Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia ja ci mówię że dziewczynka jak nic. To żeś chłopu w głowie namieszała tu rozwód ,tu ciąża już sam nie wie w co wierzyć ,zwłaszcza w taki dzień jak dziś.
Witam nowa mamę, im nas więcej tym weselej .
My zaczęliśmy dzień psikusem trochę oklepanym ale jak widać jeszcze się ludzie łapią. Wstawiliśmy zdjęcie USG z ostatniej ciąży na FB, choć szybko nas zdemaskowali to jednak niektórzy uwierzyli. Za to nasze autko to nam dopiero psikus zrobiło. Pojechałam do sąsiedniej wioski na przegląd ,facet wjechał na rolki a tu bach przewód hamulcowy pękł i o😯 dobrze że na stacji nie w drodze bo bez hamulca to by wesoło nie było. Ale najlepsze że nie mogłam już tego auta ze stacji zabrać i do domu około 4 km spacerek,dobrze że mnie facet na stopa zabrał. -
Kamcia chciałabym zobaczyć minę męża jeszcze ten prima aprilis to faktyczne biedny może nie wiedziec czy to prawda czy żart Jangwa córrcie masz śliczne i talent do fotografowania nas rozłożyło, mąż zaraził mniez ja Adasia i noc masakra, jeszcze pies miał chyba biegunkę i latałam zeby ją wypuszczać na pole. Mam nadzieję że dziś będzie lepiej.
-
nick nieaktualny
-
Życie mnie pochlonelo. Remont, przeprowadzka, troszke dodatkowych spraw zwiazanych z pracą i tak czasu niewiele na cokolwiek zostawalo. Ale już z gorki, piekna pogoda, dzien dluzszy, lepiej sie funkcjonuje:-)
A corka raczkuje, wstaje, chodzi przy meblach, ale do chodzenia samodzielnego sie nie rwie;-) I caly dzien krzyczy na mnie zeby jej czytac, wiec siedzimy i czytamy;-)
Kojarze, ze jeszcze jakies dziewczyny z tego watku sa w ciazy, wiec tez gratuluje
Postaram sie byc juz na biezaco;-)kamciaelcia, kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
https://alaantkoweblw.pl/drobiowy-gulasz-curry-z-warzywami
Jezu, jakie to jest pyszne:p Kamcio tez pieknie wcinal:pSela, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny,
Na razie nie dam rady nadrobic.
Z tego co widze to Kamcia jest w ciazy. Gratulacje!
Ja przyjechalam na dluzsze wakacje do Polski. Moj dziadek od jakiegos czasu choruje. Bylam tu dwa tygodnie temu, wtedy jeszcze siedzial i zaczepial Patryka. Dzis lezy, poddal sie. Mysle, ze to kwestia kilku dni. Wyglada bardzo zle Spotkalam sie w pracy nieraz ze smiercia. Jest mi bardzo przykro. Pierwszy raz w zyciu umiera mi bliska osoba.
Poza tym wczoraj Patrykowi wyszedl pierwszy ząb, lewa dolna jedynka. Ma glutowaty katar i ropieje mu oczko. Mam nadzieje ze to wina zębów. Kaszle przy tym, ale samopoczucie ma swietne.
Ogólnie dzien do dupy. Nie spodziewalsm sie, ze jest az tak zle. Balam sie spotkania z dziadkiem, nie wiedzialam jak sie zachowac, a dziadek ledwo kontaktuje. Boli mnie, ze tak cierpi i szkoda mi babci, bo oni wszystko we dwojekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
kattalinna
w pierwsze i drugiej ciazy było na plus 3,5 kg co dało około minus 12kg po ciazy (odnosnie wagi wyjsciowej)
w trzeiej spadło, a po samej ciazy minus prawie 30kg...
te zaczynam w sumie z najnizsza waga, choc niefajna, ale juz pewnie na diecie cukrzycowej
ciekawe jak to bedzie -
Kwiatkowa, współczuję choroby dziadka 😔 swoją drogą, jesteś szczęściarą, że do tej pory jeszcze nie doświadczyłaś śmierci bliskiej osoby, że masz wszystkich. Odchodzenie jest zawsze trudne... Trzymaj się!
Kamcia, po tej ciąży to Ty już znikniesz chyba!kamciaelcia lubi tę wiadomość