Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEva coś tam z montażem i śrubami, ale to wiadomo co osoba to opinia, chodzi mi głównie o to, żeby jakiegoś szajsu nie kupić. Póki co się wstrzymuję, bo zobaczę co dostanie na urodziny. Jak ktoś pytał to prosiliśmy o kase, że sami coś kupimy co będzie potrzeba, ale się nie zdziwię, jak teściowa albo ciocia z kolczykami przyjadą, bo jak to powiedziały "najwyższa pora już uszy przebić".
Kciuki trzymajcie mąż się ze mnie śmieje, że wyczułam ciąże szybciej niż w nią mogłam w ogóle zajść zobaczymy. Jak teraz nici z tego, to trzeba będzie rozpocząć akcję maraton, jak ja to mówię - nie ma że się chce, czy nie, ale trzeba jak mus jest
Katalina, czyżbyście rozpoczęli starania o rodzeństwo?
Dzięki dziewczyny za opinie o rowerkach i za miłe słowa o Zuzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 17:49
-
Majowa Zuzia słodzika, powodzenia w testowaniu jutro! Kciuki zaciśnięte ✊ Adaśko dalej zakatarzony i był dziś jecząco-marudzącym potworkiem. Że złości potrafi czasem zabawką rzucić już się boje tych buntów wszystkich...ale bardzo ładnie ogląda ze mną zabawki w książeczkach. Pokażę Wam jaką nową rzecz dziś się nauczył polazywać
https://youtu.be/kkO2aboqtL8Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 20:13
pawojoszka, kamciaelcia, Nynka, Nina83, kattalinna, Wowka, Hoope, Eva85, Katy, Feeva lubią tę wiadomość
-
Nie załapałam się na Zuzię...
Ale wierzę głosom, że śliczna 😉 trzymam kciuki, Majowa, za jutrzejsze testowanie.
Adaś super gość ♥️ też mnie rozwaliła ta pupa 😃
Zuzia na rowerku szczęśliwa, btw uwielbiam te turbano-czapki 😊
Kattalinna, mąż dał się bocianom przekonać do działania? 😃
JS, te stroje kąpielowe to dla dzieci czy dla nas? 😉
My w sprawach prokreacyjnych zdajemy się na przeznaczenie. W każdą ciążę zachodziłam na Mazurach, bądź po powrocie, a wiele miesięcy NIC, pomimo maratonów. Teraz się nie zabezpieczamy, ale specjalnie nie staramy-co ma być to będzie. Jesli jest nam pisane drugie dziecko to bedzie, jeśli ma być za rok to dobrze, a jeśli za trzy to też dobrze 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 21:45
kattalinna, Eva85 lubią tę wiadomość
-
Ale mi się piękny wieczór zapowiada. Starsza nie chce spać. Walczyłam z nią ponad godzinę. Teraz się bawi. W między czasie obudziła młodsza po prawie 2 h snu.. więc bosko 🤦😭. A chciałam iść biegać... Albo chociaż poćwiczyć... 🙄. Jak zasnę o 1 to będzie dobrze 😑
-
Jangwa, współczuję... 😐 Oby jednak wcześniej padły!
Majowa, Wowka, chyba udzieliła się Wam forumowa gorączka ciążowa i stąd nadinterpretacja 😜 nie staramy się. Nie bronimy też, chociaż głównym naszym zabezpieczeniem jest no sex. Mąż wciąż uważa, że jedno wystarczy. Bocianów jak mrówków natomiast, to trudno było ich nie widzieć 😁 jakby jednak jakiś bobozrzut był to bym nie płakała 😉 tylko ja nawet nie wiem czy produkuję jajca, to mój trzeci cykl od porodu, poprzedni trwał chyba 8 miesięcy więc nie mam pojęcia co tam u mnie działa, a co nie. Nie nastawiam się na nic póki co. -
nick nieaktualnyWitamy sie po pięknej nocy z jedną pobudką o 3,40 na jedzenie i spaniem do 6.10- łaskawczyni dała pospać.
J.S. i po co pochwaliłaś, że śpi do 8? znam to, o 5 nie wiem co się dzieje.
Dziewczyny powiem Wam, że ze mną coś chyba nie tak Tak sobie nawkręcałam, a tu teścik negatywny Nie wiem, chyba doszukiwałam się objawów, także u nas po spontanie nie wyszło (w potencjalną owulkę). Więcej nic nie piszę, żeby nie zapeszać, proszę mnie nie pytać, jak będzie to dam znać (przesądna jestem). Pawojoszka, nawet kury nie pomogły
Wowka, fajnie tak bez presji sobie działać, u nas inna sytuacja. Mazury były, to może i ciążunia zaraz będzie, jak u Was mają korzystny wpływ.
Katalina, kciuki za bobozrzutJ.S, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry :p
Kamil dopiero niedawno wstal, ostatnio wstawal wczesniej wiec ja juz nie spalam xd
A ja to bym chciala blizniaki, ale za jakies 2 lata najwczesniej 😂 Bo fajnie byloby miec 3 dzieci, a nie byc 3 razy w ciazy haha
Cola, super nowa umiejętność 😂
J.S Kamil tez sie budzil wczesniej duzo w okolicach nauki raczkowania wiec pewnie ma to zwiazek xdJ.S lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ciazowo się tu robi 😁😁
Maz mi ostatnio powiedział, że "może przywieziemy coś z Bieszczad?", a ja taki zonk i no Way. Minimum 2 lata jeszcze na kolejne. Fajnie by było być już w ciąży i mieć drugie, ale ja pracy nie mam, Maz sam nas nie utrzyma. Znaczy mógłby spokojnie, ale jakoś tak nie lubię. No i byłoby to równoznaczne z większym oszczędzaniem.
A ja najpierw jednak chciałabym mieć już swój biznes, wtedy byłabym spokojna.
Kattalinna zamówiłam opłatek na tort, motylki waflowe 3D, różowe perełki, race i świeczki
Tort robię na białym biszkopcie z dwoma kremami - śmietankowy z mascarpone i drugi taki sam tylko wzbogacony malinami ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 07:28
kattalinna lubi tę wiadomość