poleccie coś skuteczngo bo nie chce się rozłożyć.