Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wowka
Może krzyczal na głód??
Cicho nie byl, ale bólowe to też nie było
Patryk ładnie spał jako noworodek 😛
Piotrek w nocy dobrze śpi choć przebudzal się na wyjazdach kiedy to cała czwórka spała w jednym pokoju. Przebudzal się i sam zasypial. Teraz poranne przebudzenie jednak oznacza pobudke😂😂😂 dziś 6:30
A co do roczk 😂 przy tak pieknym torcie nie wszystko inne może być udane 😛😛😛 -
nick nieaktualnyWowka, tort piękny 😍 zdolna kobita z Ciebie 😊
A my dziś na roczku u mojego siostrzeńca 😊
Fermina, współczuję infekcji Julka 😟 mój syn też to przechodził paręnaście lat temu. Życzę twojemu synusiowi zdrówka a Tobie siły 😘
Katy, Kamilek idzie teraz jak burza! Pięknie stoi 😍😍
Kamcia, współczuję ci tego remontu sąsiadki... Tobie również dużo siły życzę 😘
My niedawno wynajmowaliśmy mieszkanie i mieliśmy pod nami młodych sąsiadów... tragedia była 😒 jak sobie przypomnę to aż mnie nerwy biorą..
Kupiliśmy dom do remontu i go remontujemy obecnie i chwilowo mieszkamy u mojego taty..ten remont nas wykańcza, ja juz siwa a mąż to cień człowieka 😫 grrrKaty, Wowka lubią tę wiadomość
-
Nina83 my kupilismy mieszkanie do remontu we wrześniu, mielismy sie wprowadzic pod koniec stycznia... Moze w lipcu sie uda. Takie tam pol roku opóźnienia Na poczatku tez non stop chodziłam podkurwiona ale potem stwierdzilam ze tylko dziecko na tym cierpi, ze nic na to nie poradzę, ważne ze mamy gdzie mieszkac itp itp.
Dziewczyny spotkalyscie sie z czymś takim? Maly mial ostatnio 3 dniowke. Wczoraj wieczorem wysypka po 3dniowce byla juz ledwo widoczna. Rano wstal, wysypki juz nie było (mial na brzuszku i plecach), ale mial na posladku i udzie czerwone bąble, wygladajcy jak typowe uczulenie skorne. Dalam mu wapno. Po jakiejs godzinie sprawdzilam, babli nie bylo, tylko lekko czerwone. Potem zjadl kaszke, pobawil sie i poszedł na drzemke. Obudzil sie z gigantyczna kupa. Maz go wzial pod prysznic, ja chce mu zalozyc pieluchę a tu taaakiee bable! Na posladku z drugiej strony, na udku, przy pasie. Mysle kuzwa co jest, moze uczulenie na pieluchy? Maz podzedl do rossmana, kupil te bambusowe eco, zmienilam mu i zadnej poprawy. Dalam znowu wapno i posmarowalam, z udka babel zniknal, na posladku jest nadal duzy, na nozkach ma malutkie pojedyncze.
Przez ostatnie parę dni nie jadł nic nowego, nie zmienilismy pieluch, proszku nic a nic. Nie wiem co sie dzieje, martwie sie. Az sprawdzilam w necie jak wygląda odra :o Wyglada jak typowa pokrzywka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2019, 13:24
-
Wowka dziś na uczelni byłam to nie odesłałam, ale tak to kładę się ostatnio z Adasiem i też śpię. Czuje się mocno niedospana przez tą pracę mgr i wczesne pobudki. Edwarda a może jakaś reakcja pó lekach które dostawał przy tej trzydniówce? Ja myślę że to jakaś reakcja alergiczna. Jak się martwisz to zawsze lepiej skonsultować z pediatrą.
-
Dziewczyny mam pytanie. Adaś wydawał mi się ciepły i zmierzyłam mu temperaturę. 37.8 stopnia. Czy może to być jeszcze reakcja po szczepionce na meningokoki która była w czwartek? Czy raczej jakaś infekcja? Innych objawów póki co brak. Może był bardziej senny wieczorem, ale mało też spał przez dzień. Za to teraz nie idzie go uspac i bawić się chce...
-
Wiecie przy szóstce dzieci jestem w stanie znieść naprawdę dużą dawkę marudzenia ,ale dziś od rana mój M ma katar , dzieci przy nim to pikuś chyba będzie trzeba się wyprowadzić ,taki katar może potrwać nawet tydzień 😲 nikt nie ma aż tyle cierpliwości.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2019, 20:14
-
Właśnie wróciłam do domu ze studiów. Padam.
Julek był cały dzień z Tatą i stwierdzam, że dobrze wybrałam. Latał cały dzień bez pieluchy. Mąż mu zakładał swoje bokserki i spinał z tyłu klamerką. Co chwilę zmieniał je i skarpetki, bo było siku i łapał kupę. Jest lepiej, bez pieluchy siusianie nie boli, tylko dotykanie jest bolesne, a obrzęk jest minimalny, mam ogromną nadzieję, że już nie będzie pogorszenia.
Rok temu od 20 minut miałam Jula na cycku. Nie przetuptał roczku, idzie w intelekt. Ma ok 78 cm wzrostu i waży 9800 kg. Mówi ze zrozumieniem mama, tata, dzidzi, da (daj), laba (lampa), papa, nie, cyc, hau-hau i miau-miau, mniam-mniam. I jest absolutnie wspaniały!
Mam tylko fotkę w Taty gaciach, którą mi wysłał, jak byłam na zjeździe. Będzie historia rodzinna.kamciaelcia, Leira, edwarda20, Feeva, Katy, wariancja, Mycha666, Wowka, Nynka, Sela, kattalinna, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96ed3adf00f2.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a0708a3fc4e.jpg
To wszystko, czym dysponuję. Ja Jula widziałam na żywo dziś tylko rano i przy zasypianiu.Leira, D_basiula, kamciaelcia, Feeva, Katy, wariancja, jangwa_maua, Mycha666, Wowka, Nynka, Berbecia, Sela, kattalinna, pawojoszka, Kwiatkowa24 lubią tę wiadomość