Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
9800 - to chucherko, nie kluseczka! Ale na buzi tak - po Mamie.;P
Kabełka lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego Julku 😘
Tez myslalam, ze wiecej wazy przez ta pucolowata buzke
Kupiliśmy dzisiaj ten tunel w Ikei i kupilam jeszcze foremki do lodow bo chce zeby Kamil sprobowal, a tych kupnych nie chce mu jeszcze dawac :pFermina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julku, najlepszego! Zdrowia, pogodnych dni i uśmiechu na buzi 😘🎁🎁🎁
Też bym powiedziała, że waży więcej 🙂 fajny jest, wymarzony starszy brat 😍
U nas już po imprezie. Zdjęć nad tortem nie mam, ciocia zrobiła filmik, ale jeszcze nie mam. W zamian proszę, mama i synek.
Pozazdrosciłam Waszym córkom różu i tiuli 😂 Skrzat ma już ubranko zastępcze, pierwsze się przekupkało na początku imprezy 😐Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2019, 19:39
Fermina, J.S, edwarda20, Feeva, wariancja, jangwa_maua, Leira, Sela, kattalinna, Berbecia, olciabos, kamciaelcia, Katy, pawojoszka, MajowaMamusia, Nina83, Mycha666, Kwiatkowa24, D_basiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fermina sto lat dla Juleczka! Jaki on kochan❤️ i jak dużo mówi, mój to prawie nic nie gada. Jakieś mama, tata, baba czasem mu się wymksnie, a tak to po swojemu. Nic nie chce powtarzać.
Wowka piękni jesteście 😍 a Skrzacik na drugim zdjęciu mega podobny do mamyWowka, Fermina lubią tę wiadomość
-
Najlepszego dla Julka
Wowka super wygladacie, tort prześliczny
My po 18-tce dzisiaj. Zuzia szalała do 21 myślałam że zaśnie w aucie i brudna pójdzie spać ale zasnęła dopiero teraz bo musiała przywitać swoje zabawki bo przecież pół dnia jej w domu nie byłoWowka lubi tę wiadomość