Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
J.S. mamy 6 zebow. Teraz teoretycznie dolne dwojki ale tez wychodza juz ponad miesiac.
Julek wagi nie potroi. Odkad sie zaczal przemieszczac przybiera mini ilosci miesiecznie, nie przejmuje sie tym, on jest ciagle w ruchu, nie wiem ile musialby jesc. Wyglada zdrowo.
Jestem w Lidlu. Dzis zamykaja nam do grudnia bo remont. Jest wyprzedaz 25%. Ludzie sa gorsi od zwierzat, nie jestem w stanie opisac co tu sie dzieje.
-
Kamcia, ja u nas zadzwonisz zeby taxi cos ci przywiozlo ze sklepu, to to zrobi Oczywiscie za dodatkowa oplata.
Fermina, u nas od stycznia cisza zebowa, takze jak widac moze to trwac i trwac.
My mamy 11 kg a urodzil sie 2770 😁 Ale ogolnie malo przybiera, bo taki bum wagowy byl wczesniej, teraz ciagle sie rusza i to raczej niemozliwe aby tyl na potege, zreszta jest papusny.
Fermina, ludzie sa chorzy, u nas zamykaja biedre na czas remontu 9 maja. Bedzie niezle bum. Tez jestem w lidlu wlasnie, a w sumie to po, siedze w aucie i pisze. Musze zregenerowac mozg troche. -
My mamy prawie 10 kg ale urodzeniowa 3860.
Tez traktuje wypady do Lidla jak reset, nawet mi kolejka nie przeszkadza, czekam i sie w duchu smieje z tych swirow tutaj. W sumie przyszlam tu po pieluchy ale dwie h po otwarciu juz byly wykupione. -
Kamcia, co ty
Ty tak serio, czy jaja sobie robisz?
Fermina, ja tak samo kazdy taki wypad to reset dla mozgu. Ja jeszcze nie wrocilam, wpadlam jeszcze do rosska i wlasnie wyszlam z biedry, slucham radia i zaraz jade do domu. Nie chce mi sie, az glupio to brzmiFermina lubi tę wiadomość
-
Haha, ja tez do Rossmanna jeszcze. Brzmi jakby macierzynstwo to byl istny horror.
Kamcia ma ciaze! Mozg w ciazy ma.J.S lubi tę wiadomość
-
Też lubię przeciągnąć zakupy
serio serio
Nie mamy taxi
Sa pojazdy jako taxi oznakowane, ale postoju nie mamy, nie mam pojecia czy oni tu na miejscu pracuja, czy jednak w wiekszych miastach
A co do mojego mózgu 😂 proszę go nie obrażać 😂 w tej ciąży ma się świetnieFermina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak nie wchodzę bo "pewnie cisza" to piszą i piszą😝
Dzień dobry,
Zacznę od końca mój z pewnością potroil wage, 12,200💪 właśnie wracamy z bilansu😉
Włosy golic? Wiecie jak baardzo ciężko ludziom wytłumaczyć, że obcinanie nie poprawia grubosci/ nie wzmacnia/nie hamuje wypadania.....a takie przesądy....hmmm ludzie chyba ich potrzebuja...
A propo Kamil wyglada super🙂
Widzę, że nowe ciazunie sa?😁kattalinna, Katy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa chwilę pokaże😉
Moim zdaniem nie jest jakiś grubson, ale tak waży tyle co starszaki.
Nie wiedziałam, że nawet jak 3 latki😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 21:56
kamciaelcia, Wowka, Berbecia, pawojoszka, MajowaMamusia, J.S, D_basiula, kattalinna, Katy, Hoope, jangwa_maua, Feeva lubią tę wiadomość
-
O jaaa, kolejny trzylatek na forum ♥️
Faktycznie nie jest grubson, ale masa zacna, oj zacna 😃
Ewentualnie Nynka i Hoope to takie trolle-z majowek 2017 😁
Patryk ładnie już wie po co jest krzesło 😃 przecież wiadomo, że nie po to, aby na nim siedzieć 😉
Skrzat waży jakieś 9400. Ale wystrzelił na wysokość, bo odwijam wszystkie spodenki 😃 i pizamki przykrótkie, trzeba kupić nowe 😊
Nynka, Hoope lubią tę wiadomość