Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia, aż musiałam sie cofnąć z ciekawości 29 dc 460, 32 dc 1648. Dziewczyna z tego malowana
Fermina u mnie też tylko pecherzyk w tym samym czasie. Potem nawet okazało się że ciąża starsza niz wynikało z terminu OM. Bedzie dobrze
Ja jestem na etapie załatwiania urlopu. Wykorzystuje cześć, potem 3 miechy wychowawczego i w październiku do pracy. O ile Mloda zaakceptuje żłobek we wrześniu. staram się tym jeszcze zbytnio nie martwić. Całe lato przed nami i tego się trzymam:-)
Spóźnione życzenia dla Milenki i sto lat dla Mani 🎁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 08:58
kamciaelcia, Berbecia, Fermina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buziaki dla Mani od cioci i Skrzata! Jak ładnie 😍
Patk, chyba smaczna ta cytryna 😁 Skrzat też zjadł bez większego skrzywienia się, te dzieci mają jakieś inne kubki smakowe 😀 przy okazji, bo miałam pytać, co to za nowa dieta? 🙂
Chciałabym wyglądać jak zdrowy człowiek na majówkę, a nie córka młynarza 😀 co polecacie? Solarium, jakieś balsamy, inne sposoby? samoopalacza chyba nie ogarnę, a opalanie natryskowe jest do De. Nie chcę wyglądać jak kurczak z różna, zależy mi na delikatnym efekcie-po prostu zdrowej skóry, a nie karnacji Królewny Śnieżki 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 09:31
-
Myślę że ma zepsute kubki smakowe. Ostatnio zrobiłam ohydne naleśniki z mąki pełnoziarnistej (przepis z tej diety) i żarła jak głupia a mi to przez gardło przejść nie chciało. Także prawdopodobnie coś nie teges.
O Mania już taka duża dziołcha. Zdrówka bo zdrówko najważniejsze. 😊😊😊😽😽😽
A Co zrobić jak dziecko nie chce mleka? Próbować inne? Cyc jest fuj i be już od dawna tj. Od jakiegoś miesiąca. Mleka nie chce pić chociaż nie dziwię się bo ten hipp to straszny syf w smaku. Przemycam w kaszach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 10:47
-
Raczej żadne mm nie jest dobre 🤪😁
Jakimś metalem smakuje a jak się odkręci butelkę po wypiciu do umycia to mi tam to wali 💩💩🤣 Ale Mani smakuje 😁
Co mogę zrobić Mani z baby szpinaku? Kupiłam, ale nie wiem po ciul bo nie mam pomysłu 🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 10:51
-
nick nieaktualny
-
Patk, to Ty masz zepsute kubki, Baśka wie co dobre 😊 jeszcze, póki nie zepsujesz 😉 ja uwielbiam pełnoziarniste wszystko, Bożenka żytni chleb wcina, makaron mój też 🙂
Feeva, ja bym zrobiła koktajl. U nas szpinak był dobry do soboty. Jak rzygnęła makaronem ze szpinakiem w nocy tak wczoraj ja miałam całą jej porcję do zjedzenia... W ogóle od wtedy jedzenie jest be. Nie wiem już co dawać... Kanapki i owoce cały dzień?
Ej, kupujecie awokado w Lidlu? Nie wiem czy to my mamy pecha czy co... Niby mąż już kupował. I były ok to wie jak wybrać. Poprzednio kupił zwykłe. Z zewnątrz zepsuło się, w środku dalej niedojrzałe. To kupił hass. Czekało bo było twarde. Dziś patrzę, fajne, miękko sprężyste. Rozkrajam a przy pestce ledwo odchodzi. W smaku niby ok. Da się takie otwarte jakoś "dojrzeć"? Ewentualnie co z niego zrobić? -
Dzień dobry, noc nieważna, FERMINA wróciła!
Myślałam o Tobie ostatnio, że przepadłaś bez wieści i pewnie już się nie odezwiesz, a tu proszę i to w dwupaku
Gratuluję serdecznie! Czekamy razem z Tobą na serduszko. Z Zosią na tym etapie był tylko pęcherzyk i ciało żółte, bez zarodka.
Julek śliczny, radosny, widać że szczęśliwe dziecko
Przeczytałam, że jest Fermina i mnie zamroczyło, potem już mało kojarzę z nadrabiania, wybaczcie
W każdym razie ja też zgłaszam się na ciążę z porodem w 2020 roku, celuję sierpień-październik
Wszystkiego najlepszego dla ślicznej Mani!
Feeva, dziękuję za link, cudowne te kocyki
Asix, piękny brzuszek!
Patryczkowi gratuluję kolejnego ząbka.
Bardzo się cieszę, że Kamilek neurologicznie jest w porządku. Wychodzi na to, że po prostu leniuszek z niego, ale wszystko zrobi w swoim tempie.
Pawojszka, podziwiam cierpliwość w oczekiwaniu na testowanie, trzymam kciuki aby wyszło jak najlepiej.
Gratuluję pierwszych kroczków Mani i Igorkowi i Ani
Nic więcej nie pamiętam, życzę wszystkim miłego dniakamciaelcia, kattalinna, Katy, Fermina, pawojoszka lubią tę wiadomość