Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja sie poskarze, bo mialam wizyte u ginekologa na NFZ o ktorej zapomnialam bo zamawiana przed wiedza o ciazy i pomyslalam, ze pojde, a co, moze sie pojawilo cos wiecej. I poszlam. Ogolilam sie, zebralam z domu, przygotowalam mleko dla dziecka na potem, chlopu kazalam wracac z pracy jak najszybciej. Przejechalam te 25 km. A lekarz, piec pacjentek do konca (w tym ja), ubral sie, wzial teczke i sobie poszedl.. Pewnie przyjmowac prywatnie. Trafil mnie szlag.
-
Fermina szok. Zastanawiam się, co bym zrobiła na Twoim miejscu. Pewnie niezłą rozróbę.
Wszystkiego najlepszego dla jubilatów. Zaraz będziemy miały wysyp roczniakówI kolejnych ciąż
Również chcielibyśmy brata lub siostrę dla Kubusia, ale może być ciężko. Teraz chociaż mniejsza presja jak już się ma jedno dziecko.
Niestety przed większością z nas perspektywa powrotu do pracy. Przykro mi, że niektóre z Was mają problemy z wzięciem urlopu wypoczynkowego. Plus odwieczny problem z miejscem w żłobkach. Nie jest fajnie.
Melduję, że wczoraj mieliśmy chrzciny. W niedzielę palmową oczywiście dzikie tłumy w kościele. Ale o dziwo ledwo się msza zaczęła, Kubuś usnął. Po prostu szok. Chyba będę mu do spania Radio Maryja puszczałaKamcia prosiła o zdjęcie Kubusia z okazji 11 miesięcy. Przepraszam, że z opóźnieniem, ale za to na galowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 23:13
kamciaelcia, Hoope, Katy, kattalinna, Ewciaa83, pawojoszka, Berbecia, Wowka, Nynka, jangwa_maua, Feeva, wariancja, Nina83, Sela lubią tę wiadomość
-
Prezes ma auto, także wszystkie nieletnie blachary jego 😄😂 Może jutro zrobię fotkę.
Gdyby ktoś przymierzał się do jeździka, polecam firmy Big. My mamy akurat Fulda New Bobby Car, ale inne modele są równie fajne, albo i fajniejsze. Bardzo stabilne, dobrze wykonane, ciche koła idealnue dopasowane pod prezesowską doopkę. Podobno niezniszczalne.Katy lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Kamcia ale to też trzeba wiedzieć gdzie, co i jak w telefonie. Tyle teraz bajerów.
Kattalinna piękna jaraz na kilka miesięcy pełen makijaż. Na codzień szara myszka. Dziękuję :*
Ja zamówiłam właśnie dziś jeździk. Mercedes wersja wypasiona (goście fundowali). Widziałam na żywo, młody testował, więc chyba będzie zadowolony.
O taki:
https://allegro.pl/oferta/jezdzik-mercedes-gl63-bujak-pchacz-4w1-kola-guma-7401248950kattalinna, kamciaelcia, Feeva lubią tę wiadomość
-
Mycha, fura wypas! Sama bym taką chciała 😊
Z logowaniem nie miałam tak. Próbowałaś przez inną przeglądarkę? Wyczyścić dane z pamięci? Albo najlepszy z możliwych sposobów: wyłączyć i włączyć telefon 😂 obstawiam, że się coś zawiesiło na serwerze. Zmieniłaś w międzyczasie hasło? Bo to też mogłoby spowodować że strona zgłupiała bo w ciasteczkach są dane o poprzednim. Próbowałaś z innego telefonu?
Pawojaszka, chętnie zdam relację jeśli w jakiejkolwiek ciąży kiedyś będę 😉 a jak u Ciebie? -
Mycha, super rodzinka! 😍 buźki dla Kubusia. A ja Cię widziałam 😂 kiedyś wstawiłaś twarz, jeszcze nad głębokim wózkiem chyba 😉
Fermina, co za typ. Obsmaruj na znanylekarz, może te prywatne pacjentki nie przyjdą 😑
Samochody Skrzat ma dwa. Nie pytajcie, nie wkurzajcie. Tak to jest, jak faceci chcą się pobawić zabawkami i kupują "dla dziecka" 😕Mycha666 lubi tę wiadomość
-
Mycha ślicznie wyglądacie 😍 Kamcia to chłopaki chyba zadowolone z ozdóbek
miły gest
na którą jutro idziesz do lekarza? nasza pierwsza część dnia przemilcze...po południu za to było super, pojechaliśmy na basen i Adaś strasznie się rozbrykał. Tak pozytywnie
Mycha666 lubi tę wiadomość