Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje Majowa :*
Zdrówka dla Leosia
Adas wakacyjny, super 😍
Bozenka, coz za dama w kapeluszu :p
A u nas placz, cyc, marudzenie, palce w buzi itp czyli zęby w natarciu, dodajac do tego moj PMS to jest armagedon Bawi sie bawi, a zaraz nagle wielki placz...zrobilam na obiad pierogi z truskawkami to moze zjadl jednego:/ Ale za to pieknie mowil "buba" jak byla burza dzisiaj i jak sie mu powie zeby powiedzial Kamil to mowi "Lalil" xdkattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Majowa super że wakacje tak zaowocowały, gratulacje :* ja dziś ryczę,pokłóciłam się z mężem, z tata prawie też i czuje się okropnie i jestem na etapie że niby chce kiedyś drugie dziecko ale chyba rozum mówi że lepiej nie bo sobie z jednym nie radzę. Maruda straszny dziś, jeszcze co chwilę pytania czy już chodzi czy coś mówi. Nie! Nie chodzi i nie mówi i już! Mam ochotę krzyczeć...
-
Sliczna Bozenka w kapeluszu :*
Jaka zadoowlona pannica.
Majowa, gratuluje fasolki i zakupu wozka. Tez nie wiem czemu nie kupilam go wczesniej, teraz juz jest mniej w uzyciu ale nadal nieoceniony.
Cola, przytulam :*
Ja tez mam dzis fatalny dzien, dostalam okres, moja mama miala z nami jechac na ten wyjazd a dzis mowi ze jednak nie, no super, szybko sie zdecydowala. Powstrzymalam sie ale az mi sie cisnelo zeby jej powiedziec kilka slow, ale moj stwierdzil ze nie ma sensu sie klocic, ale nic mi sie nie chce przez to, nie lubie jak ktos robi mnie w bambuko, jedzie albo nie jedzie krotka pilka a nie najpierw tak a potem siak. To ja specjalnie morze przekladam aj w ogole szkoda gadac, musialam sie wygadac. Napieprza mnie tak brzuch ze mam ochote wyc do ksiezyca a moj tylko podaj mi to, wez malego bo tam idzie, zabierz mu bo ma jakas rosline w buzi. Kurwa mac facet powinien miec chociaz raz okres zeby zrozumiec ze to jest ciezkie i nie ma sie ochoty na nic. Mam ochote zalozyc sluchawki wygluszajace - ej Kattalina wez mi pozycz 😅
Cola, ja ro zaczynam sie zastanawiac nad ta kawa tego 15 z dala od chlopow hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 18:46
kattalinna lubi tę wiadomość
-
J.S. trzeba się koniecznie tego 15.07 spotkać , po strzelamy sobie razem ;p będziesz wtedy w bb czy gdzieś w okolicach? ja idę właśnie po chipsy na poprawę humoru, miałam się odchudzać i nigdy mi się chyba nie uda do fajek też mnie ostatnio bardzo ciągnie a nie chce do tego wracac. Z dwojga złego może lepsze te chipsy...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 19:14
-
Cola odpisałam Ci kilka dni temu że najbliżej mam do parku słowackiego (chyba nie zauważyłaś ), tam można mnie spotkać. 10 minut spacerkiem od szpitala w którym pracujesz Zrobiłaś mi ochotę na chipsyA1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓 -
Majowa gratulacje!!!
Hmmm to ja chyba też muszę przywieźć taką pamiątkę z sopotu!
Tak mnie wkur...ją w pracy, że mam ochotę jebnąć to wszystko i zrobić drugie ale chyba nie z tym mężem. Też mam ofiare losu! Baaaa idzie mi okres!
Wczoraj byliśmy na grillu i co, mój kochany mąż złapał focha, bo o 21 zabralam go do domu, bo Leo plakał, że chce spać. A on kur*** myślał, że jak zwykle sobie zostanie na imprezce, a ja głupia pojadę sama z Leosiem do domu... wszyscy się na mnie oczywiście obrazili, że niedobra żona jestem i zabrałam męża do domu!
Katy super, że Kamilek tak mówi! Leo jeszcze nie prędko hehe
Cola tule...oby zle emocje szybko odpłynęły!W końcu się udało...
-
Cola bardzo sporadycznie. Wyslalam Ci zaproszenie tam sie mozemy dogadac.
Cola87 lubi tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓 -
Oczywiscie z calego serca gratuluje kolejnej ciazy kazdej z Was spokojnej ciazyA1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓 -
Ja też mam takiego ciamajde,którego czasami mam ochotę j...ć patelnia w łeb żeby się ogarnął.
U nas kiepsko Małej idą 3 i 4 naraz,poziom upierdliwości sięga zenitu.
Majowa szczere gratulację!!!
Aaa pannę Annę widziałam śliczną.
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Kattalina z moja teściowa bez zmian , nieustannie mnie wnerwia ,najpierw odwoływała wizytę dwa razy ,potem wczoraj zadzwoniła że dziś przyjeżdża. Napisała że będzie czekać na rynku tak jakby jeden rynek był w mieście ,dziś piątek więc dzień targowy na rynku ludzi jak mrówkow ale mało tego ona sobie czekała na rondzie koło biedronki ,dobrze że koło rynku nie było gdzie zaparkować bo byśmy jej szukali jak te głupie. Pozatym z nią jest poważnie coś nie tak ,Pawełek opowiadał że bawili się na placu zabaw , on kręcił Asię na karuzeli i przyszedł chłopiec i zapytał czy może też usiąść ,Paweł powiedział że pewnie i kołował dalej ,to ta baba zawołała go żeby się nie bawił bo czemu on ma kołować jakiegoś obcego chłopaka. Ona wszędzie widzi podstęp ,ktoś chce ja oszukać i wykorzystać, nie wiem czy to już starość czy psychika siada,na szczęście z sądami chwilowo cisza.
Dziewczyny współczuję przejść z chłopami i łącze się w bólu,u mnie dodatkowo hormony nie ułatwiają sprawy i ani zapalić nie mogę ani upić się z rozpaczy ,jedynie chipsami mogłabym się ratować