Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWariancja ja ogólnie się cieszę, uważam, że będzie to dla niego najlepsza opcja, iii samolubnie ja chwile odpoczne zanim wroce do pracy.
Ale to mój maluszek, dla którego mama oznacza nawet jedzenie....
Masakra, oby jemu sie tam podobalo i poszlo gladko bo nie przeżyje tego.
Moja teściowa opowiadala jak z placzem wychodzila ze zlobka plakala cala droge do pracy bo mój maz nie chcial chodzic... -
Nynka, mi też nigdy nic nie mówią, o wypadkach szpitalach itp. Dokładnie: "tylko nie mów!".. A troska brzmi uroczo jak nie jest się jej obiektem. Całe życie słyszałam, że świat jest zły i najgorszy, ludzie mnie skrzywdzą na pewno i wszędzie niebezpieczeństwo i najlepiej w domu siedzieć, no oszaleć można przecież!
Haha, Pawojoszka, tak jej powiem, i dodam, że też chcemy siódemkę.
Katy, wow, no to niech już leci! Rzeczywiście niezła jest, ja przy ośmiu już zaczynałam mieć parte, ćpałam gaz i nie miałam świadomości.
Adaś słodziutki! Ale zamiast tuptania też mam foteliki.
Kamcia, ale Ci motają z tym zwolnieniem! Nawet nie zauważysz jak będzie grudzień w takim stanie rzeczy. Doczytałam, że jest nadzieja - kciuki!
Wowka, obraz bardzo "dorosłego", samodzielnego, chłopca się wyłania z tego opisu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 10:12
Cola87, Wowka lubią tę wiadomość
-
Moja coś tam mobilne się od jakiegoś czasu rusza. Sama sie boi chodzić,za raczke i z pchaczem autkiem wózkiem chodzi. Może z trzy razy sama zrobiła parę kroczków.
Milenka ostatnio zrobiła sie całuśna co chwilkę daje buziaki ale tylko wybranym ,co po nie którzy są zazdrośni.
Niby może być bez wód ale zależne jest też od tego jak się dziecko zachowuje jakie jest ktg ruchy tętno. -
nick nieaktualny
-
Eh, Kamcia, a zdążyłam polubić, że sprawa wyjaśniona... 😐
Pamiętam, że sądziłaś się z ZUSem o kasę. Tym bardziej dobija mnie dezinformacja że strony urzędów. A co jeśli ktoś byłby mniej dociekliwy...?
Na tej samej zasadzie wkurza mnie PZU. Kazali dostarczyć sobie milion pińćset dokumentów. Także takich objętych tajemnicą urzędową 😋. Jak zazwyczaj wierzę w dobre intencje, to tym razem, węszę że jest to szukanie dziury w całym i żerowanie na tym, że ktoś czegoś nie załatwi i nie trzeba będzie wypłacić odszkodowania.
Nie podoba mi się takie cwaniactwo, ze strony ZUSu, PZU- takie to wszystko "po polsku". -
Cześć! Dziewczyny Chciałam Wam złożyć serdeczne życzenia z okazji majowych urodzin Naszych dzieci Dzisiaj MajowaMamusia i My 100Lat
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd8c783b9f7b.jpgkamciaelcia, Wowka, Katy, MajowaMamusia, wariancja, Berbecia, jangwa_maua, Cola87, Sela, D_basiula, pawojoszka, kattalinna, olciabos, Hoope, Mycha666 lubią tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓 -
Sto lat, szczęścia, zdrowia i wielu uśmiechów dla księżniczki Zuzi i przystojniaka Michałka 😘😘😘
Poproszę zdjecie solenizantki 😃
Właśnie się cieszę, że Bielsko tak daleko, bo tam jakieś zagłębie przystojnych panów 😂
Jeah, Katy, gratulacje dla siostry! 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 10:53
Katy, Magda33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny