Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry w tak paskudny dzień.
Ale dzisiaj na produkowałyście.
My nie dawno właśnie wróciliśmy z kościoła. Milenka miała msze w swojej intencji. Bardzo mi się podobało.
Nasz ksiądz jest spoko. Wszystko można u niego załatwić i nie robi problemów że ktoś nie chodzi do kościoła,a potrzebuje jakieś zaświadczenie. Takie zaświadczenia za darmo wystawia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 12:54
-
Berbecia widzisz, u nas księża maja ból dupy o nie chodzenie.
Ja prosto z mostu raz powiedziałam wikaremu, że mam ważniejsze rzeczy do roboty.
Majowa, ale śliczna ta Twoja córa ❤️❤️❤️
A my zaraz będziemy mieć 6óstego zęba. Górna dwójka lewa się wybija 😁MajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
Feeva wrote:Mania nosi rozmiar 74-80. Zależy skąd i zależy co. Spodnie na 80-86 bo ma nogi długie.
U nas podobnie, góra 74-80 a spodnie 80-86, przy czym spodnie ciężko dobrać bo z brzuszka te większe lecą.
wariancja wrote:Dawalyscie juz dzieciom soczewice?
Nie dawałam, ale tylko dlatego, że my nie jadamy bo jakoś średnio przepadam i nie znam za wielu przepisów z soczewicą.
Nynka wrote:
Moj nosi 86-92😳 bony on jest tu najwiekszy?😳
Chłopięca rozmiarówka jest jakaś inna mam wrażenie.
Ja mam córkę 3,5 letnią, siostra ma syna pół roku młodszego.
Rozmiar 80 zaczął nosić niemal w tym samym czasie co moja córka, choć był krótszy i lżejszy. W 86-92 wskoczył wcześniej niż ona. Jak się wagowo i wzrostowo zrównali to on nosił 2 rozmiary większe ciuchy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 13:35
Matylda
-
Leira, wybacz, ale odnoszę wrażenie, że na siłę szukasz nieprawidłowości u dzieci... Fajnie, że tak sumiennie podchodzisz do rozwoju swojego dziecka, skupiasz się na obserwacjach i wszystko masz pod kontrolą. Ale innych dzieci nie widzisz a zasiewasz wątpliwości w mamach na podstawie urywanych informacji. Nie podoba mi się taka postawa szukania dziury w całym... Każda z nas przynajmniej raz przeżywała moment zastanawiania się czy z maleństwem jest ok. To normalne. Oczywiście nie chodzi o to, żeby mówić że jest super gdy coś jest nie tak, ale przez internet to my niczego nie zdiagnozujemy. Po pierwsze większość z nas nie ma takich kompetencji, a po drugie nie ma wystarczających danych.
Pawojaszka, Bożenka też tak próbowała wstawać, klęczenie bez trzymania było na niedługo przed wstaniem właściwym.
Majowa, jak tam Twoja ciążunia? 😊
Nina83, Katy, White Innocent, J.S, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle ślicznoty tu na forum 😍 Ula, Matylda, Zuzia 💖 i przystojniaki, Patryk z krzesełkiem...jaki słodzinek, a Kamilek w nowej grzywce śliczny.. ładnemu we wszystkim ładnie!
Leira, również odniosłam takie wrażenie jak Kattallina 😒
Co do księży...no cóż, niestety dużo jest takich... wilki w owczej skórze.
Jestem wierzaca i chodzę do kościoła dla siebie i Pana Boga, ale też jestem zła na księży.
Moj syn jest ministrantem i na ostatniej kolędzie, ksiądz namawiał go żeby poszedł do seminarium bo "kasa dobra"..to słowa księdza... zagotowałam się i powiedziałam, że myślałam że na księdza idzie sie z powołania. Glupio mu się zrobiło i przyznał mi rację ale stracił już w moich oczach 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 14:32
Katy, kattalinna, pawojoszka, Tanda, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeira, właśnie ten pchacz możesz śmiało kupić używany, ja za stówkę kupiłam na olx i jest jak nowy, od stycznia interesuje dziecko, ma dużo bajerów.
J.S. bajerancki ten rowerek, ale czemu kosztuje 500 zł
Katalina, jak przez pierwsze dni po czułam się bardzo ciążowo, tak teraz mam wrażenie, że sobie nawkręcałam muszę test zrobić.
