Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękne te dzieła Wasze 😱😱😱🤩🤩🤩 ja nie mam takich zdolności 😖😖😖
Jesteśmy już u rodziców nich i moja mama też
jest za własnym tortem. Mówi że masa to nic trudnego. Podjęła się, biszkopt wyszedł piękny. Mówi że ostatnio taki tort robiła jeszcze w szkole - zawód cukiernik. Fakt jak zrobi drożdżowe to nie na sobie równych. Więc jestem dobrej myśli. Z cukierni odebrałam zwykły wiedeński. Wygląda smacznie. W zależności od tego co tu nam wyjdzie będzie własny lub kupny podrasowany ozdobami.
Muszę powiedzieć że pogoda chyba zapowiada się piękna na jutro. Dziś u nas 25 stopni.
kattalinna, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
My siedzimy w hoplandii w Opolu z okazji urodzin najstarszej latorośli. W odróżnieniu od Kamciowych chłopaków Ula nie zaśnie we wózku chociaż pada na twarz. Dzieciaki takie spocone jakby z pod prysznica wyszły matka za trzy stówy lżejsza ,ale co tam raz w życiu się kończy 12 lat.
Torty wyglądają pysznie ,gdybym nie była obrzarta pizzą po kokardkę to by mi pewnie slinka pociekła .
Patk sto lat dla mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 17:48
-
Pawojoszka
Dobrze że w ciąży jesteś bo dwunastoletnie dziecko potrafi już postarzec. To ten czas co już wzrostem mamusie się przerasta 😉
A tak serio
Należy wam się
Patryk spal 1,5h
Piotrek byl budzony
Na dwa wózki bujalamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 17:52
-
Kamcia mój dwunastolatek jeszcze mnie nie przerasta ale za dwa lata to już pewnie będzie patrzył na mnie z góry.
Dziś Szymon pytał czy może nasale z grami iść ,mówię że tam trzeba pieniazka mieć (swoją drogą 2-5 zł za grę x5bo każdy by chciał no i co to jedna gra ?)on mówi że może tata ma pieniążka, no to mu mówię że tata to ma węża w kieszeni a nie pieniążki . Poleciał pytam ,gdzie biegnie ? A on że do taty żeby mu swojego węża pokazał. Dzieci są bezkonkurencyjne. Swoją drogą chciałabym minę męża widzieć jak go Szymon prosi żeby mu swojego węża pokazał.
Uli dziś wyszedł 7 ząbek no i zaczyna stać przy wszystkim na czym się może podciągnąć i staje na obu stopach bo wcześniej jedną nogę podwijala tak jak przy przemieszczaniu na dupce ,już myślałam że faktycznie fizjoterapia nas czeka.Wowka, kattalinna, Berbecia, kamciaelcia, Katy lubią tę wiadomość
-
Impreza udana 😁. Najgorzej było sprzątnąć cały ten bajzel.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 08:35
pawojoszka, kattalinna, Wowka, Berbecia, Magda33, Eva85, Sela, kamciaelcia, Katy, Patk, Nina83 lubią tę wiadomość
-
Igunia poważna ale piękna 😊😍 w końcu już nie jest dzidziusiem tylko dużą dziewczynką 🙂
Patryk 7 zębów, Ula to samo. A zaczęli niedawno 😉 Bożenka zaczęła ząbkowanie jako jedna z pierwszych a ma ciągle 6 sztuk. Chyba, że nie widziałam nowych bo nie daje sobie zaglądać do paszczyjangwa_maua lubi tę wiadomość