Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękujemy za życzenia ☺ Michałowi również życzymy wszystkiego co najlepsze 🎉
Od rana głowa mi pęka, Zuzia nie chce usnąć na drzemkę, a chcemy jechać na salę zabaw.
Katy,współczuję sistrze,ja bym psychicznie wysiadła tyle rodzić. Mały wiedział jaki dzień wybrać na urodziny 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 06:06
kamciaelcia, wariancja, Katy, Magda33, Nynka, Wowka, jangwa_maua, pawojoszka, Hoope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuzia-piękna gwiazdeczka 🤩🤩🤩 z okazji urodzin dało się przygładzic włosy, czy już tak jej się układają? Chyba serpentyny się panience spodobały ☺
Też mnie głowa rozbolała. I jestem jakas roztargniona. Po kąpieli założyłam stanik, coś zaczęłam mówić do Skrzata, wzięłam drugi stanik, przyłożyłam, zapięłam, spojrzałam-coś mi nie gra 😂Nina83, Fermina, Nynka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego dla Zuzi i Michałka! Cudni są oboje!
Kamcia, w końcu..
Katy - też w końcu. Siostra - bohaterka, niech odpoczywa a dzidziuś rośnie zdrowo.
kamciaelcia, Katy, Magda33 lubią tę wiadomość
-
Mi w końcu doszedł topper. Poczta polska ... 🤦♀️ Nie polecam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/054106561307.jpg
Kupiłam też balony ( drugi dla starszej córki 😜) :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f80dc0035f0.jpg
Katy - zdrowia dla maluszka i siostry ☺️. Gratuluję .
Dla wszystkich solenizantów dużo zdrowia ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 19:40
kamciaelcia, Berbecia, Katy, wariancja, Wowka, Sela, kattalinna, D_basiula, Magda33 lubią tę wiadomość
-
Kamcia jaki torcik!!!! Łał
Mam do Was pytanie, jak to jest z tym macierzyńskim. Jak rodziłam 27 to kończy mi się 25? Kadrowa mi tak powiedziała i nie zdążyłam zapytać czemu twk, skoro rodziłam 27...?kamciaelcia lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Kamcia, super tort! Fajnie wyszło. Samo z siebie się kleiło?
Sela, 52 tyg kończą Ci się 26.05, ale to niedziela, więc pewnie dlatego Ci kadrowa powiedziała że 25.
Jangwa, słodki głodomorek 😃 a co wcina?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 16:36
kamciaelcia, Sela lubią tę wiadomość