Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam do żywych! Teraz moja tata i siostra mają biegunkę ja za to nie miałam, tylko rzygałam...albo aż Adasia dziś ważyłam na naszej wadze i wyszło 11 kg! A przelom luty/marzec ważył 9.5 kg na wadze u doktorki. Chyba dużo przytył Feeva jakaś masakra z tym proboszczem, mi by chyba kopara opadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 22:50
-
Nynka wrote:Tanda bie wiem czy to nie ja pisalam że na młodszą wygląda😜
Jak stoi to widzę te 3 kilo u mojego facecika😂
Możliwe, czasem jak czytam szybko to zapamiętuję o czym było pisane, ale już nie pamiętam kto pisał. Nie mam pamięci do imion, nicków.
Matyldzia ma fałdki i pulchne poliki, ale ona jest taka mięciutka
Starsza była ubita i choć więcej ważyła i była niższa na roczek to nie było po niej tego widać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 23:30
Matylda
-
O matko. Co za ksiądz . I właśnie dlatego nie mam ochoty załatwiać nic kościelnego 😖. Moi rodzice mieli taką rozmowę przy pogrzebie babci." No cennika nie ma ale u nas to 400 zł za pogrzeb" 😒. I jeszcze księdza na cmentarz podrzucić i spowrotem .
Ja dziś dopiero wyciągnęłam po części rozmiar 74 😂. Moja to chuda. Ale je za 10. Nie wiem gdzie to dziecko ma dno🤦♀️ . Śmieje się, że nie je po to aby żyć tylko żyje po to aby jeść 🤣. -
Tanda śliczna Matylda
Cennik w kościele masakra, u nas raz jak przyszedł nowy proboszcz to próbował wprowadzić i przez to szybko go przenieśli.
Wcześniej mieliśmy proboszcza który 20 lat u nas był, znał wszystkich i zawsze mówił że co łaska
Cola dobrze że Ci przeszłoTanda lubi tę wiadomość
-
Feeva, masakra ten ksiadz Ja jak bylam po akt chrztu to dalam 20zl, ale dawala mi go babka z kancelarii wiec jej chyba wszystko jedno bylo ile dam xd A ten ksiadz, ktory nam bedzie udzielał slubu jeszcze cennika nie podal, ale on jest dosc specyficzny wiec pewnie cos wymyśli...
Masakra,Ci znajomi wczoraj poszli przed 22 dopiero, ja z Kamilem siedziałam w pokoju juz pozniej bo wiedzialam, ze jak wyjde to i tak bede musiala wracac co chwile bo on sam nie pospi na poczatku, dopiero jak mocniej zasnie to sie moge ruszyc wiec tylko sluchalam z pokoju o czym gadaja xd
Cola, dobrze, ze już lepiej:p
Tanda, piękne zdjecie
My jutro mamy bilans to sie dowiem ile Kamil wazy xdTanda lubi tę wiadomość
-
Matyldzioszek cudowny 😍😍😍 mamy taką samą chustke ☺️
No nasz proboszcz jest okropny. Rynce opadajo. Jak znajoma 5lat temu brała ślub to kilka dni przed zadzwonił i powiedział, że ma dopłacić bo jak nie to nie wpusci żadnego księdza do kościoła. Żenada i brak słów. Jak ja się cieszę, że nie biorę tu ślubu...
Mania nosi rozmiar 74-80. Zależy skąd i zależy co. Spodnie na 80-86 bo ma nogi długie.Tanda lubi tę wiadomość
-
mój chudo wyglada a 80-86 najlepiej pasuja
ktos cos oszukuje
o ksiezach sie nie wypowiadam
"wyprawiłam" w życiu kilka pogrzebów, chrzciny...byłabym bezlitosna
o czym jeden ksiądz pamietał po 15 latach
"że pyskata jestem"
a ja jestem pamietliwa
u meza na wsi cennik za sam pogrzeb zaczyna się od 1500zł
ale jak u mnie jedno mini miasto utrzymuje dwa kościoły, najmniejsza więś jeden, tak u męża jeden kościół, a więc jeden proboszcz na gminę
tamci to mają zasięg
i prawda taka-najlepszych zabieraja szybko -
Dzien dobry,
Widzialam same piekne dzieciaczki, w tym 13 kg rekordziste 😉
Moja Gwiazda nie wiem ile wazy, na pewno ostatnio troche dobila masy, bo wydaje sie ciezsza i wyzsza. Pewnie ma cos z 10 kg, jest mocno fit. Ubrania roznie 74-86. Pomierzymy sie dopiero przy okazji nastepnego szczepienia.
