Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo. Wyobraź sobie moje zdziwienie jak tych bredni sluchalam,a ona jeszcze stwierdziła że widzi że ja się buntuje przeciw temu co ona mówi i że jak już dojrzeje do tego żeby to przyjąć to w tedy mam przyjść to ona mi pomoże. No aż tak dojrzała to ja raczej nie będę.
Nina83 lubi tę wiadomość
-
Chwalę się chwalę moja Mała dzisiaj zrobiła kilka razy po parę kroczków sama!!!!👣👣👣
Pawojoszka zgłosiłabym to gdzieś. A opinie zrobiłabym u innego psychologa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 20:22
kamciaelcia, wariancja, Nynka, pawojoszka, Katy, kattalinna, jangwa_maua, Mycha666, MajowaMamusia, Fermina, Tanda, Sela lubią tę wiadomość
-
Mojej kolezanki synowi pediatra zobaczyla przy kontroli i na sile naciagnela. Chlopak zapalenia dostal i jeszcze uraz ze poznirj nie dal nikomu sie dotknac tam. Nie wiem ile on mial 2-3 latka.
Dobrze jak chłopczyk sam sie bawi siurakiem w wannie i sam sobie robi tyle ile trzeba..
Mojej szwagierki syn tez mial ale dostal masc i mial sobie lekko naciągnąć. przeszlo. Ale mial 6 lat.
Ta sama masc mialq Zosia na wargi sromowe bo miala zlepione tez przeszlo.
-
Tak, jest maść na siusiaka, odkleja skórkę. Chirurg przepisuje. Tylko, że całkowite niemycie może skończyć się ZUMem i u nas nie było opcji, żeby zostawić samo sobie. Tata się tym zajmuje bo on myje, w kąpieli.
Pawojoszka to jakiś horror nie psycholog.
Jak to się robi żeby dzieci sprzątały, na zasadzie odwrotności, nie dam, więc bardzo chce 😂 Niestety wszystkie z tego wyrastają.❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hej Wam. Nie wiem jak długo mnie nie było ale długo. Trochę dziś nadrobiłam ale jeszcze trochę mi zostało.
Działo się wiele. Jak wcześniej pisałam w końcu na dobre ogarnęliśmy ogród, potem święta potem urlop i tak o zleciało.
Byliśmy na tej Teneryfie. Powiem tak to był najbardziej stresujący urlop w moim życiu przynajmniej ostatnie 2 dni. Otóż okradli nas na mieście, na bezczela w biały dzień, tzn bardziej mnie okradli bo wyrwali mi torebkę z portfelem moim i starego, z telefonami. Szczęście w tym nieszczęściu jest takie że wszystkie dokumenty osobiste mieliśmy w hotelu, trzeba było zastrzec karty i poszło prawo jazdy moje i męża. Bo akurat tego dnia mieliśmy wypożyczone auto. Więc kiepsko. Poszło też 150 euro. Najbardziej ubolewam nad zdjęciami, bo zrobiliśmy ich mega dużo. Naprawdę super. Ale niestety nie udało się poprzez apkę samsunga ich zablokować lub odzyskać, nie wiem dokładnie o co chodziło, nie znam się. Wiem, że jak tylko dotarliśmy do hotelu to mąż podjął próbę ściągnięcia w "chmurę" zdjęć ale niestety bez skutku. Zresztą tego dnia był taki stres że szok. Potem zeznania na policji która ni w ząb nie mowiła po angielsku więc kolejny problem i serio to była duża nerwówka. Dodatkowo musieliśmy zostawić auto w Berlinie bo trochę obawialiśmy się jechać bez dokumentów przez Niemcy mimo że w sumie to max 200km od nas. Na szczęście mam tam moją przyjaciółkę i zabrała auto z parkingu na lotnisku, bo znowu były by koszty. Teraz czekamy na nowe dokumenty, dzisiaj złożyliśmy wnioski. Bo dopiero 04.05 wróciliśmy, jedną noc byliśmy jeszcze w Berlinie i dopiero wczoraj zjechaliśmy do domu. No powiem Wam że jestem wyczerpana, zła i jest mi mega przykro. Ale mam nadzieję to powtórzyć bo sam pobyt kosztował niewiele i lot w 2 strony wyniósł nad 400 euro. Więc nie aż tak źle. Nie mniej jednak stres mnie do tej pory trzyma.
