Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d67bf7859685.png https://naforum.zapodaj.net/thumbs/319f6b228122.png https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d710324d2297.png https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6934cde77746.png
Magda33, Berbecia, kamciaelcia, Katy, Feeva, D_basiula, kattalinna, Wowka, wariancja, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Cola87 wrote:I karmienie kaczek. Co któraś porcja była Adasiowa 🤣
Cola87 lubi tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓 -
Feeva nad Balatonem w Csopak obok Balatonfured my dziś wstaliśmy 8.30! Była jedną pobudka na mleko i jedna na poglaskanie po glowce Poszedł spać po 20. Mąż go usypiał i wczoraj była tragedia, zanosił się tak płaczem że aż zwymiotował nie wiem czy to przez te czwórki czy co mu było.
-
Dobry,
Cola, Adaś jest uroczy 😍 te oczy, fałdeczki, fajnie mu było na wakacjach 😊
Feeva, Kattalinna, mi też pasuje 20.07 😁 to klepiemy termin 😊 może nawet trawa zdąży ciut wyrosnąć?
U nas biegunka 😐 zaczęła się wieczorem, później przeszła i wróciła nad ranem. Skrzat zmęczony, nie wyspał się, bo brzuszek mu się nadymał. Rano dostał smectę i już lepiej. Dobrze, że pije, i to dużo pije, od razu mój strach o odwodnienie jest mniejszy. Elektrolity ble, czysta woda lepsza.
Edit. Jedzenie nie, mleko taaak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 12:46
Cola87 lubi tę wiadomość
-
Termin zaklepany! 😁😁😁😁
Biedny Skrzacik ☹️
Ja mialam we wtorek mega sprzeczke z Mężem. Ale taka konkretną, pierwszy raz mu powiedziałam, żeby się pierdolil, wzięłam Manię i trzasnelam drzwiami... -
nick nieaktualnyU nas niekończąca sie opowieść te gile.
Już mam serdecznie dość....wszystko na mojej glowie...
Nir mogę już słuchać tego marudy, 24/7 bez minuty odpoczynku....
Jeszcze tydzień...w weekend wesele a to ostatnia rzecz na jaką mam ochote...
Współczuję skrzacikowi...
Co do spotkania bardzo chętnie ale od 1 lipca wracam do pracy, pełnej mobbingu więc nie wiem czy przed 20 nie wyladuje w jakimś zakładzie zamkniętym.
W ogóle czekam na okres (juz to mówiłam) ale jak ja mówię do męża że mam dość samotności z maruda a on w odpowiedzi sie pyta czy dostalam już @ to mam ochote jechać tam i go pobić... -
nick nieaktualny
-
My niezmiennie na działce
Od 2tygodni walczymy z odpieluchowaniem i tu najwygodniej ćwiczyć siusianie na dworze 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 14:05
Mała Matylda, Wowka, wariancja, Berbecia, Cola87, Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Kattalinna, jesteś kopalnią wiedzy! Skopiowałam sobie to co napisałaś i w wolnych chwilach będę polować
Nie korzystam z facebooka, ale mam stare, nieaktywne konto założone na studiach podyplomowych, gdy bieżące informacje były na wagę złota . Nie ogarniam facebooka, nie wyobrażam sobie pełnego udzielania się tam, ale mogłabym się zalogować w konkretnym, zakupowym celu . Jeśli warto napisz co i jak w wersji dla głąba
Pieluchy wielorazowe planuję na upały, aby mała pupka odpoczęła. Na spacery, wyjazdy i na noc nadal będę używać pampersów. Chyba że mnie wciągnie jak niektóre tutaj
Spotkanie TAAAAK! Ale nie 20 lipca . Akurat w ten jeden weekend będziemy nad morzem. Co roku wyjeżdżamy w drugiej połowie lipca i świętujemy rocznicę ślubu z dala od codziennych spraw . Tym razem planujemy pobyt w okresie 15-26 lipca. Może dacie radę tydzień wcześniej/później?
Uważnie czytam to, co piszecie o wożeniu dzieci przodem do kierunku jazdy. My też mamy obracany fotelik i chęć wożenia Zosi jak najdłużej tyłem. Po przesiadce ze skorupy jest lepiej, ale marudzenie zaczyna się po kilku minutach od wyjazdu, odraczamy histerię poprzez naśladowanie dźwięków wydawanych przez zwierzęta na zmianę ze śpiewem, ale działa tylko „Panie Janie” . Mam obawy czy uda nam się w ten sposób dojechać nad morze. Jeśli będzie bardzo źle odwrócimy fotelik, szkoda mi dziecka, a prowadzenie samochodu przy głośnym płaczu też nie wydaje mi się bezpieczne.
