Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeh, wyjście po zakupy niczym super wypad też dzisiaj taki zaliczyłam do kauflanda, nawet sobie głośniej muzyczkę włączyłam, żeby poczuć ten luz Tak w ogóle to spotkałam dzisiaj tą dziewczynę, co córce głowę ogoliła.
W lidlu rozwala mnie jak mówią, że za chwilę otworzą kasę, ludzie rzucają się, jakby coś za darmo dawali.
Zuzia nie wiem ile waży, myślę, że ponad 9 kg, końcem lutego ważyła 8400, waga urodzeniowa 3240, to może i potroi do roku, jak nie to się tym nie przejmuję, przecież jak się urodzi dziecko 5 kg, to na roczek nie będzie ważyć 15 kg.
Matko kochana, jaka ja jestem nieogarnięta, poszłam na spacer i zupę na gazie zostawiłam, ehh.
Filipek jaki duży chłopczyk -
nick nieaktualnyBerbecia, moja też sępi jak coś jem, wczoraj zjadła mi pół ziemniaka i krążek cukini, bo sobie na parze robiłam, to tak stała i patrzyła na mnie, ze mi w gardle stało.
Miałam pytać Cię już wcześniej, może pisałaś, a ja nie pamiętam, urodziłaś córkę w terminie, że taka drobniutka była przy porodzie, czy przed terminem? -
Hihi a ja dzis bylam trollem w tym Lidlu, ze hej. Okazalo sie przy kasie, ze portfel mi wypadl w aucie. A kolejka przez caaaly sklep, mozecie sobie wyobrazic reakcje. Mialam ubaw.
Nie widac tych 12 kg wcale! Śliczny, zdrowy, chłopak.Nynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFermina,ja w ciąży z Zuzia zostawiłam portfel w aucie i poszłam do biedry. Przy kasie panika,że mi ktoś ukradł,nawet potencjalnego złodzieja miałam bo jakiś dziwny gościu wtedy chodził po sklepie 😆 Już miałam z ochroniarzem iść monitoring sprawdzać 😂
-
nick nieaktualny
-
Oczywiscie, ze myslalam, ze mi ukradli w tym dzikim tlumie. Ale trafilam na super kasjerke, ktora reszte kolejki miala gdzies, kazala mi isc do auta, mowiac glosno, ze przeciez dwie minuty nikogo nie zbawia.
Ojoj, ja zyje z takum cisnieniem.. wspolczuje. Juz niedlugo wieczor i dzieci do lozek, bedziecie mogly sie polozyc.kamciaelcia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Majowa urodziłam w 37+5 bo zrobiło mi się małowodzie. Miałam cukrzycę od 7 tyg. I ciśnienie od 33 tyg. Nie wiadomo co miało wpływ.
My stwierdziliśmy że długa jak miesiąc a cienka jak wypłata.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 12:53
kattalinna, MajowaMamusia, kamciaelcia, Hoope, Katy, Eva85, pawojoszka, jangwa_maua, Nynka, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakie maleństwo 😍 a teraz już dama z kucykami 😘
Myślałam że sporo przed terminem urodziłaś.
Eh ludzie w sklepach są jak dziki buszujące w kukurydzy,strach wejść w drogę bo stratują.
Byłyśmy na spacerze w polach, rzepak cudnie pachnie ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 16:38
-
Nynka 12 kg wow wow a ile ma wzrostu? Bo nozki długie
U mnie tez cisnienie bardzo niskie, standard to 90 na 60. W ciazy najwyzsze mialam 120 na 80 i to wtedy gdy dowiedzialam sie ze bedzie chlopiec, takie emocje :p Dzis tez zdycham.
Wloski obcięte
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5942909ddaa.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 16:52
kamciaelcia, kattalinna, Katy, jangwa_maua, Nynka, Sela, Nina83 lubią tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:a Henio?
a Wrazenia?
a Relacja?
Henio siedzial spokojnie ale tylko dlatego ze dali tablet i puscilismy mu piosenki. Pan sie uwijal przy nim, powiedzial ze niezle wyzwanie Maly ma polowe wlosow ale nadal dlugie. Umyjemy mu dzisiaj to pewnie sie jakos normalniej uloza.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:A my mamy szóstego ząbka tzn dolna lewa dwójka
Lewej górnej jedynki brak 😂
U nas na stanie dwie dolne jedynki, różnej długości bo z przerwą niemal 2 miesięczną wyszły a na górze lewa jedynka i dwójka
A wychodzi prawa jedynka i lewa czwórka
Matylda