X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w madrowaniu jesteś naj :D nie mylić z mądrością

J.S lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • J.S Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XD XD XD XD XD

Dobrze ze nie ma autyzmu, bo zawsze jest taka diagnoza 😂😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 10:38

kamciaelcia, Katy lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka do jakiego kolarstwa te rękawiczki? Szosa, góral, trekking? Na pewno chibe może polecić, też Kross i Kellys robią spoko. Ale ponoć rodzaj kolarstwa też jest ważny 😊

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doniczka bratków mój nie pełzał, więc też coś ominął, to też mam się martwić? Weź wyluzuj. Nikt nie neguję jak dzieje się coś złego, zawsze doradzamy jak nie wiemy żeby lepiej skonsultować z lekarzem. Straszenie też jest nie fajne, a Ty jesteś znana z tego że doszukujesz się chorób. Ciesz się że masz zdrowa coreczke i na niej się skup.

• Wowka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JS, może po prostu ubiegłaś diagnozę? 😂

Cola, mój ojciec ma rowery szosowe. Wyguglałam 😉 zerknę na te co Twój mąż zaproponował, dzięki! 🙂

Chiba gel Premium wygląda fajnie. Od razu mi wpadły w oko 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 10:58

J.S, Cola87, kattalinna lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • wariancja Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doniczka bratkow, przy drugim dziecku postaram sie bardziej

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka jeszcze to jeszcze Evoc, Bontrager, Specialized, Castelli. Mój też głównie na szosie ;)

Wowka lubi tę wiadomość

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doniczka bratków wiesz ja ci muszę w jednej kwestii przyznać rację ,nie twoje dziecko ,nie twoja sprawa.

Wowka, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola, dziękuję Ci bardzo 😘 podziękuj też ode mnie mężowi, a ja lecę wybierać. Nareszcie mam z czego 😀

Twój maz też taki zapaleniec? Mój ojciec jest mocno wkręcony. 54 lata, a śmiga na tym rowerze, że aż się kurzy 😂

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry 😁

My u babci, kilka godzin byłam bez internetu bo mi sieć ukraińską łapało i jestem rozczarowana, że nie zdążyłam odpowiedzieć przed Kamcią doniczce 😂

Pawojaszka, ostatnio mi mignęło że jakiś program o synowych i teściowych robią i casting jest. Od razu o Tobie pomyślałam 😂😂😂 chociaż szukają akurat relacji przeciwnych do waszej 😉 jak tam w ogóle babsztyl?

Nie odniosę się do niczego więcej bo mam tylko chwilę. Zaraz wysiadka i wyjęcie śpiącego dziecka z auta... A padła po 6 godzinach prawie, śpi 20 minut dopiero ale co zrobić...

age.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka mój to straszny zapaleniec. Wczoraj go cały dzień nie było bo jechali do Czech na jakiegoś "dziada" nie wiem co to ale ładne foty posyłał. 170 km. A kiedyś jechał na tour the Silesia 500 km. Wyjeżdżali w sobotę , w nd wracali. Cała noc jechali. Masakra, ja jak zrobię 20 km to mam dość ;p czasem aż się denerwuje że cały czas chce jeździć i go nie ma, ale z drugiej strony lepsze takie hobby, niż picie piwa w barze ;)

Wowka lubi tę wiadomość

• Cola87 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina to babcie masz gdzieś na wschodzie że Ci ukraińska sieć łapie? Wrzuć kiedyś jakieś zdjęcie Bożenko bo Adaś się stęsknił 😄

kattalinna lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O limango często wspominam
    Akurat trwa akcja buty dla maluszków i wśród sandalow sa JESZCZE bartki, primigi czy geoxy
    Taniej saniż teraz niż kupowalam wczesniej Piotrusiowi np keeny

Wowka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak coś zrobię to wrzucę, jak się uda ostre 😉 tak, ja spod wschodniej granicy prawie, rano byliśmy na cmentarzu na wsi, za którego ogrodzeniem zaraz Bug i słupki graniczne 😊

