Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry .
Leira nie można pomijać niczego bo się nie liczy w tedy ,moje dzieci w dużej mierze wybierały kasę i wsadzaly do kieliszka,bo ja kładę monety ,któreś wrzuciło do kieliszka różaniec. Tak że może dzieci poprostu lubią kieliszki. Na alkoholików się nie zapowiadają no moze za wyjątkiem Wojtka, on się jeszcze nie urodził a już go do alkoholu ciaglo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 11:06
-
Kattalinna, tak jak Kamcia pisze a tu znajdziesz wszystko co potrzeba
http://www.nfz.gov.pl/dla-pacjenta/informator-za-zyciem/kattalinna lubi tę wiadomość
Matylda
-
nick nieaktualny
-
U nas też jest książka. I igła 😁 śrubokręt to nowość, ale pasuje 😊
Eee... okna 🙄 miałam myć, ale u nas śnieg pada❄❄❄
Więc mam nadal wynik 0:9 dla okien 😕
Edit. Jangwa, najlepszego! Sto lat i pociechy z dziewczyn 🎉🎉🎉 chłop bez komentarza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 11:29
jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
Ja bylam u fryzjera a teraz siedze w kawiarni. Czekam na sniadanko i kawe. I mam zamiar tu posiedziec ze 2 godz :p Mam gazete do poczytania! Musze odpocząć choc chwile. Cieszy mnie nawet czytanie glupiej gazety serio:)
W Łodzi tez snieg i chlodno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 11:33
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Jagwa sto lat i dużo cierpliwości .
U nas też śnieg ,śmiałam się dziś że będziemy mieć białe święta.
No i się pochwalę dostaliśmy właśnie zwrot z podatku tak że mogę poszaleć a już myślałam że kwiecień będzie ciężki finansowo.
Nynka bo co to za wybieranie jak nie masz wyboru bo rodzice położą tylko przedmioty " poprawne politycznie". Ale to tylko zabawa.
Dziewczyny nie przejmujcie się tak oknami jak nawet nie umyjemy to święta i tak się odbędą ,ja mam już dzieci w domu do świąt zamierzam ich zaprzadz do roboty ,ciekawe czy mi się uda.jangwa_maua lubi tę wiadomość