Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytanie w takim razie brzmi w jaki sposób możesz się dowiedzieć o planach w stosunku do Ciebie...
Kadry powinny udzielić podstawowych informacji z kim gadać o powrocie do pracy/zwolnieniu. Później można negocjować z przełożonym.
Ale sytuacja śliska i niesympatyczna. Najwygodniej wziąć zwolnienie na kolejną ciążę 😉 -
Kamcia sorki ,no faktycznie że dwie jedynki ,pisałam rano przed kawa tak że musisz mi darować ,nie wiem czemu mi się uwidziało że to siudemka powinna być .
Chorób współczuję zwłaszcza że to takie upierdliwe choroby.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Prezes wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka
Dla 11 miesieczniakow tez wszystkiego najlepszego
Kamcia śliczny Patryk ja jestem zakochana w twoich chlopakach.
Co do uciekania przy zakładaniu pampersa to nie martwcie się kiedyś minie przecież do 18 w pampersach chodzić nie będą 😀😀😀 a tak serio Zuzia tez uciekała od niedawna grzecznie leży ale ubranie jej to nadal wyczyn.
Ściąganie czapek skarpet itp to jest kolejny etap rozwoju dziecka wiec bardzo dobrze że dzieci potrafią się rozebraćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 14:39
kamciaelcia, pawojoszka, Hoope lubią tę wiadomość
-
Nynka, Ty się nie śmiej, te wody z kasz mi dopiero naprawdę pomogły. Zobacz sobie: http://www.antywieszak.pl/jak-wyleczyc-zapalenie-pecherza/. Jaglana też działa, sprawdzone.
W ciążę zachodzić! To nie będzie problemu z pracą. Przesyłam ciążowe zarazki.Nynka lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego ,dużo zdrówka dla rocznego Bartosza i wszystkich 11 miesięcznych brzdący😚
A teraz pytanie z innej beczki co myślicie o hennie mayamy?
Właśnie umyłam okna i moje dziecię własnoręcznie je palczuję i liżeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 15:04
kamciaelcia, Hoope lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Nina83 Mania właśnie miała od śliny suche, potem zajęły się tym bakterie i było właśnie tak, że jej pękało do krwi co chwilę i nie chciało się zagoić. Pediatra przepisała maść Fucidin (tylko na receptę) z antybiotykiem do stosowania miejscowo, zagoiło się praktycznie po dwóch dniach. Teraz jak mocno się ślini to smaruję jej Medidermem. To paskudztwo już nie wróciło. Ja bym poszła to na wszelki skonsultować, jeśli przepisze maść Fucidin to szybka poprawa murowana.
Prezesie wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!!!! 10000000000000000 buziaków od cioci Feevy
Patryczku, Zosiu, Wikusiu Wam też wszystkiego najlepsiejszego :*
Wszystkie dzieciaczki cudowne!
Współczuję przepychanek z szefostwem... Ja nie będę miała tego problemu, bo po macierzyńskim będę bezrobotna
Wowka, ja też dzisiaj powinnam mieć okres, jeszcze nie ma, ale szansa na ciążę 1%, chyba, że po jednym jedynym razie w miesiącu coś mnie zaskoczy ahahahahkamciaelcia, Hoope, Nina83 lubią tę wiadomość
-
Feeva, po jednym razie w dobrym czasie możesz być zaskoczona 😂
Mój okres powinien być około piątku, no max niedzieli 😂
Niby jakieś seksy były, niby bez zabezpieczenia, ale całkiem nie w produkcyjnym terminie 😉
Berbecia, nie znam takiej henny. Moje okna sztuk trzy też czekają na wypalcowanie 😉
-
Hej dziewczyny,
Kurde po waszych awatarach wyglada na calkiem inne forum😁. Fakt dawno nie zaglądałam.
Bylismy na urlopie z Wojtkiem u dziadków w Polsce, I akurat byla piekna pagoda. Dziecko wychustane, wyspacerowane z 4 nowymi gornymi ząbkami, na szczęście u nas bezobjawowo.
Jak to szybko leci, już niektorzy roczek skonczony, wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczków🥰🥰🥰
pawojoszka, Katy, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nynka, tak. Proszę bardzo, nawet przykłady podobne https://kadry.infor.pl/kadry/indywidualne_prawo_pracy/uprawnienia_rodzicielskie/716699,Zajscie-w-ciaze-na-wypowiedzeniu.html[\url]
-
nick nieaktualny
-
A my trafiliśmy na działkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 09:12
Nynka, Mycha666, Ewciaa83, Wowka, Fermina, kattalinna, Eva85, Cola87, Berbecia, Hoope, pawojoszka, wariancja, Feeva, Nina83, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego dla świętujących
edwarda20 wrote:Feeva to i tak podziwiam ze pijecie kawe przy Mani. Moj to tak sieje zniszczenie i jest tak szybki ze szklanke z napojem stawiam na komodzie a pije tylko wtedy gdy jest minimum z metr ode mnie ;p
My mamy teraz stałe miejsce na napoje na półce nad kanapą albo na parapecie - zależy gdzie bliżej sięgać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 16:33
pawojoszka lubi tę wiadomość
Matylda
-
My stolika kawowego pozbyliśmy się przed świętami Bożego Narodzenia 😉 póki co działa oparcie kanapy, co będzie zaraz to nie wiem 🤔
Piszcie coś bo inaczej myślę tylko o tym, że mi chyba słabo, i że jestem głodna, i że niech mąż już będzie w domu bo mi z drzemki maruda niedpspana wstała, i zaraz ma przyjść babeczka po ekspres (oby do 3 razy sztuka) a w domu sajgon bo dziecko w ramach spokoju dla matki rozwlekalo co i gdzie się da...