Na chwilę zajechaliśmy do mojego kuzyna pochwalić się Bożenką i pokazać jej kurki. Ale była radość, mimo zmęczenia 🙂 oczywiście najfajniejsze były kurczaczki pisklaczki 😍 okazało się, że moje dziecko wie jak robi kurka jednak 😁

Cola87 lubi tę wiadomość

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola, wygrzebałam kilkudniowe 😉

Foto

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2019, 13:09

kamciaelcia, Nynka, D_basiula, Eva85, Berbecia, Sela, MajowaMamusia, pawojoszka, Katy, Cola87, Nina83, wariancja, Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudaśna❤

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokazałam Adasiowi zdjęcie w kapeluszu :) uśmiechną się i zmrużył oczka przy tym 😄 Bożenka prze kochana 😍

• Sela Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej
    Jednak żyjemy heh
    Nadrabiam Was codziennie przy porannej kawie, ale mam spoooro zaległości...
    Na zdjęcia oczywiście się spóźniłam ale po ilości polubień na pewno były cudne.

Bożenka no zakochałam się ponownie :-* śliczne foto

U nas czas leci nawet nie wiem kiedy. Leo nadal nie chodzi, pchacz, meble itp jak najbardziej sobie radzi, ale puścić się nie chce.
    Od wczoraj Leo ma gorączkę, ponad 38, a dzisiaj w południe 39.5! Sama gorączka, niby coś kaszlał rano, ale nie wiem czy przez śline, bo od tej pory cisza. Jak to było z tą trzydniówką? To była sama temp?
    Podaję pedicetamol.
    Przy zębach chyba jest mniejsza temp, dlatego wygląda mi to na jakiegoś wirusa czy coś.

Za tydz jedziemy na wakacje do sopotu, oby do tej pory mu przeszło.

Póki Leoś je, to nadrabiam dalej ;-)

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2019, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :)
    Wróciliśmy do domu, nie było nas prawie 2 tygodnie. Wakacje minęły zdecydowanie za szybko, Sopot pożegnał nas słoneczną pogodą i wiadomością, że był z nami ktoś jeszcze <3 Bardzo się cieszymy, ale ja trochę panikuję, miałam plamienie implantacyjne dzień przed terminem miesiączki i wczoraj lekko brązową wydzielinę ;/ Mój gin nie odbiera, więc pewnie ma urlop, mam nadzieje, że uda mi się pójść do niego we wtorek i sprawdzić, czy wszystko ok, trzymajcie kciuki.

Kupiliśmy wózek valco snap 4 trend, czemu nikt mi nie powiedział, że potrzebuję tego wózka wcześniej :D Mąż chciał valco snap, ja trenda, kocham go za to, że mi ulega XD

Szukanie mieszkania na wynajem prawie nas przerosło, po pierwszym dniu chciało mi się płakać i powiedziałam mężowi, że nigdzie się nie wyprowadzam. Udało się znaleźć w miarę fajne w przystępnej cenie. Jestem przerażona jak to wszystko będzie i w ogóle nie mam ochoty się wyprowadzać, nie lubię zmian :( Nie chce mężowi smęcić, bo on ma jeszcze dodatkowo nową pracę na głowie, ale czuję się jak małe dziecko we mgle.

Przepraszam, ze tyle pisze o sobie, mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze, dzieci zdrowe (po za wyjątkami), ciąże rozwijają się prawidłowo, a Wy czujecie się kwitnąco.

Feeva, Cola super, że wakacje udane :)

J.S, kamciaelcia, Wowka, olciabos, kattalinna, Mała Matylda, Feeva lubią tę wiadomość

• Sela Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2019, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i oczywiście Leo już od miesiąca nie cyca, a mnie się guzki jakieś porobiły w piersiach, chyba mleko, bo strasznie bolały i zaczęłam brać norprolac już tydz i dosłownie po 2 tabl ulga. Chyba jeszcze dzisiaj wezmę połowę dawki i kończę, bo nawet wina się nie mogę napić hehe

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
‹‹ 2464 2465 2466 2467 2468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