Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytuję
Lekarz: w ciąży jest?
Ja: tak
Położna: tak???
Lekarz: widziałem po oczach 😂
Ogólnie przyjęta z uśmiech i radością. Ciąża jest
Co najważniejsze-,POJEDYNCZA
wygląda na ciut większą niż termin z OM
Ale jest to6/7 tc
Na usg było(dla mnie) widać i zarodek i ciałko żółte, nie mierzył, ale wszystko dobrze wygląda
Mam zrobić badania i za 2tyg kolejna wizytaNina83, kattalinna, Fermina, Berbecia, wariancja, Feeva, edwarda20, Katy, Nynka, jangwa_maua, pawojoszka, Tanda, Kwiatkowa24, Mycha666, Hoope, D_basiula, MajowaMamusia, Sela lubią tę wiadomość
-
Gratuluję, Kamcia! Cieszę się, że wszystko dobrze. Lekarz super. Mój gin mi tak powiedział w poprzedniej ciąży.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ciężarne oczy 😍 dobrze, że już po to stresu mniej. Miałaś co nagrywać? 😉 Szkoda, że jednak pojedyncza 😉
Pawojaszka, Ty to zadymiara jesteś. Aferę zrobiłaś z powodu temp po skoku zaraz? Normalnie początkująca 😁
Gratuluję kroczków! U nas wciąż sporadyczne "podbiegi" 2-3 kroczkowe. I jest radość 😁 za rączki ostatnio próbowałam kilka razy prowadzić ale moje dziecko nie rozumie o co chodzi i siada 😊 czyli jesteśmy gotowe na wizytę u babci 😁
-
Kamcia gratki!👍😍
Pawojoszka wszystkim nam nadziei narobilas 😁
Mania uwielbia chodzic za rączki, ostatnio tylko za jedną 😁😁
Jesteśmy na spacerze, dziecię śpi.
Zaczepila mnie grupka przedszkolaków, dostałam kartkę z życzeniami Wielkanocnymi ❤️❤️❤️❤️❤️ mile!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6edec39d48e7.jpg
Wszystkiego dobrego dla dzisiejszych swietujacych 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 10:48
kamciaelcia, Leira, kattalinna, Katy, jangwa_maua, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kattalinna
Piotr i kilometry przejdzie
A czasem pod blokiem chce wsiadac
Niekiedy się nie przydaje a raz nie wzielismy i bylo trzeba nosić. Chodzimy duzo i daleko. O ile to nie jest dla niego problem to problemem bywa trasa...jeśli nie jest po jego mysli, bach, składa się i już siedzi na ziemi...kolejny krok to histeria że on tedy a my inną drogą...
Ale ten podwojny wózek sprawdza się na wyjazdach. Choć jeszcze nie wyprobowany w wersji siedzacej dla obu bo...bo Piotrek zawsze siadal u góry(Patryk pod nim leżał)ale teraz dla Patryka lepiej u góry a Piotrek na dole. Tyle że Piotrek nigdy nie dal się na dół posadzić. Za rok to raczej dzieci bez wózka...ale nie ukrywam-dla mnie on w wózku to też wygoda i przyjemność -
nick nieaktualny
-
Nynka
Mialam wrażenie że cos ja widzę, lekarza nie pytalam by nie uznał że jestem madrzejsza 😂 (chodzę do niego 20lat)
Ale nie spodziewalam się ani tego ani pomiarów. Bo u nas ważne usg robi się w w ogóle w innym gabinecie przez innego lekarzaNynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia gratulacje!
Mamusie z doświadczeniem powiedzcie mi czy takie sandalki nadają sie dla maluszkow na lato? Moj maly po domu biega, na dworze radzi sobie coraz lepiej.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/afd417ca186a.png