Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cola super że udało Ci sie odpoczać pewnie lepiej się czujesz ja resetuje się jutro☺
Kamcia co tam mogą być bliźniaki, kto tam widzi rok różnicy.
Nina super że tyle km robisz z małą, fajnie że uwielbia jeździć rowerem
Ja niestety też na kolejną ciążę nie mogę sobie pozwolić. Napewno nie teraz ale kto wie może kiedyś jeszcze zaryzykujęCola87, jangwa_maua, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Kamcia do przystrajania też trzeba mieć talent 😊 mi do ciąży też tęskno, tym bardziej że dobrze ja przechodziłam też bym posłuchała serduszka. Ale z drugiej strony Adaś dał mi ostatnio taki wycisk że nie czuje się gotowa na drugie dziecko, chyba lepiej jak Adaś będzie trochę większy, bardziej samodzielny. Bo tak to dwójka dzieci i matka z nerwicą to kiepska mieszanka
-
Wspolczuje Kattalinna :p
U mnie sie zaczelo pies, dziecko, narzeczony przed 2, ale na szczescie Kamil zasnal sam i nie kazal sie nosic kilka razy tak jak poprzedniej nocy...Za to pobudka o 6, a dzisiaj troche po za domem bedziemy wiec nie wiem kiedy odespi :p
W ogole Kamil sie nauczyl mowic "dzidzia" dzieki opakowaniu po Pedicetamolu, ktore dostal do zabawy i mowilam mu, ze dzidzia na nim jest 😂Wowka, kattalinna, Sela, Kwiatkowa24 lubią tę wiadomość
-
z okazji soboty Piotrek tuptal 6:21
włączyłam projektor i lezy z tatusiem, tzn tatuś na pewno chrapie, Piotrek lezy-i nie tupta juz by Patryka obudzić...6:21...a jeszcze niedawno budziłam go o 9 rano...taka zmiana bez dydusia???do przedszkola chociaż we wstawaniu gotowy
ciekawe ile potrwa ta moja samotna kawa?
noc z Patrykiem standard
balony juz na niego czekają -
Dzień doberek,
Sto lat dla Igusi-spełnienia marzeń, wielu uśmiechów i pogodnych dni 😘😘😘🎂🎂🎂
Sama źle spałam w nocy. Skrzat nie chciał być położony do siebie, dopiero gdzieś po 23 mi się to udało. I spał sobie do teraz, a ja w międzyczasie budziłam się z 6 razy. Księżyc świecił mi przez okno. Ptakom chciałam poodgryzać głowy.
Pawojoszka, piękna perełka 😍
Kamcia, super, że udało się odnaleźć serducho. Już 10 tydzień, wow, wow, wow🤪
Strasznie szybko lecą te wasze ciąże. Dopiero test był, a tu już prawie koniec 1 trymestru, no szok.
Cola, bardzo się cieszę że udało Ci się odpocząć 😊
Jangwa, jak drugie ciasto?
Nina, jak przewozisz Zosię rowerem? W foteliku? Czy przyczepce? Bo tez mi się zamarzyło-mieszkam w mocno rowerowej okolicy 😉
My też mamy wychodne dzisiaj. Plan jeszcze nie jest ustalony 😉
Miłego dnia Wam życzę, udanych roczków, smakowitych tortów i ładnych dekoracji.kamciaelcia, jangwa_maua, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jangwa, Skrzat jeździ w lupinie. I jeszcze nie wyrasta 😀 myślę że jeszcze do wakacji pojeździ...
Kamcio chyba zadowolony 😁
Nina, a pokażesz ten fotelik?
Nynka, na moje to Kamil siedzi tyłem do kierunku jazdy 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 09:31
Katy, Nynka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny