Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bb ześwirowało i zrobiło mi asio muchy z tego co napisałam 😒 nie powtórzę.
Mogę tylko dać jeszcze raz link jak wykorzystuję dziecko
https://youtu.be/oYHBKbsDfKgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 15:45
Nynka, kattalinna, Wowka, J.S, Nina83, wariancja, D_basiula, kamciaelcia, Eva85 lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Bo zamiast rano spać to muszę ich prowadzić-Piotrusia do przedszkola, patrysia do klubiku...potem odbiór-ale klubik i przedszkole mają inne godziny (klubik troszkę się różni od żłobka)
Przyjdzie zima...a to wszystko z dzidziusiem
Ale Piotrek musi...
Jak prowadzić to obu najlepiej...
A że Patryk dostał się to cud
Piotrek był na całkowitej liście do klubiku przedostatni 😁 nie chcieli mi go uspolecznic -
nick nieaktualny
-
Ja zaczełam sciągać u syna jak miał 6 mcy i tylko w kąpieli po dobrym naoliwieniu. Pediatra i neonatolog mi zabraniali. Ale mój syn chorował całe swoje pierwsze pół roku na zum lekarze nie wiedzieli od czego,jak zaczęłam ściągać i myć porządnie tak do tej pory nie miał ani razu zumi.
A z tym linomagiem to mieliśmy zalecenie od chirurga właśnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 15:10
-
Kamcia, nie wiem jak to działa u Was z klubikami, u nas do państwowego żłobka za rodzeństwo są dodatkowe punkty, może Patryk się dostał bo ma brata? Siostra już w ogóle będzie miała z górki 😉
Hoope, wyślę Ci opiekę społeczną. Jak nie powiesz jak to się robi, że tak robi 😉Hoope lubi tę wiadomość
-
Kattalinna
We wniosku do klubiku mogłam już wpisać że rodzeństwo w przedszkolu (nie było jeszcze listy przyjetych do przedszkola ale dyr kazała zaznaczyć-bo trzylatki już mają gwarancję miejsca a zanosiło się że wszystkie dzieci zostaną przyjęte)
I za to są dodatkowe punkty!
Na pewno to nas uratowało. Ale mimo wszystko uznaję za cud bo jednak 35dzieci odrzucili
Aaaaa
Ty piszesz o rodzenstwie w ogóle
Nie
U nas rodziny wielodzietne
A na plus że rodzeństwo uczęszcza do tutejszego przedszkola
A siostra zalapie się na wielodzietna😂😂😂😂😂
Sprawdzilam
Za to że rodzeństwo w przedszkolu plus 2punkty
Szał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 21:49
-
A propos siusiakow to byliśmy ostatnio u psycholożki ale to jest jakaś powalona kobieta kazała mi sprawdzać prawie 10 letniego chłopaka jak się myje i czy robi to dokładnie łącznie z odchylaniem napletka. Toż on mnie już od lat do łazienki nie wpuszcza a co dopiero żebym mu miała w siusiaki grzebać toż to zakrawa na molestowanie. Oj nie mamy szczęścia do psychologów. Pozatym stwierdziła że karmienie dziecka piersią dłużej niż półtora roku jest bez sensu a nawet ze względów psychologicznych szkodliwe. Stwierdziła że powinnam mówić synowi że jak nie zmieni zachowania to pójdzie do domu dziecka i stwierdziła że to nie jest wcale szantaż emocjonalny tylko uświadamianie konsekwencji . I wyobraźcie sobie że tacy ludzie pracują w PPP . Stwierdziła też że dzieci ,które mają dobrą opiekę lepiej się rozwijają a jeśli dziecko ma problemy to jest to wina rodziców i nieodpowiedniej opieki. Tak mi ciśnienie podniosła że szok. I jak tak zaczęliście o tych siusiaka CH to mi się babsztyl przypomniał