Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hoope ja czekam na genetyczne,a od wtorku będę czekać na wyniki pappy, więc co się odwlecze...
Mi mdłości przeszły. Za to zaczęła się masakryczna zgaga po każdym posiłku.
Trzeba chyba zacząć cieszyć się chwilą, bo nigdy nie wiadomo jaki objaw dopadnie Cię za rogiem
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Powiedział żebym zobaczyła czy się mieszczę w normach, a jakby było coś nie tak to mam isc do niego albo do kogos innego..Ja byłam prywatnie bo się bałam, że na nfz się nie dostane. No i nie wiem właśnie teraz co robić. W domu mam jeszcze wyniki FT3 i nie pamiętam jaki tam był wynik.
-
Ja jednak podziękuję za dopadanie mnie przez jakiekolwiek objawy
Czytam sobie o tym całym zabawnym planie porodu i już nawet mam! Poprzednio rodziłam 4 godziny, zatem mój plan kolejnego porodu to dojechać do szpitala na czas❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny
-
A ja jeszcze 11 dni czekam na usg genetyczne i wynik Pappy, takze tego...
Ja nie cwicze, chociaz brakuje mi troche ruchu, bo wczesniej pracowalam fizycznie, a teraz poza spacerami nie robie nic. Dzisiaj bylam na zakupach, kupilam sweterek na ktory polowalam, bylam rozejrzec sie za ta poduszka ale ostatwcznie nie wzielam. Jakas mala mi sie wydala -
Witajcie dziewczyny. Gdyby ktoras z Was chciala kupic poduszke do spania w ciazy Supermami w ksztalcie litery C, to ja chetnie swoja sprzedam.Nie umiem na niej spac. Uzyta zaledwie dwa razy. Zainteresowanym podesle zdjecia.Cena 55 zl+kw.prosze o wiadomosc prywatna.
-
nick nieaktualny
-
asia__u wrote:Witajcie dziewczyny. Gdyby ktoras z Was chciala kupic poduszke do spania w ciazy Supermami w ksztalcie litery C, to ja chetnie swoja sprzedam.Nie umiem na niej spac. Uzyta zaledwie dwa razy. Zainteresowanym podesle zdjecia.Cena 55 zl+kw.prosze o wiadomosc prywatna.
Jestem chetna, odezwij sie na pw do mnie bo wysłałam ci zaproszenie do przyjaciółek bo inaczej nie pogadamy