Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapisałam się na tą henne mayamy,zobaczymy co zdziała z moimi brwiami. Wyglądam jak zarośnięty orangutan bo ich nie wyrywam.
Moje 1 dziecię w końcu poszło spać,2 czeka na prakle bo do tego się nadaje po całym dniu na polu.😀
A ja idę prasować i wieszać firanki w ciszy i spokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 20:53
-
Pawojoszka, tak odkladasz co kilka dni, a jesteś już po terminie czy przed? 😋
Mycha cudni ❤️ też pamiętam Ciebie incognito. A fura wypas!
No i zdrówka dla Kubusia 😍
A u mnie brak okresu zostal spowodowany tym, że mojej aplikacji w telefonie się powalilo i jak policzylam to mam dostać w środę 😁 także uf, fałszywy alarm!
Mania coraz częściej się zapomina i dziś parę razy przebyła jakiś dystans na dwóch nogach bez podpory ❤️❤️❤️❤️❤️ a jaka radość przy tym!
A ja wydalam znowu na jej ciuchy 100zl w lumpku. A poszłam z zamiarem kupna czegoś dla siebie na swieta.Mycha666, wariancja, Berbecia, Katy, kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
Gratuluje kroczków! Julek się śmieje jak szalony kiedy chodzi za rączki, taki jest dumny! Nie moge sie doczekać jego reakcji gdy uda mu sie pojsc samemu.
Nie zrobilam awantury, bo czuje sie dzis bardzo slabo ale obsmaruje goscia. Masakra, ze mna czekala jeszcze jedna dziewczyna w ciazy. Nie wiem jak tak mozna. Oczywiscie, ze nikt sie nie wytlumaczyl, przyszla polozna umawiac nowy termin, tak po prostu. Jak jej powiedzialam, ze to wczesna ciaza i chcialam sprawdzic, czy wszystko ok, to dopiero sie lekko przejela i zamiast umowic mnie na za dwa tygodnie, jak reszte, to znalazla termin w czwartek o 19.20..
Mycha, ślicznie! Jaki duży, poważny chłopiec z Kubusia!
A'propos budyniowego mozgu, Berbecia, zastanawialam sie co to sa prakle. Obstawialam jakis smakolyk.Mycha666, wariancja, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Fermina no cóż pisanie szybkie na telefonie tak się kończy. Przykro mi nic ze słodyczą nie ma to wspólnego.
Miało być pralkę- chodziło mi o to że syn był taki brudny że nadawał się tylko do wsadzenia do pralki razem z ciuchami i jej włączenia,ale bez wirowania.Fermina lubi tę wiadomość
-
Feeva powinnam za 3 dni jakoś mieć okres mogłabym już test robić ale jakoś mi nie po drodze ,czekam.bede się martwić po terminie.
Fermina ja bym zmieniła lekarza na twoim miejscu tak się nie traktuje pacjentek,widać jaki ma do was stosunek niczego dobrego po takim lekarzu spodziewać się nie można -
Pawojoszka, to nie jest moj lekarz, chodze prywatnie w ciazy do takiego, ktoremu ufam, u tego bylam raz zrobic sobie cytologie i chcialam sie umowic na taki ogolny "przeglad" przed ciaza. Nie zdazylam ale termin zostal. W czwartek pojde jeszcze, bo jestem ciekawa czy widac cos wiecej i tyle go bede widziala. Przestaje wierzyc, ze na NFZ mozna trafic na kogos porzadnego.
-
Można znaleźć. Ja miałam panią ginekolog super babka ale ja zwolnili bo nie wysylala na leczenie do szpitala z byle goownem. Teraz chodzę do niej prywatnie bo tylko tak przyjmuje.
A tak wogóle dzień dobry.
Kamcia trzymam kciuki za wizytownik. Od razu zdawać relacje.
Posiadam trampolina firmy inko co zarobi to na winko😉 a tak poważnie z allegro mam do obciążenia 150kg, o średnicy chyba 3 metry. Mamy już ją 6 lat tylko zawsze jest chowają na zimę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 08:25
kamciaelcia, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Kamcia kciuki za wizytę.
My mamy trampolinę ale nie wiem jaka to firma kupowana w Majstrze stoi drugi rok i puki co jest ok. Myślę coby w tym roku jakaś huśtawkę i piaskownice dzieciakom zafundować.
I uprzejmie donoszę że grudniowka raczej nie zostanę , bynajmniej nie w tym roku, test dziś rano negatywny, tak że wygląda na to że nasialam zamieszania a obędzie się na strachu ,chociaż wyglądało groźnie. Tak że ten budyniowy mózg to raczej cechą wrodzona niż ciążakamciaelcia, Cola87 lubią tę wiadomość