Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sela
Teraz doczytałam o syropach
Na początek stosuje na mokry(a mokry jest prawie zawsze) lagodniejszy czyli hederasal. Kilka dni. Potem inna substancja czynna np flavamed . Na suchy petit drill. Kiedy wykrztusne sa do gidziny max 16 to petit drill dawalam na noc. Jest też na rynku na suchy i mokry. Zaraz sprawdze nazwe. Mam taki"skarb"w zapasie schowany.
GRINTUSS PEDIATRIC
Piotrek tez dostawał wlasnej roboty cebulowy
Stosuje zawsze inhalacje z soli lub nebudose
Przeciwkaszlowo w nocy sinecod(odmierzalam na łyżeczkę krople i podawałam przez sen pipetka od apapu, tzn strzykawka)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 20:43
Sela lubi tę wiadomość
-
Zastanawialam się nad tą aferą i tak sobie myślę teraz że ten szpital raczej nie pierwszy i nie ostatni...jak nie wiadomo o co chodzi to...
Tym bardziek że ta afera wybuchla po zmianie firmy pogrzebowej-zemsta??
Bo ta"stara"firma też byla(niechlubnie)slynna w tv
Bardzo smutne
Niejedna historię slyszalam od koleżanek. Przykre i bardziej przykre...ale nie coś takiego -
Ja już e łóżku
Ten debil(budowlaniec)dopiero co przestal walić mlotkiem w ścianę(plytki kładł??)
Debil bo mąż zszedł a ten do niego"dobra dobra, mam jeszcze płytkę"
Ale mąż się wkurzyl że go tak olewa...powiedział że jeszcze raz uslyszy to dzwoni na policję
My naprawdę jestesmy fajnymi sasiadami
Wyrozumiali jestesmy
Bardzo tolerancyjni
Ale lubię zasady i poszanowanie zasad
A tu nawet nie ma przepraszam,proszę...tylko typ debila co ma wszystkich gdzieś
Skoro chce szybko prace konczyc to niech zacznie wczesniej a nie o 11
Wrrr
Gotuje się we mnie
Kazdy tu robił generalne remonty ale nie po nocach
No i tylko my mamy male dzieci
Mąż sie złości bo tylko nam przeszkadza wiele spraw...tzn wielu przeszkadza ale tylko my reagujemy -
Kamcia, reagujcie! Szwagierka miała psycho-sąsiada, który o najdziwniejszych porach puszczał na cały regulator techno i palił na korytarzu. Caaaly wielki blok to był, sąsiedzi narzekali, nikt nic nie robił tylko oni ciągłe interwencje i po którymś tam razie z administracją i policją nawet - wygrali, przestał. Nawet im "dzień dobry" w windzie mówi.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry-wieczór.
Fermina zdrówka dla Jula! Oby przeszlo szybciutko. Mnie też się serce kraje, jak Mani coś dolega. Tak jak Nynka pisała wtedy chciałabym to cholerstwo wziąć na siebie.
Wszystkiego dobrego dla zaległych jubilatow 🎂🙌❤️
Brawa dla Kamcia za postępy 🙌
Współczuję zalania.
Igorek stylowo wygląda w nowej fryzurze 👌
Patryczek słodki, widze Mercedesa dostał 😁
Kamcia masakra.
U nas czasem sąsiedzi potrafią też walić o 21 młotkiem, bo remont, albo schabowe tluc. Każdy chce zrobić remont, ja to rozumiem, bo sama miałam, no ale są pewne granice. Niestety niw każdy jest wyrozumiały 🤦♀️
U mnie zmora jest to, że sąsiad pali na klatce. Śmierdzi mi w całym mieszkaniu. Interweniowałam w tej sprawie u prezesowej spółdzielni pare miesięcy temu, był chwilowy spokój a teraz znowu... Wiem kto to, ale na gorącym uczynku złapać nie mogę, bo jak poczuje i wylatuje na klatkę to sąsiada już nie ma. A póki nie załapałam to uwagi zwrócić nie mogę, bo się wyprze...🤷♀️
Co do pieluch to używamy Dada zielone. Pasują mi, bardziej niż Babydream fun&fit. 4+, fioletowe 4.
Ostatnio dostałam od mojej klientki Pantsy z Dada, testujemy, ale ogólnie wychodzą spoko.
Mania ma ostatnio fazę, że jak ma nerwa to szczypie, albo gryzie 😐 Mam nadzieję że jej to przejdzie.
Tydzien został do ślubu... 😱Katy lubi tę wiadomość
-
Kamcia baaaardzo Ci DZIĘKUJĘ za te syropy. Z samego rana wysyłam męża na poszukiwanie apteki. Faktycznie teraz ma mokrawy.
Co do sąsiada debila, to współczuję. Ciekawe czy im by nie przeszkadzało takie walenie/stukanie itp. Ale b.dobrze, że mąż interweniuje!
W końcu się udało...
-
Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka! Patryś jest naprawdę uroczy, piękne oczka ma 😍 my używamy głównie dada ale muszę znów kupić kupili dla porównania. Dawno nie miał. Pieluchomajtki ma na noc z pampersa. Ja ostatnio całe wieczory poświęcam pisaniu pracy magisterskiej, już się mi nią rzygać chce 🤢😵
-
Ja w niedoczasie.
Nadrobiłam trochę.
Kamcio, gratuluję nowego skilla 🤗
Patryk, najlepszego! Spełnienia marzeń oraz samych pogodnych dni 🎁🎁🎁
Kamcia, czyli najgorszy typ. Wie, że robi źle, ale ma to w nosie. Co za pajac 😐
Trzymam niezmiennie kciuki za wszystkich chorujących. Oby szybko minęło i dało spokój dzieciom, a co za tym idzie i mamom.
Za Jula trzymam, żeby się obyło bez antybiotyku.
U nas dada, fioletowa. Pantsy ciekną za każdym razem nogawkami, i te pampersa i dady. Lupilu dawno nie mieliśmy, tych rossmannowych nie lubię. Pampersów w sumie też dawno nie kupowałam.
Jestem w niedoczasie. Jutro Skrzacia impreza. Dom już ubrany w baloniki, trawa skoszona, tort upieczony i ustrojony, mięcho się marynuje. Ja się relaksuje przy somersby i idę spać.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72e74c6ac007.jpg
Sorka za robocze zdjęcie, ale jeszcze przed sprzatnieciem.
A propos balonikow, to pękło nam E w słowie ROCZEK 😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2019, 00:25
jangwa_maua, Berbecia, kamciaelcia, olciabos, J.S, Katy, wariancja, Leira, Nynka, D_basiula, Feeva, pawojoszka, Mycha666, kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
jesli chodzi o remont-to budowlniec prawdopodobnie wynajety przez nowa sasiadke, ona podobno nie ma faceta, ona tez podobno niefajna, ale walczymy z budowlańcem
wowka
cudny tort czekam jeszcze na jubilata z tortem
cola
z mgr wierze tez juz nie miałam takiego serca do pracy
zdalam na 6 (wyroznienie za najlepsze wyniki na roku)
pieluchomajtki na noc ma Piotr i na niego (bo duzy) bybły te z dada, ale dada przed zmiana w niedawnym czasie...czy;i dada zrobiła sie jak pampers, testujemy z powodzeniem pieluchomajtki z lupilu
nie pasuja mi te (standardowe) gumki w sciagaczu, a stare dada miały gładki ale elastyczny
noc bez goraczki
standard w pobudkach
ale rekord w krzyku, złosciach (nie z bólu) przy tych pobudkach
w dzień nie jadł, w nocy powiedzmy 3x 100mlWowka lubi tę wiadomość
-
Wowka, sliczny tort! Czekamy na zdjecie Skrzatowego z tortem 😍
Bedzie ROCZK
Cola, wspolczuje tych pobudek tak wczesnie rano...
Niestety nie wiem co mam poradzic.
Nie sprawdzilam dokladnie lupilu, bo moje dziecko nie jadlo w nocy takze az tak nie zasikal jak zawsze, ale fakt ze nie smierdza w ogole, lepsze mi sie wydaja niz oryginalne pampersy.
Wowka lubi tę wiadomość
-
Dobry,
Kamcia, cieszę się że bez gorączki u Was 😊 skąd te okrzyki złości Patryka? Nie obudził Piotra i nie było okrzyków x2?
Cola, masakra. Przesyłam kawę. Masz możliwość pójścia też na drzemkę? Może byłoby łatwiej przeżyć te pobudki.
JS, śniłaś mi się 😁 przyjechałaś do mnie w sukni ślubnej i zostawiłaś pod opieką Igorka, już w nowej odsłonie 😀
Jak na razie wisi ROCZ-przypłaszczone, posklejane taśmą E-K. Żałośnie 😂