Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwaga
Wyrodna matka😂
Ale muszę wam pokazać
Choć też w 99% to znacie...
Piotrek to łobuz-bije, kopie, popycha, wszystkie zabawki są jego
Ale Patryk też się wycwanil 😂
Akcja: brat zabrał mi książeczkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 21:48
Nynka, kattalinna, Nina83, Wowka, Katy, Hoope lubią tę wiadomość
-
Ja lubię być w ciąży 😁. Trochę mi smutno, że to raczej był ostatni raz. Chociaż kto wie jakie życie scenariusze pisze 😀.
Iga już na drzemce (oby długiej) a ja piję kawę 😁. Wczoraj jednak nie musiałam długo koczować. Jednak moje nerwy były na granicy 😆. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Majowa przykro mi że ci moje kury pozytywną nie przyniosły może jednak musisz z bocianami gadać. Mi się dziś kury śniły ale całe mnóstwo .
Kamcia nie chce mi wejść twój filmik .
Z ciąża to wiem co czujesz aż za dobrze. Kiedyś jak się staraliśmy i czasem człowiek był tym zmęczony to sobie myślałam czy kiedyś będzie tak że poprostu zrobię test i zobaczę 2 kreski ,tak zwyczajnie bez tych maratonów, obliczeń i wyczekiwania no to mam . Jak to mówią ostrożnie z marzeniamikattalinna, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry 😊
Hahaha Patryk mnie rozwalił...jaki żal 😂
Co do ciąży, z synem była wzorowa i to był mój cudowny czas..miałam nadzieję, że z Zosią też tak będzie.. niestety nie było. Od samego początku źle się czułam, wymioty do 7 miesiąca, ciężko mi się oddychało, ból w pachwinach, chodziłam jak kaczka ale najgorzej ucierpiał mój kręgosłup. Chociaż przytyłam w tej ciąży bardzo mało bo 7 kg i brzusio był malutki ale dała mi w kość ta ciąża. Mąż namawia mnie na kolejną dzidzię ale boję się, że moj kręgosłup nie wytrzyma...albo raczej ja nie zniosę juz tego bólu 🙁 Ale..co ma być to będzie, i gdyby było to bym się cieszyła..sama się nie odważe 😛 -
nick nieaktualnyPawojoszka, prosto z sennika: Wiele kur widzianych we śnie oznacza, że masz wiele obowiązków, które jednak przyniosą Ci korzyści.
Patryk mały cwaniak, Zuzia też histeryczka, nieraz wyje, a za sekundę coś ją zainteresuje i jakby nigdy nic uspokaja się.
Matko, tak mi wyrżnęła do tyłu głową o podłogę, że aż zahuczało. -
Hahaha Kamcia Patryczek boski z tym wymuszaniem. Majowa trzymam kciuki żeby następnym razem był już pozytyw ja jeszcze trochę poczekam na ciążunie, muszę do pracy na trochę wrócić, bo umowa mi się skończyła na macierzyńskim i byłabym bez kasy.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Majowa oby tych korzyści było tyle co tych kur bo całą noc je nosiłam z komórki do kurnika a cieszyłam się jak dziecko ze tyle ich znalazłam
Dzieci to muszą mieć mimo wszystko twarde te główki ile one razy wyrzna na te główkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 11:10
MajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
Niestety nie moglam ogladnac Patryczka z dzwiekiem bo Kamil spi, ale widze, ze aktor z niego niezly :p
My po bilansie Kamcio wazy 10.2kg i podobno (troche histeryzowal przy mierzeniu) ma 76cm xd Ogolnie wszystko ok tylko dostalismy skierowanie do chirurga bo ma stulejke..Ktos cos wie wiecej na ten temat? Bo gdzie czytam to twierdza, ze do 2 roku zycia moze sie samo "naprawic"...A lekarz powiedzial tylko, ze na poczatek pewnie mascia kaza smarowac.. -
nick nieaktualny