Mam nadzieje że u wszystkich ok. Mniej nerwowo i że Wasze majówki były mniej stresujące No i Barbary nie mam bo aktualnie nie posiadam jeszcze telefonu wypłata podreperuje nasz nadszarpnięty budżetWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 14:26
kamciaelcia, kattalinna, Nynka, Fermina, Hoope lubią tę wiadomość
-
Prezes z miotla swietnie sobie radzi 😂 On jest naprawde duzy patrzac w stosunku do tej miotły xd
Kurcze to już nie wiem co z tym siusiakiem, podobno jest w Krakowie jakis dobry chirurg, ktory sie tym zajmuje..Oczywiscie prywatnie xd
Gratulacje dla Milenki
Ja sie nie chwalilam, ze nauczylam Kamila "moje,moje" zeby glaskal psa zamiast go szczypac i teraz za kazdym razem go pieknie glaszcze 😂 Nawet sobie tez robi...A jak pytamy gdzie jest mama to pokazuje na lampe, takze ten..
Jutro mamy szczepienie, prosze o kciuki zeby obyło sie bez skutkow ubocznych bo podobno goraczka sie po tym szczepieniu czesto pojawia...
O kurcze Patk, wspolczuje takich przezycWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 21:12
Hoope lubi tę wiadomość
-
Prawojaszka masakra z tą babą. Ja też bym zżałowała że nie nagrałam rozmowy.
Kamcia fajnie że Patryk dostał się do klubiku
Patk wspołczuje przeżyć oraz strat jakie ponieśliście
Katy jakie masz szczepienie Odra świnka różyczka?
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Eva85 wrote:Prawojaszka masakra z tą babą. Ja też bym zżałowała że nie nagrałam rozmowy.
Kamcia fajnie że Patryk dostał się do klubiku
Patk wspołczuje przeżyć oraz strat jakie ponieśliście
Katy jakie masz szczepienie Odra świnka różyczka?
Tak :p Troche sie boje jak przed kazdym szczepieniem, ale wole to niz zeby mial miec ktoras z tych chorob xd -
Mi lekarka powiedziała że objawy mogą wystąpić 5-7 dni po szczepieniu właśnie gorączka wysypka zaczerwienione oko. Na szczęście u nas bezobjawowo jak wszystkie szczepienia
W czwartek szczepimy na memingokoki i tej szczepionki boje się bardziej niz innnych chociaż nie wiem dlaczego -
Pawojoszka ta psycholog jakaś mało etyczna. I poszłabym na konsultacje do innej.
Patk - współczuję stresów. Mi najbardziej żal byłoby telefonu i zdjęć . Chociaż teraz fakt zapisują mi się na dysk google. Ale i tak szkoda.
Ja w końcu mogłam wyjść pobiegać i wymęczyłam 6km . Będzie się lepiej spało 😂.
Mała mi się coś zepsuła. Znów jest jecząco-marudząca. Obstawiam zęby. Plus weszłam w apke to mi wyświetliło że skok. Dziś chusta nawet wróciła do łask. -
Prezes z miotłą świetny 🤣 BmKaty mi też mówili że siusiaka nie ruszamy. Wcześnie Cię wysyła do tego chirurga...chyba że zobaczyła że coś się dzieje? Berbecia gratki pierwszych kroczków! Kamcia widocznie tak miało być i bardzo dobrze że Patryczek dostał się do klubiku od kiedy idzie? Adaś od sieronia też do klubiku. pakt współczuję przeżyć i stresu a i jeszcze Pawajoszka jakaś masakra z ta baba, no wierzyć sie nie chce że taka osoba pracuje w takim miejscu!
Hoope lubi tę wiadomość
-
Pawojoszka no akurat byliśmy na wycieczce na takim lekkim zadupiu raczej mało turystów A ten posterunek to był jak maleńki osiedlowy sklepik z dwoma policjantami w wieku raczej emerytalnym. Dlatego musieliśmy pojechać do Santa Cruz A tam już było spoko. Ale tak czy tak musieliśmy szukać jakiegoś rezydenta w hotelach żeby tłumaczył bo jednak liczyły się szczegóły. A wiadomo jak jest z językami w stresie. I tu muszę przyznać że jakbyśmy mieli wyjazd z biura podróży to byłoby łatwiej. Ale nic to. Fakt najbardziej szkoda zdjęć i jakby nie patrzeć jednak telefony trzeba kupić...
A te szczepionki to te po 13mż? Bo u nas mówili że mam się zgłosić w połowie czerwca. I zglupiałam teraz.
W ogóle polecam Wam super książkę jak lubicie ksiazki typu thriller "Odbiorę Ci wszystko" czyta się mega szybko. Przeczytałam dosłownie w jeden dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 08:21
-
Dzien dobry :p
Kamil cos marudny, moze wyczuwa, ze go beda kluc
Tak Patk, to to szczepienie :p W sumie ono jest w 13mz czyli juz po skończonym roku bo wtedy się zaczyna 13 juz xd
Cola, oprocz tego, ze jest ta stulejka nic nie mowil, ze sie tam cos dzieje wiec chyba tak profilaktycznie juz dal to skierowanie...