Jak bylismy zalatwiac nasz slub, to moj chlop doslownie sypnal groszem - caly portfel miedziakow posypal sie w kancelarii na podloge. Mina proboszcza bezcenna 😂
Dawalyscie juz dzieciom soczewice? -
Dzień dobry 🙂
Niby jestem na bieżąco ale nie dam rady odnieść się do wszystkiego.
Wariancja, jeszcze nie dawałam ale od dawna zbieram się żeby ugotować. Tylko nie wiem w jakiej formie. I tak myślę że nic nie gotuję 😉
Bożenka urosła, po tygodniu nieobecności w domu widzimy różnicę wzrostu względem mebli. Niedawno ważyłam się z nią i wychodziło 10,2kg w ubraniu i pieluszce. Chodzenie wpływa dobrze na nią 😉 Filipek to zawsze był przodownikiem wagi, Nynka, gratuluję i współczuję noszenia 😉 a ubranka 80-86 od dawna już mamy w użyciu. Nie rozumiem tego bo np mamy spodnie 86 czy 92 z nexta i są krótkiewariancja lubi tę wiadomość
-
Ja w związku z tym jakiego mamy księdza nie wyprawiam żadnych uroczystości w naszej parafii. Mam parafię parę km dalej, to są zakonnicy jest co łaska i w ogóle tak, jak powinno być.
Wariancja, ja dawałam soczewicę z miesiąc temu już albo i dalej ale czerwoną bo najlżej strawna. Weszła bez problemu.
Ależ śliczna "panna wiosna" z Matyldy.
Pawojoszka, a daj jej spokój. Namyśli się, to pójdzie!
Do nas przyejżdża znajomy, który kupił sobie piec do pizzy i chce go u nas wypróbować. Miód na mój ciężarny żołądek!kamciaelcia, wariancja, Tanda, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry,
Dziś znad Red bulla, taka zachcianka 😉
Feeva, ksiądz bez komentarza. Chyba nie to powołanie wybrał, skoro chce liczyć pieniądze.
U nas w tej naszej nowej wiejskiej parafii jest proboszcz bardzo w porządku. To również moja parafia rodzinna, więc wszystkie sakramenty ogarniamy tutaj. Nigdy nie było wrażenia, że ksiądz chce pieniądze, a wręcz przeciwnie. Nie wiedzieliśmy ile za pogrzeb teścia szykować i daliśmy tyle co w mieście tuż obok-chciał nam oddać pieniądze 😃 a skoro nie wzielismy to wyznaczył 5(!) mszy w intencji.
Fermina, jaaaaadęęę. Robię dobre ciasto do pizzy 😃 Mój nieciążowy żołądek też by chętnie przyswoił pizzę ♥️
Matylda śliczna wiosenna panienka ♥️
Jak zmierzyć dziecko? Mi wychodzi jakieś 80cm wzrostu. Z hm 74 jeszcze i tylko pizamki 80, z newbie 74, z tao też 74... Z pepco 80, na ogół, bo może się trafić coś na 86 😊
Jedynie bezrękawnik na 86 😃 właśnie, JS, kupiłaś jakiś?
Wariacja, Skrzat jadł soczewicę jako składnik farszu w pierogach. Pasowało.
Na Mazurach smakował karkówkę z sosem czosnkowym i zjadł grzankę z bazylią i czosnkiem, doooobre, doooobre 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 09:59
wariancja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny