Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry.
Widziałam zdjęcia i też pierwsze co mi do głowy przyszło to że skrzat to czysta mama.
Sto lat dla Jula ,w tych gatkach wygląda jak w sukience.
Wszystkiego najlepszego dla nas z okazji dzisiejszego święta dużo cierpliwości przede wszystkimKaty, Fermina, Wowka lubią tę wiadomość
-
Sto lat dla Juleczka! 😘
Mamy dziś solenizantów? Jeśli tak to najlepsze życzenia, jeśli nie to i tak najlepsze dla NAS 😁 kurczaki, dobrą robotę robimy 😉
Wowka, raczej nie będzie dla Ciebie zaskoczeniem jeśli napiszę, że jesteście piękni oboje 😁 ani, że Skrzat ma Twój uśmiech 😊😊Katy, Fermina, Wowka lubią tę wiadomość
-
Kattalina samopoczucie ma raczej tak jak zawsze, bawi się, śmieje, jęczy ;p, apetyt ma. Jak już temp osiąga 38 stopni to taki senny się robi bardziej. Ale np dziś to się zbiegło z godzina jego drzemki więc też ciężko stwierdzić czy bez tego tez by tak było.
-
Dzień dobry
Ja również życzę Wam samych pogodnych dni.
Cola ja bym jechała jeżeli nie marudzi chorobowo.
Milenka zrobiła mi prezent spała od 22 do 9 rano bez żadnych pobudek a od syna dostałam laurkę.kattalinna, wariancja, Katy, Cola87, jangwa_maua, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamusie dużo zdrówka i cierpliwość do małych mendolinek 😂😘
Wowka, synu podobny do Ciebie 😊 śliczne buźki 😍😘
My wracam z urodzinek, pociągiem ☺️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/93cc2cf4dce7.jpg
kattalinna, wariancja, Berbecia, Katy, MajowaMamusia, Cola87, Mycha666, kamciaelcia, Sela, Wowka, D_basiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego Mamusie
Wowka,pięknie się prezentujecie ☺
Śliczna kieca, Skrzacik w ubranku zastępczym też niczego sobie ❤
Widoczki u Was do pozazdroszczenia, jak na wczasach w agroturystyce.
Zosia laleczka ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2019, 15:47
Nina83, Wowka lubią tę wiadomość
-
Nie pojechaliśmy. Po trzech godzinach od podania Ibum znów 38 stopni, po paracetamolu to samom szybko nawraca. Nie wiem co, czy przez szczepionkę czy to jakaś trzydniówka czy jeszcze coś innego ale wolę nie ryzykować. Jeszcze po południu najpierw był bobek, a potem taka bardziej płynną kupka śmierdząca. Mam nadzieję że w końcu gorączka odpuści.
-
Ależ śliczna Zosia! I Wowka, ze Skrzatem - piękne bliźnięta.
Wszystkiego najlepszego, Mamy!
Cola, zdrówka dla Adasia, może to trzydniówka właśnie?
Kamcia, po mnie ma pucki, po mnie, miałam znakomitą większość życia, mimo szczupłej figury. ;)Teraz też widać, ale jakoś mniej, na starość!kamciaelcia, Nina83, Wowka lubią tę wiadomość
-
Katy wrote:A u nas pupa odparzona, nawet bable sie zrobily co nigdy wczesniej sie nie zdarzalo
Katy lubi tę wiadomość