Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy gratulacje dla siostry.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/655445ee5e8c.jpg
Wizyta dziś mi się trochę przeciągnęła ale to normalne. Ciąża według USG 9 tydzień termin na 20.12 ale według mnie tydzień za wcześnie, jeszcze będziemy to korygować za 4 tygodnie. Pozatym jeszcze torbiel na jajniku żeby nie było nudno
No i wszystkiego najlepszego dla roczniakow .Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 16:46
jangwa_maua, Wowka, kamciaelcia, Sela, Berbecia, Katy, MajowaMamusia, wariancja, kattalinna, D_basiula, Magda33, Nina83, Nynka, Hoope, Mycha666, Feeva lubią tę wiadomość
-
Wowka - https://alaantkoweblw.pl/kaski-z-kurczaka-w-czosnkowej-panierce-z-pieczywa/ wcina aż jej się uszy trzęsą. Do tego sos czosnkowy i pełna radość. Ostatnio były też frytki z batata.
Pawojoszka - gratuluję 😊. Tylko współczuję torbiela 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 17:47
Wowka, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Kamcia super tort. Fajnie że z l4 zalatwione
Katy gratulacje dla siostry dużo zdrówka dla nich
Prawojaszka super że wszystko ok tylko ten torbiel niepotrzebny. A to jednak nie będzie bliźniaków? Kamcia się pomyliła ☺
Wszystkiego najlepszego dla roczniaków. Zuziu i Michałku dużo zdrówka i super urodzinek
Katy, MajowaMamusia, kamciaelcia, Magda33 lubią tę wiadomość
-
Ufff cały dzień za Wami biegnę!
Najlepszego dla Jubilatów 😘 piękna para, zaiste 😊
Adaś przesłodki jak zawsze 😍 Bożenka je jabłka w dużych częściach ale nie aż takich 😉
Kamcia, tort extra wyszedł. Ja jutro Wam pokażę co zrobię bo to wstyd bardzie 😝 nie kupiłam w końcu nic. Będzie spontan i owoce.
Katy, brawo dla siostry! Dobrze, że już po.
Pawojaszka! 😍
I już nie wiem co jeszcze...
Dziś Bożenka była na spacerze z czterema przystojniakami 😁 i jedną koleżanką, ale tamta w gondoli jeszcze na płasko to nie konkurencja 😉
Właśnie wywaliło prąd u nas. W sensie całe osiedle 😮kamciaelcia, Katy, Magda33, pawojoszka, Wowka lubią tę wiadomość
-
Kamcia tort super! Dużo utalentowanych dusz tu widzę 😊 ja jestem antytalencie do takich rzeczy. Pawajoszka jaki okruszek! Gratulacje! Kattalina ja się właśnie bałam mniejszych cząstek bo on takie mniejsze kawałki pcha całe do buzi 😱 wariat mały 😁 a z całym jabłkiem nie da rady bylam dziś od 13 bez dziecka, zjadłam w spokoju obiad, wykąpałam się, pojechałam na zajęcia ze specjalizacji, a wieczorem chwila zabawy z młodym i poprosiłam męża żeby wykąpał i uspał Adasia a ja pojechałam na rower. Naprawdę psychicznie sobie odpoczęłam! Chciałabym częściej takie wypady powtarzać
kamciaelcia, Berbecia, kattalinna, jangwa_maua, Magda33, Sela, Wowka, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Kamcia szybko Ci się udało znaleźć! !
Przez wasze ciążę tem bym chciała być,a nie mogę sobie na to pozwolić😯
Pawojoszka gratulacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 21:50
kattalinna, jangwa_maua, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, pamiętajcie, że jak dajecie jabłko to właśnie tylko w całości albo w małych kęsach. Ćwiartki itp. są niebezpieczne, bo są na tyle miękkie, że można odgryźć spory kawałek i zarazem na tyle twarde, że mogą stać się przyczyną zadławienia. Ostatnio Zuzia ze szpinak robi blee o tym mówiła akurat i tak mi się zapamietało
Cola87, Wowka lubią tę wiadomość
-
Też bym chciała być w ciąży a też nie mogę sobie na to pozwolić 😂.
Mam akcję ratowania biszkopta na leśny mech. 15 min przed zamknięciem leciałam do Lidla po szpinak i piekę z siostrą drugi raz. Oby teraz wyszedł. Poprzedni strasznie opadł i wyszedł zakalec.
Cola - super. Jak tego potrzebujesz to rób więcej takich wieczorów dla siebie ❤️Cola87 lubi tę wiadomość
-
Sela wrote:Mam do Was pytanie, jak to jest z tym macierzyńskim. Jak rodziłam 27 to kończy mi się 25? Kadrowa mi tak powiedziała i nie zdążyłam zapytać czemu twk, skoro rodziłam 27...?
Dostałam tą stronę od mojej kadrowej polecam. Dużo informacji tu można znaleźć, nie tylko o urlopach.
Michałek bardzo dziękuje za życzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 22:27
Sela lubi tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