Sela, też kupiłam piłkę za całego piątaka jak poturlałam ją do Zuzi to zaczęła płakać i uciekać, a potem obchodziła ją szerokim łukiemkattalinna lubi tę wiadomość
-
Majowa, nie wiem czemu akurat tyle, ale powiem ci plusy
Bardzo szeroka budka i to jest akurat super, jak bylo mega sloneczko to spokojnie go oslonila, powiem nawet ze lepiej niz nasza spacerowka i jeszcze mozna bylo go przedluzyc, ale to juz bylo zdecydowanie za duzo
Obrotowe siedzisko ale to nam niepotrzebne, bo nie uzywam
Ma pozycje tez taka pollezaca
Bardzo cichy i spokojnie podjezdza pod krawezniki, nic nie telepie, nie przeskakuje, po kamieniach daje rade
Wygodne siedzisko ma, niektore byly plastikowe bez tapicerki
Zobacz sobie jeszcze kinderkraft aveo, tez jest fajny
Aha no i ten nasz ma tez spoko koszMajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Leira, wybacz, ale odnoszę wrażenie, że na siłę szukasz nieprawidłowości u dzieci... Fajnie, że tak sumiennie podchodzisz do rozwoju swojego dziecka, skupiasz się na obserwacjach i wszystko masz pod kontrolą. Ale innych dzieci nie widzisz a zasiewasz wątpliwości w mamach na podstawie urywanych informacji. Nie podoba mi się taka postawa szukania dziury w całym... Każda z nas przynajmniej raz przeżywała moment zastanawiania się czy z maleństwem jest ok. To normalne. Oczywiście nie chodzi o to, żeby mówić że jest super gdy coś jest nie tak, ale przez internet to my niczego nie zdiagnozujemy. Po pierwsze większość z nas nie ma takich kompetencji, a po drugie nie ma wystarczających danych.
LOL?
A od kiedy ja diagnozuję? Teoretyzuję, ale zawsze sugeruję wizytę u specjalisty.
JS pchacz wygląda super, widzę, że za 150 pln można go kupić, dziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 15:24
-
nick nieaktualnyDzięki J.S.
Właśnie tak cały czas się dziwnie czuje, coś mnie ze 2 dni pobolewało w dole brzucha, mam wrażenie, że mam piersi tkliwe i ostatnio nie wiem co to było,ale wieczorem zauważyłam jakby zaschniętą siare na brodawce 😕 i śniły mi się kury,dużo kur, chyba Twoje Pawojoszka 😆 -
Pawojaszka, ze mnie taka trochę ciążowa wiedźma 😉 sama oglądałam bociany przez tydzień. Dużo bocianów! I jeden nawet przeleciał nad autem nam także działamy 😜
Majowa, to kiedy test?
Leira, no właśnie to wysyłanie do specjalisty jak leci po taśmie mi mie pasuje 😜 -
nick nieaktualnyBudyniowy mózg to mam i bez ciąży 😆 dziwne sny też,jak to nie ciąża to znak że coś ze mną nie tak 😀
Sikne jutro rano.
Eva a jak z jakością i wykonaniem tego rowerka? Bo na ceneo coś piszą że wady ma.
Zastanawiam się tylko czy jak będzie miała rowerek to czy będzie chciała jeździć w wózku? -
Zastanawiałam się nad takim rowerkiem przy starszej, ale w końcu nie kupiliśmy.
Do wożenia dziecka mam wózek, jak już sama umiała się odpychać to najzwyklejszy jeździk się sprawdził a po 2 urodzinach rowerek biegowy i na tym jeździ nadal, aż się nauczy dobrze trzymać równowagę, wtedy rowerek z pedałami.Matylda
-
Majowa Dla mnie jakość bardzo dobra widać że dobrze wykonany. W zeszłym roku kupiliśmy dla mojego bratanka rower w podobnej cenie i jak przyszedł to katastrofa wszystko rozklekotane a ten super. A o jakich wadach piszą bo może nie zwróciłam uwagi
Zuzia woli w rowerku niż w wózku ale ona za wózkiem nigdy nie przepadała wiec rowerek to dla nas wybawienie na spacerach -
kattalinna wrote:sama oglądałam bociany przez tydzień. Dużo bocianów! I jeden nawet przeleciał nad autem nam także działamy
Nam ostatnio przeleciały dwa naraz i teraz trochę się boję 😂 a zarówno u mnie jak i u męża po dwie pary bliźniaków w bliskiej rodzinie 😱
kattalinna, D_basiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny