Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My auto kupujemy od kilku miesięcy... Chyba jak sama się za to nie wezmę to nie kupimy. Szkoda, że przez internet się nie da 😉 o, albo stare się rozkraczy na jakimś skrzyżowaniu. A jak już będziemy mieć to auto to kolejny fotelik. Ktoś chce minikida w dobrej cenie?
Wowka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry .
Katy współczuję .
Ula jeździ w łupinie, też się zbieram do zakupu fotelika jak pies do jeża ,trzeba się będzie zmobilizować.
Jak tak czytałam o tym jedzeniu jabłek to u mnie to naprawdę prawo dżungli panuje . U nas jabłka idą w ilościach hurtowych, Ulka zazwyczaj wydebi jabłko od starszego rodzeństwa bo też lubi bardzo ,jak zobaczy że ktoś je to chodzi za nim i jęczy ,więc dostaje całe a ten ktoś bierze drugie ,to się nauczyła sama sobie ze skórki obgryzać . Zazwyczaj cała podłogę skórkami zapluje,zje ile chce resztę porzuci jak ja coś innego zainteresujekattalinna, Nina83, Berbecia, Sela lubią tę wiadomość
-
Jangwa, kciuki! Mój bananowiec na szczęście się udał, ufff przekrojony na 3 krzywe blaty czeka. Utknęłam.
Kamcia, chcę minikida ale jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że się nie zmieści do nowego auta (zrezygnowaliśmy z kupna wielkiej kolumbryny). Znaczy fotelik se zmieści, ja nie na miejscu pasażera.
Patryk świetny jubilat 😊jangwa_maua, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
My pokój szykujemy jak młoda pójdzie spać wieczorem. Tort w wersji gołej się chłodzi. Póki co jest biały z ciemnymi prześwitami. Nie pokażę Wam 😜 ale i tak cieszę, że samodzielJV zrobiłam. Niedoskonały ale własny 😊 oby tylko smaki się zgrały dobrze 😉
Oczywiście mąż mnie wkurza. Najpierw zdziwiony, że rano przy weekendzie chciałam poleżeć dłużej. No tak, przez rok jeszcze się nie przyzwyczaił... Potem grał na telefonie w grę zamiast się zainteresować czy nie trzeba czegoś zrobić, np. za odkurzacz złapać. Jak nie powiesz, palcem nie pokażesz to mic... -
Cześć. Najlepsze życzenia dla wszystkich tych obecnie swietujących i tych którzy już świętowali. 🥳🥳🥳🥳❤❤❤ naprawdę nie miałam czasu napisać. Do 14.05 rodzicielski. Teraz zaczęłam urlop ale musiałam zrobić badania kontrolne A że nie miałam ważnych okresowych to najpierw okresowe. I wszystko do środy.
Stary dostał nową pracę, teraz robią mu problemy w obecnej pracy. Nie chcą dać tej premii która przysługuje za pracę od listopada do maja, A to są akurat ko konkretne pieniądze bo na czysto 3,5k. Narazie idzie do związków zawodowych żeby się dowiedzieć więcej. No zobaczymy...
Jutro nasza impreza. Postaram się wrzucić jakieś foto. Mam nadzieję że się wszystko uda. Z torta zrezygnowałam. Są dużo zachodu. I zbyt dużo nerwów. Zrobię babeczki i małe bezy zrobiłam. Jakoś to będzie.
Jak się mają nasze brzuchatki? Wszystko u Was ok?
Katy gratuluję Ciociu 😘
Ubolewam bo nie wiedziałam żadnych dzieci 😔😔😔
A Dziś mój stary młody małżonek ma urodziny. 🥳🥳
A Barbara pozdro z drogi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec1e46616f08.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9edb54a10330.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 14:24
kamciaelcia, kattalinna, pawojoszka, wariancja, Katy, Wowka, Hoope, D_basiula, Berbecia, Eva85, Sela lubią tę wiadomość
-
Rzutem na taśmę tort skończony. Oto i on :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/59da5de8aff8.jpgkamciaelcia, kattalinna, wariancja, Katy, Nynka, pawojoszka, Wowka, Hoope, D_basiula, Berbecia, Magda33, Eva85, Sela, Mycha666, Feeva lubią tę wiadomość
-
Chcialam tort a mam dwa 😂
Oba cudne ale jeśli chodzi o ciężarna na diecie to opcja slodsza(wzrokiem) czyli pierwsza hihi
Nasz byl na jogurcie naturalnym z jedną warstwą biszkoptu-slodki był tylko biszkopt, po reszcie(jogurt i mus) nawet cukier mi nie skoczył
Marzy mi się wersja slodka slodsza i najslodsza bez limitu 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 16:03