Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzisiaj odkryłam, że mój wielki brzuch nie jest ciążowy tylko przez ogromne wzdęcia mam cały czas problemy z żołądkiem...
Wy też tak macie ?
Dla porównania zdjęcie dzisiejsze i wczorajsze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7210c0731acc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 21:40
-
Witamy się. jutro badania prenatalne. serce pod gardłem już dziś nie mogłam spać. dziś zaczynam 13 tydzień.
moja mama zwariowal kompletnie pierwszy raz zostanie babcia. i już z chęcią by ruszyła na zakupy dla malucha. dla mnie to za wcześnie. nie wierzę w przesady ale jakoś nie mam odwagi. oczy uciekają od wszystkiego co dla niemowlaków. A jak u Was? z zakupami? zaczynacie? -
nick nieaktualnyUff to dobrze, że nie jestem ze wzdęciami sama ale ja te 2 zdjęcia robiłam dzień po dniu z samego rana . Więc cały czas od 7:00 miałam gigantycznie wzdęty brzuch a od wczoraj wzdęcia zniknęły i mam dużo mniejszy . Już się martwiłam jak będę wyglądać pod koniec ciąży jak już mi tak różnie a to tylko albo aż wzdęcia.
Ja jutro zaczynam 15tc dość szybko ten czas ucieka a już się martwiłam, że będzie mi się dłużyćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2017, 09:48
-
U mnie też dwa kg na plus ale póki co poszło tylko w cycki i brzuch Jeszcze nie kupuje ale już nie mogę się doczekać No i oglądam już wózki bo myślę o używanym a dla bliźniaków nie jest łatwo z tym tematem
A tak w ogóle to od wczoraj również jesteśmy w czwartym miesiącu -
Ja tez wiecej pije, ale chyba nie az tyle zeby co chwile latac do toalety :p W zasadzie prawie od poczatku ciazy mam ten problem, ale przez jakis czas byl mniej nasilony.
No ten wiatr to jakas masakra, bylam wczesniej na spacerze z psem mamy to jej az ogon rozwiewalo A mojemu psu uszy lataja -
Kamcia, ja akurat mam, a obawialismy sie ze znowu nie bedzie. Przerazala mnie wizja niedzieli bez pradu, ale jakos sie udalo Wspolczuje braku pradu.
Katy, ja dzisiaj opanowalam lodowke, slono-slodko, ciagle jakies slodkie jogurty typu monte, herbatniiki, a teraz mam faze na musli fitanella czekolada z bananem, gdzie ja kiedys tego nie jadlam, bo dla mnie to puste kalorie, to teraz... Moglabym jesc na sniadanie, obiad i kolacje -
J.S.
Właśnie włączyli
Ale miałam stracha bo ponad 2h nie było potem pojawiła się nadzieja bo druga część miasta miała...ale swieczek jeszcze nie gasze. No i dziś ważny wieczór-późniejsze położenie synka spać by tylko dobę się przestawial na zmianę czasu(poprzednio się udawalo) a on malo cierpliwy jak jest ciemno...
Zazdraszczam waszych słodkich smaków oczywiście pozytywnie...mnie już nic nie smakuje. Mam mega kryzys na diecie. Waga leci w dół(ale nie bylo ciąży kiedy nie spadała )
Dzis z "rozpaczy" zgrzeszylam. Za godzinę pomiar cukru