Biedny Skrzacik
Jak się teraz miewa?
Wowka, mam pytanie do użytkowniczki ldilowej maszynki do lodów – eksperymentowałaś ze skracaniem czasu przetrzymywania miski w zamrażarce? Włożyłam ją około szóstej rano i zastanawiam się czy ryzykować z robieniem lodów dzisiaj wieczorem. Jakiej śmietany używasz do przepisów? Podrzucisz przepis na ody jogurtowe?
Miałam ostatnio zaskakujące przygody w Lidlu . W obu przypadkach chodziło o zakup jednego piwa, w tym raz o zawartości 2% alkoholu. Chyba pracownicy mieli ostatnio jakieś szkolenie odnośnie dystrybucji alkoholu bo dwukrotnie prosili mnie o dowód osobisty . Dwa różne Lidle, dwóch sprzedawców, płeć różna . Może nie widać, że mam 32 lata, ale na niepełnoletnią to ja z pewnością nie wyglądam. Po pierwszym szoku było mi nawet miło
Właśnie kończymy z Zosią kp. Ostatnio karmiłam ją przed drzemkami i snem nocnym oraz rano po przebudzeniu. Dzisiaj Zosieńkę usypiał tata, szło bezproblemowo. To mnie ogarnia jakaś nostalgia, chociaż od początku nie planowałam długiego karmienia. Pierwotnie zakładałam koniec kp między 8 a 10 miesiącem, minął rok więc uważam, że to dobry moment. Raczej nie będziemy wprowadzać mm do picia, jedynie mleczne kaszki, Zosia bardzo lubi nabiał. Mam duży zapas zamrożonego odciągniętego mleka, więc jeszcze przez około miesiąc będzie dostawała codziennie porcję mojego mleka
Zosia śpi, ja piszę, a maż gruntuje ścianę pod jutrzejsze tapetowanie. Nareszcie sypialnia będzie wyglądała tak jak powinna
Cola, cieszę się że mieliście udany wyjazd. Adaśko jako wczasowicz cudowny! Pięknooki, radosny, widać że zadowolony
Chłopcy Kamci jak zawsze wspanialiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 17:37
Wowka, kamciaelcia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Kamcia, chłopcy prawie jak bliźniaki 😁 z naciskiem na prawie, ale fajnie w takich samych bluzkach 🤩
Mała Matylda, odpowiem w punktach:
1. Ja tydzień wcześniej to. 13.07 mogę być jeszcze na Mazurach. Ale jeśli chodzi o mnie to i 20, i 27.07 mi pasuje 😃
2. Dziękuję, Skrzatowi ciut lepiej, już tylko trzy razy wodnista kupa, a szły jedna za drugą. Nie traci humoru i pije wodę na hektolitry 😊
3. Spokojnie używaj wieczorem misy do maszynki. Wyjmij z zamrażarki i potrząśnij-jeśli nie chlupie płyn w środku to znaczy, że już możesz 😉
4. Śmietanę kupuję 30 w Lidlu w małych kubeczkach. I do lodów, i do ubijania i do sosów czasami.
5. przepis na lody jogurtowe 😁 mleko nieslodzone z Lidla+ksylitol
6. Mam tak samo w Lidlu z dowodem 😁 to jakas zorganizowana akcja!
7. Cieszę się że sypialnia zaczyna wyglądać jak trzeba 😁 dużo jeszcze Wam zostało pracy?
Edit. 8. Może spróbujcie jechać nad morze na noc? My często tak jeździmy i podróż przebiega w spokoju i komforcie. W dzień czasem trzeba coś animować 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 17:56
kamciaelcia, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Wowka
Koszulki kupione na zeszlorocznych wyprzedazach(w tamtym roku nie było nigdzie na ramiaczkach) i jak trafilam z rozmiarem Patryka 🤔
No i mamy wielkiego siniako-guza
Powód?
Ten o którym powtarzalam mężowi od 3 miesięcy!!!zrobił palenisko z ceglami
4miesiące powtarzalam że te cegły to nie dla dzieci...że leżą tak żeby na nie upaść...no i Patryk upadł
Wrrrr
Czemu facet nie słucha?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 18:40