Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Patk ja najdłużej u fryzjera siedziałam 7h jak mi się sombre zachciało, a farbowalam włosy najgorsza drogeryjna farba jaka może być (Palette) i nie chciało się rozjaśnić 🤣
Muszę iść do dentysty bo mi się jedynka ukruszyla u mnie cały ząb boli... M A S A K R AWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 21:13
-
Kurcze zmieniłam tel i nie mogłam się zalogować
Poczytałam niewiele pamiętam ale widziałam kolejną ciążę gratulacje 😊
Świętującym wszystkiego najlepszego z okazji ostatniej miesiecznicy przed roczkiem 😀😀😀
Patk trochę ci zeszło u fryzjera ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 00:48
-
Dzień dobry,
W sumie to nie mam nic ciekawego do napisania- noc jakich wiele, dziecko spało, ja mniej, następnie nastąpiła zmiana, ja usnęłam, a Skrzat się obudził 😉
Czy u Was jest tradycja "próby" na roczek? Co się kładzie? Będziecie robić? 🙂 -
Wowka wrote:Kamcia, hehe 😀😀 w sam raz odpowiedź!
Roczny Piotruś świetny, ale się zmienił 😀
I "liczy" się że wziął kieliszek? 😁
bardzo bardzo sie zmieniał w pierwszym roku i teraz nie podobny
nikt nie chciał tego różańca
daje się niby jeszcze książkę/ długopis-ale u mnie nigdy tego nie praktykowano w rodzinie więc nie dawaliśmy -
kamciaelcia wrote:hoope
zdjecia za darmo ???
No od Ciebie to tak nie do końca, słyszałam, że wędzisz pyszne mięsko 😄😄😉
Kattalinna moje morze to tak do Rewala, dalej już nie. Tylko moje morze jest brudne, śmierdzi i zatłoczone 😂
Idę nadrabiać resztę.
Póki pamiętam, Mania, rośnij nam piękna jak do tej pory 😄😍
Edit: dużo nadrabiania nie miałam 😂
Kamcia, rośnie Ci ksiądz alkoholik? A ktoś się pisze na syna geya? 😂 Bo i tacy będą. W naszej rodzinie nie robi się takich wróżb. Niby zabawa a gdzieś z tyłu głowy zostaje. Niech będzie kim chce być. Ja od dziecka miałam być weterynarzem, rodzicom się to nie podobało. I tak się tułam zawodowo całe życie. Ze zwierzętami w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 10:22
kamciaelcia lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka