Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jangwa sto latek 😘
Ech poleccie jakies dobre strony handmade, znacie? Chodzi o ubranka.
Poszlukuje fajnego bezrekawnika i niestety nic nie wpadlo mi na razie w oko, moze cos mi uszyja co spelni moje oczekiwania 😅
Edwarda, macie moze jakis?
Bo wiem ze ty fajne zawsze wyszukujesz, nie pstrokate i w normalnym kolorzejangwa_maua lubi tę wiadomość
-
J.S wrote:Jangwa sto latek 😘
Ech poleccie jakies dobre strony handmade, znacie? Chodzi o ubranka.
Poszlukuje fajnego bezrekawnika i niestety nic nie wpadlo mi na razie w oko, moze cos mi uszyja co spelni moje oczekiwania 😅
Edwarda, macie moze jakis?
Bo wiem ze ty fajne zawsze wyszukujesz, nie pstrokate i w normalnym kolorzeJ.S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJangwa wszystkiego najlepszego ☺
Może chłop zapomniał? Albo myśli że jakoś specjalnie nie obchodzisz urodzin. Ehh faceci.
Ty chciałaś skok ze spadochronem i sesje na urodziny?
Zuzia pokochała przechadzki z pchaczemjangwa_maua, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Jangwa sto lat.! Spełnienia najskrytszych marzeń 🎉🎂💐.
Pierwsze słyszę od was o kładzenie przedmiotów. U nas chyba nie ma takiej tradycji.
Mój zwrot podatku to cześć którą dokładamy do tego co idzie na węgiel,żebym miała ciepło w przyszłą zimę -
Tak. Wszystko musiało zostać odłożone. Skoczę na pewno. Jakoś maj/czerwiec. Sesję w tym roku tez sobie fundnę, a co 😁. Nie zapomniał. Życzenia rano złożył, a resztę dnia przesiedział/ przeleżał w drugim pokoju. No cóż. Ale dziś wychodzę i wypije sobie piwko 😁. Przerwa techniczna w kp 😂.
MajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
Kattalinna, ja dziś wstałam o 4.00.
Kamcia, to z babcią będzie popijał? ;P Ale słodziak malutki. Teraz też słodziak, tylko większy.
Jangwa, sto lat! Wspaniałego wieczoru! Oby się chłop naprawił choć trochę..
A ja mam okna gdzieś, mimo że mam myjkę, ale okien mam ponad 20, także NIE.
Ja się dopiero będę rozliczać po weekendzie, bo mam miesiąc oddechu od zjazdów i będzie czas na papierki. Ale becikowe powinno niedługo wpłynąć.
Jestem nieżywa po całym dniu wykładów a tu jeszcze nauka na jutro.. Idę ćpać wiedzę.
kamciaelcia, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFermina podziwiam, niemowlak, ciąża i jeszcze studia 😮
Katalina przypomniało mi się że pytałaś kiedy trzeba załatwiać w pracy, mi powiedzieli że już mogę wniosek o urlop składać.
Piotruś jaki słodziak 😘 ja chyba nie będę robić tych wybieranek.
Zwrot podatku też dostaliśmy w sumie to ja i Zuzia bo mąż ma jakieś grosze,pójdzie kasa na fotelik.
Jakie macie foteliki? Co polecacie? Wiem że axkid popularny.kattalinna, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
My mamy Britax, kierowałam się głównie tym, żeby był tyłem do kierunku jazdy i miał zaliczony test Plus. Nie mam zastrzeżeń jak dotąd - jeździmy trzy miesiące już. Axkidy też mają, zdaje się.
Studia to pewnie się zawiesi na czas noworodka. Staram się dociągnąć do końca semestru. Chociaż na roku mam dziewczynę, która przyjechała na zjazd niecały tydzień po porodzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 22:29
-
Fermina ja dwa tygodnie po porodzie pisałam dwa zaliczenia na studiach teraz mam nadzieję skończyć studia w lipcu przy dobrych wiatrach, ewentualnie jak z pracą nie zdążę to wrzesień. A wczoraj zaczęłam specjalizacje do pracy. Ja to masochistką jestem, życia nie ogarniam a co chwilę coś sobie nowego dorzucam...;p
Fermina lubi tę wiadomość