Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
facetom te sie zmienia
po synu chce sie mieć coreczke tatusia
a ciązy nie trzeba planowac, czasem sie zdarza
wiecie-ja nigdy tego nie rozumiem, nigdy chyba z tym sie nie pogodze ze to nie ja a ciąża za mnie zdecydowała
i ten tekst męża-tak miało być
wrrrrrrrr
myslałam, ze go z miejsca ukatrupię -
Haha, Cola, pupa wazna rzecz.
Majowa, moze jeszcze wyjdzie? A jak nie to maraton.
Tez drzalam, ze moga byc bliznieta.. Oszalalabym chyba.
Kamcia, masz przymus kontroli? No pcha sie dziecko na swiat, co zrobic?
U nas kolejna koszmarna noc. Juz sama nie wiem czy to zeby bo w dzien nie widac, zeby bolalo. Tylko jezeli nie one, to co? Budzi sie co pol godziny z placzem, smoczkiem rzuca na dwa metry, tylko cyca i najlepiej caly czas, nawet przez sen. Wczoraj w ogole nie mogl zasnac w nocy chyba dwie godziny. Widac, ze chcial ale ciagle sie rzucal jak ryba i nie potrafil.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 07:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNynka jak Twoja sytuacja z pracą? Myślisz że będziesz mogła tam normalnie pracować, czy szef będzie utrudniał?
Pewnie jakbym nie chciała to byłabym w ciąży, nic, jestem dobrej myśli,oby wkrótce się udało.
Współczuję nocnych pobudek 😕
Bliźniaki,yyy nie chciałabym, jednego noworodka ogarnąć nie mogłam.
Kiedyś widziałam na spacerze parę z dwiema parami bliźniąt, starsze dziewczynki,które wyglądały tak samo,młodsi chłopcy. Starsze dzieci myślę,że miały max 3 lata, młodsze kilka miesięcy 😵 -
nick nieaktualnyZnajomym miesiąc temu urodził się synek, jak byliśmy u nich w styczniu to mówiliśmy,żeby lepiej się nastawili na hardcore 😆 Wczoraj dzwoni kolega do męża i mówi że mają taką jazdę,że nie ogaraniają. Gdzie te noworodki co tylko jedzą i śpią?
kattalinna, Katy lubią tę wiadomość
-
Jeny ja tez blizniakow bym nie chciala. Never. Ja z jednym sobie poradzic nie moglam, a co dopiero z dwojka To musi byc jakis meksyk, generalnie u nas sie trafialy, moja babcia miala rodzenstwo mojej mamy.
Majowa, jak sobie przypomne ze moj maly tak sie darl i darl, to mi sie nie chce drugiego dziecka.
W ogole na razie sobie tego nie wyobrazam, bo nie dalabym sobie rady na pewno -
Witam się z kawą 😊
Majowa, lipa... Ale może coś za wcześnie? Kciuki zostają tak czy inaczej.
JS, ja obstawiam właśnie umiejętności. U nas to samo, na urlopie dochodziły wrażenia okolicznościowe, był hardcore. Teraz ciut lepiej ale tak jak u Ferminy, cyc najlepiej cały czas. A jeszcze się nauczyła zaciskać szczęki, że nie mogę zabrać cyca...
Fermina, a Julo nie zaczął chodzić też? -
Kattalinna, nie zaczął, ciągle się boi zrobić ten jeden krok bez trzymanki. Może ma w planach, nie wiem. W sumie wczoraj tu było sporo nowych ludzi może dlatego aż tak źle, ale to już kilka dni trwa.
-
Witam sie przy drugiej juz kawie....
U nas ostatnio noce koszmarne, ale obstawiam chodzenie, bo cos tam zaczyna sama kombinowac 😉 Do tego od polnocy do ok 5 nad ranem nie ma cyca, wiec woda idzie w ruch.
Jakby mi ktos obiecal ze kolejne dzieci beda latwiejsze w obsludze to moglabym miec nawet blizniaki 😉
Kattalina, gratuluje łowów 😉
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMajowa spodziewam się wypowiedzenia. Ale na razie nie panikuje, czekam do konca urlopu....
Co do bliźniaków zanim mialam dziecko bardzo chcialam...jedna ciąża, pieluchy za jednym razem, a dwoje dzieci, dziękuję koniec produkcji. Od roku, ciesze sie że mam jednego a jeszcze bardziej się cieszę, że znowu można być w ciąży😂
Faktycznie szybko zapomina się złe wspomnienia z ciąży....Może nie zapomnialam ale jakoś nie odstraszaja mnie te moje przezycia. Już bym sobie pochodzila z brzusiem❤❤kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wydawało mi się, że pamiętam ciąże - bo pamiętam świetnie poród. Okazuje się, że nie, zapomniałam jak było. Dobrze, że wiem, jak bardzo warto.
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde, to takie przykre, człowieka wyrzucą bo urodził dziecko 😞
Nie schodź z męża 😀
Kupiłam sobie spodnice tiulową na ali i doszłam do wniosku,że muszę ją sprzedać bo nie bede miała gdzie w niej iść,a to taka typowo weselna ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 09:33