Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja sie poskarze, bo mialam wizyte u ginekologa na NFZ o ktorej zapomnialam bo zamawiana przed wiedza o ciazy i pomyslalam, ze pojde, a co, moze sie pojawilo cos wiecej. I poszlam. Ogolilam sie, zebralam z domu, przygotowalam mleko dla dziecka na potem, chlopu kazalam wracac z pracy jak najszybciej. Przejechalam te 25 km. A lekarz, piec pacjentek do konca (w tym ja), ubral sie, wzial teczke i sobie poszedl.. Pewnie przyjmowac prywatnie. Trafil mnie szlag.
-
Fermina szok. Zastanawiam się, co bym zrobiła na Twoim miejscu. Pewnie niezłą rozróbę.
Wszystkiego najlepszego dla jubilatów. Zaraz będziemy miały wysyp roczniaków I kolejnych ciąż
Również chcielibyśmy brata lub siostrę dla Kubusia, ale może być ciężko. Teraz chociaż mniejsza presja jak już się ma jedno dziecko.
Niestety przed większością z nas perspektywa powrotu do pracy. Przykro mi, że niektóre z Was mają problemy z wzięciem urlopu wypoczynkowego. Plus odwieczny problem z miejscem w żłobkach. Nie jest fajnie.
Melduję, że wczoraj mieliśmy chrzciny. W niedzielę palmową oczywiście dzikie tłumy w kościele. Ale o dziwo ledwo się msza zaczęła, Kubuś usnął. Po prostu szok. Chyba będę mu do spania Radio Maryja puszczała Kamcia prosiła o zdjęcie Kubusia z okazji 11 miesięcy. Przepraszam, że z opóźnieniem, ale za to na galowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 23:13
kamciaelcia, Hoope, Katy, kattalinna, Ewciaa83, pawojoszka, Berbecia, Wowka, Nynka, jangwa_maua, Feeva, wariancja, Nina83, Sela lubią tę wiadomość
-
Prezes ma auto, także wszystkie nieletnie blachary jego 😄😂 Może jutro zrobię fotkę.
Gdyby ktoś przymierzał się do jeździka, polecam firmy Big. My mamy akurat Fulda New Bobby Car, ale inne modele są równie fajne, albo i fajniejsze. Bardzo stabilne, dobrze wykonane, ciche koła idealnue dopasowane pod prezesowską doopkę. Podobno niezniszczalne.Katy lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Kamcia ale to też trzeba wiedzieć gdzie, co i jak w telefonie. Tyle teraz bajerów.
Kattalinna piękna ja raz na kilka miesięcy pełen makijaż. Na codzień szara myszka. Dziękuję :*
Ja zamówiłam właśnie dziś jeździk. Mercedes wersja wypasiona (goście fundowali). Widziałam na żywo, młody testował, więc chyba będzie zadowolony.
O taki:
https://allegro.pl/oferta/jezdzik-mercedes-gl63-bujak-pchacz-4w1-kola-guma-7401248950kattalinna, kamciaelcia, Feeva lubią tę wiadomość
-
Mycha, fura wypas! Sama bym taką chciała 😊
Z logowaniem nie miałam tak. Próbowałaś przez inną przeglądarkę? Wyczyścić dane z pamięci? Albo najlepszy z możliwych sposobów: wyłączyć i włączyć telefon 😂 obstawiam, że się coś zawiesiło na serwerze. Zmieniłaś w międzyczasie hasło? Bo to też mogłoby spowodować że strona zgłupiała bo w ciasteczkach są dane o poprzednim. Próbowałaś z innego telefonu?
Pawojaszka, chętnie zdam relację jeśli w jakiejkolwiek ciąży kiedyś będę 😉 a jak u Ciebie? -
Mycha, super rodzinka! 😍 buźki dla Kubusia. A ja Cię widziałam 😂 kiedyś wstawiłaś twarz, jeszcze nad głębokim wózkiem chyba 😉
Fermina, co za typ. Obsmaruj na znanylekarz, może te prywatne pacjentki nie przyjdą 😑
Samochody Skrzat ma dwa. Nie pytajcie, nie wkurzajcie. Tak to jest, jak faceci chcą się pobawić zabawkami i kupują "dla dziecka" 😕Mycha666 lubi tę wiadomość
-
Mycha ślicznie wyglądacie 😍 Kamcia to chłopaki chyba zadowolone z ozdóbek miły gest na którą jutro idziesz do lekarza? nasza pierwsza część dnia przemilcze...po południu za to było super, pojechaliśmy na basen i Adaś strasznie się rozbrykał. Tak pozytywnie
Mycha666 lubi tę wiadomość