Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPawojoszka nie wiem co napisać, kciuki za pomyślne rozwiązanie sytuacji ☺
U mnie w tamtym miesiącu okres wcześniej, teraz jakby się przydało to nie ma. Zrobiłam powtórkę teściku i nic.
Inteligentnych ludzi cechuje dystans,a nie obraza,za to płytkich ludzi cechuje nadmierne poczucie wyższości i czerpanie satysfakcji z obrażania innych.edwarda20, D_basiula, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka, no ladnie! 😳
A ja wlasnie dzis dostalan okres, oczywiscie spoznil sie, mial byc w niedziele a przyszedl dzis, jak w sobote idziemy na mega impreze taneczno-urodzinowa, bo mojego siostrzeniec wyprawia takie spore urodziny. Super, bede tancowac z Niagara 😁
Edit
Zapomnialam o najwazniejszym. Moje dziecko dzisiaj zrobilo samodzielne cztery kroczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 20:22
Wowka, jangwa_maua, kattalinna, pawojoszka, edwarda20, wariancja, kamciaelcia, Berbecia, Feeva, Mycha666, Cola87, Sela, Katy, D_basiula, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
JS, do soboty nie zmaleje? Ja się nastawiłam, że skoro pierwszy okres od 8 miesięcy, a nawet może znacznie dłużej to będzie Niagara i w ogóle. A tu znowu takie tam prawie nic. Nie wiem czy się cieszyć czy płakać... Na pewno cieszę się, że nic nie boli i taki "ładny" jest 😉 wczoraj rano trochę brzuch i krzyż pobolały ale wzięłam nospe (jedną zwykłą!) i przeszło. Dziś 4 dzień i na dobrą sprawę wkładka by wystarczyła. Tak to ja mogę mieć okres 😁 przez 2-3 miesiące, potem znowu nie 😉
-
O rany. Co za faux paux, tak to jest jak się czyta w dzień na raty.
Brawo dla Mani, trzy kroczki to nie byle co!🤩 Najdłuższy marsz rozpoczyna się od pierwszych kroków, czy jakoś tak 😉
Na zdjęciach słodzinka 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 20:33
-
Kto mi powie jak te rozmiary robią? Dziś zmierzyłam Bożenkę bo przykleiłam miarkę do ściany. Od 80cm - moje dziecko nie sięga 😂 przystawiłam do ściany, wzięłam książkę i metrówkę i wyszło 75-76cm. A ubranka 80 już przykrótkie 🤔
Wowka lubi tę wiadomość
-
Maniu, wybacz, gratki dla Ciebie ♥️
Wiwka, dokladnie, Niagara to pikus w porownaniu do kroczkow, pewnie ze tak
Kattalina, ja mam spirale a przez nia moj okres trwa tydzien, najwiekszy jest w 3-4 dniu. Wlasnie po porodzie mialam taki naturalny, dosc skapy tak jak ty teraz, ale po zalozeniu wkladki mam rowny tydzien, a potem nawet jeszcze plamie, takze to ten minus, bo nie cierpie miec okresu ale cos za cos.
Wowka, mlody ma spodnie z h&m na 62 i nosi je po domu, fakt sa minimalnie krotkie ale serio jeszcze znosne
Pizamy z h&m mamy od pazdziernika i sa dobre teraz jeszcze, ja nie wiem, te ciuchy rosna razem z dzieckiem, na serio Uwielbiam h&m i 90% szafy jest stamtad, ale rzadko wymieniam garderobe bo wlasnie sa chyba z gumy 😂 -
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla Mani ,pierwsze kroczki przed rokiem to nie jest byle co ,zdolna panna.
Kattalina to jest moja wina i nic mnie nie usprawiedliwia,zwłaszcza w naszej sytuacji ,nieodpowiedzialne. Jeszcze się właśnie pocieszam że puki dwóch kresek nie zobaczę to nic pewnego ale nie bardzo w to wierzę . -
Pawojoszka nooooooo nieźle, nieźle 😁😁 w takim razie czekamy na test 😁
Brawa dla Igorka 👍❤️
Moj okres trwa od 5-7dni, ale jak 7 to te 2 ostatnie dni to bardziej plamienie na brązowo.
Co do rozmiarów to u nas 74-80, ale ze smyka body 68 nadal w użyciu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 22:14
J.S lubi tę wiadomość
-
Pawajoszka aby było tak jakbyś chciała! Ale pamiętaj jak co to pokochamy jak swoje😊 gratulacje pierwszych kroczków! Moje dziecko jest chyba bardzo ostrożne, nie chce się puszczać, stoi tylko jak przynajmniej jedną ręką o coś tam zahacza. A przy meblach łazi już od stycznia...dobrej nocy wszystkim 😘
-
nick nieaktualnyCo to ja czytam, Pawojoszka😁 hmmm ja Ci życzę, żeby się ułożyło tak Jak chcesz😉
Gratuluje kroczkow!
I cieszę się, że z Kamilkiem dobrze, ma gdzieś kalendarz rozwojowy, prawidłowo! Katy na spokojnie i na luzie, pokazuj ale nie wpadaj w obsesje nauki😉
Chyba moj klocunio największy...86-92 nosimy...sporadycznie jakieś porteczki 80jeszcze w użyciu...😳😁Katy lubi tę wiadomość
-
Moja jeszcze niektóre 68 😂 a i pewnie coś 62 pasującego bym znalazła 😁. Co do chodzenia - nie widzę aby moja garnęła się do tego. Jak pójdzie przed rokiem to będzie cud. Pierwsza już dawno próbowała i miała pierwsze kroki za sobą. Młodsza dziarsko na czworaka drepta i jęczy za mną . Dziś był dzień lamentu nie wiadomo o co 🤷
-
Pawojoszka to kciuki!!!!
Feeva jaka cudna Mania, widac spacerki służą! Gratki postępów! to pewnie lada chwila i Mania zacznie chodzić
A co do strajku, to kto później nadrobi ten materiał?? Dzieci z rodzicami w domu?
Myślałam, że nauczyciele mają normalnie płacone za strajk. A w ogóle to jest chore, że dyrektorzy narzucają strajk. Kurzcze jak ktoś nie chce to nie powinien być zmuszany.
Mamy kp ile teraz dziennie dajecie cyca? U nas 2 razy w dzień po drzemkach. I oczywiście caaaaaałą noc eh
J.S dla Was również gratki pierwszych kroczków!
W końcu się udało...