Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej. Wszystkie dzieciaczki super. My musimy opracować system działania jak mąż do pracy wróci żebym dala rady z 2 maluchów. Kręgosłup chyba mi się prostuje bo czasem mam takie promieniowanie i wytrzymać się nie da.
A wgl Tymek został wybrany do testowania pieluszek wielo.kattalinna, jangwa_maua, Katy, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Asix wrote:Hej hej. Wszystkie dzieciaczki super. My musimy opracować system działania jak mąż do pracy wróci żebym dala rady z 2 maluchów. Kręgosłup chyba mi się prostuje bo czasem mam takie promieniowanie i wytrzymać się nie da.
A wgl Tymek został wybrany do testowania pieluszek wielo.
Edit: chyba już wiem 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2019, 09:58
-
A wiem co mialam pisac, w sumie a propo obrotów to Kamil sie obrócił z brzucha na plecy moze 3 razy w życiu, pokazal, ze umie i tyle xd
Dzien dobry tak wgl, u nas pobudka po 5, teraz juz drzemka :p
Chyba mu wychodzi dolna dwojka bo ciągle tam paluszkiem gmera i marudzi bardziej
Ja mam do Energylandii 43km i nigdy nie byłam, moze kiedys sie wybiore :p -
Do energylandii też bardzo chcę. Mąż był w maju na wiedzie wyjeździe z pracy i nawet on się przekonał 😉
U nas pobudka dziś po 5, teraz śpi prawie 3 godziny. Wcześniej przyniosła mi chustę i kazała się motać, zasnęła noszona. Mam nadzieję, że dziś będzie bez kataru już
Dziś temperatura normalna to mam wrażenie, że wręcz zimno 😉 -
Hej,
No u nas ok. 20 stopni i nie wiedziałam jak dziecko ubrać na spacer 🤣🤣 ale w końcu jest czym oddychać!
Mój stary jara się tymi wszystkimi kolejkami w Energy, był już kilka razy, ale ja chyba w życiu do żadnej nie wsiąde. No cykam sie 😂
Moja obróciła się z brzucha na plecy też jakoś z 3 razy w swoim życiu i niestety nadal nie umie tego zrobic... W nocy jak chce się obrócić to walczy, a ręka i tak gdzieś pod ciałkiem zostaje zamotana. Jak widzę to jej poprawiam, coby nie ścierpła czy coś, ale no nie umi i koniec
Idziemy chyba w tym tyg się zaszczepić, bo w końcu trochę chłodniej. Zaś ten stres...
Kamcia jak Patryk po szczepieniu?
-
nick nieaktualnyHej hej, dzień dobry😉
U nas choroba powoli chyba mija, w sensie temp nie rośnie, gile powoli bardzo ale odpuszczaja, dzieć marudzi nadal ale to już teraz chyba zęby bo pediatra powiedziala ze ida chyba 3💪😳 ja nie wiem teraz już tak zawsze bedzie? Zawsze coś?
Ja kiedyś uwielbialam te wszystkie dzikie kolejki jak w energylandi, dopóki nie wsiadlam na coś co sie nazywa młot...od tamtej pory nie wsiadam na te bujaczki i do energylandi jakoś mnie nie ciagnie, chyba że tymi wigwanami dla bobasow bym posmigala... -
Ja bylam juz 3 razy w Energy i za kazdym razem mi sie podoba, szczegolnie ten Water Park dla dzieci super. Z atrakcji to Hyperion teraz, ale jest mega, nie wiem czy bym wsiadla 😂
Ja uwielbiam taka adrenaline. Katy, jakbym miala tyle km co ty, to bym byla czesto, my niestety prawie 500 wiec jest co jechac.
Jangwa no niestety niani z nami nie bedzie 😂Katy lubi tę wiadomość
-
Odkrylismy dzisiaj z Kamciem super plac zabaw w okolicy, chyba z 5 zjezdzalni na nim jest, wielka piaskownica, hustawki i inne fajne atrakcje, ale to juz dla chodzacych dzieci niestety xd Ze zjezdzalni zjezdzalismy razem, ale sie Kamcio cieszyl :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4374a97afa50.jpg
Berbecia, słyszałam o tym piorunie, masakra:/
Narzeczony zawiózł psa do tesciowej, Kami spi, chyba w koncu cos poczytam xdkamciaelcia, J.S, wariancja, Berbecia, Ewciaa83, D_basiula, Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
W jego wieku tez mialam calkiem proste, dopiero później mi sie zaczely delikatnie falowac (mam ogolnie bardzo podatne na skręt wlosy), a on z tylu za uchem ma takiego małego falo-loka 😂
A to dobrze, ze sie nikomu nic nie stalo powazniejszego :pWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2019, 21:47
-
My po szczepieniu miała 3 zastrzyki, trochę płakała ale udobruchałam ją ciastkiem.
Oby dwie nóżki ma przy puchnięte i bolą ją nawet stawać nie chciała. W poniedziałek kolejne szczepienie.
Dalej nie wiem ile waży i mierzy.
A ja dzisiaj dostałam skierowanie na zabieg usunięcia polipa w szczęce. -
Dzień dobry. Co tu tak cicho dzisiaj ,wszystkie śpią czy już od rana się moczą w basenach?
Jagwa u nas zakończenie w przedszkolu dziś szkoła jutro no i się zacznie dopiero impreza .
Berbecia coś się do was te choroby przyplątały i odejść nie chcą ,ciągle coś -
Berbecia to chyba też zależy od skłonności u nas czapek nikt nie nosi no chyba że już mróz przyłoży albo panie w szkole się zaczną czepiać . Przyzwyczailiśmy się choć tu zimy są dużo zimniejsze. Starszaki w tym roku szkolnym chorowały raz . Maluchy już bardziej chuchane i ciągle coś ,teraz odpukac spokój muszę w końcu zaszczepic