X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Matylda, nie będę wyprowadzać Cię z niczego 😉 cieszę się, że u Was noc dobra.

Jak tak czytam Was i o tym jeżdżeniu to cieszę się, że mam fotelik tylko tyłem i nie mam możliwości kombinowania. Drze się jak nie śpi i muszę się wtedy przesiadać do tyłu i cudować ale mimo zewnętrznego wkurwa mam wewnętrzny spokój 😉

White Innocent, Mała Matylda lubią tę wiadomość

age.png
  • Asix Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po przerwie witam sie i ja. Dzisiejsza noc miałam straszną. Tymek nie chciał wgl spać dopiero przed 5 usnął.
    Cały czas się pieluchujemy nawet u Tymka. Tylko muszę jakas grubszą tetre kupić
    I teraz czekam na wypłatę żeby stasiowi kupić aio jakieś.
    Stanisław wczoraj zribil swoje pierwsze kroczki;)

kamciaelcia, Katy, Feeva, kattalinna, J.S, wariancja, Kwiatkowa24, Nina83, D_basiula, pawojoszka, Sela, Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • Asix Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ! Katy moje gratulacje! Kamilek będzie miał zawsze towarzystwo do zabawy;)

Katy lubi tę wiadomość

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asix
    myslalam o was
    pochwal sie chłopakami <3

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa, super! :)

Albo to zbieg okolicznosci, albo po szczepieniu mmr Mania ma problemy z usypianiem w dzień. Albo to po prostu pogoda. Nie wiem 😐

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 11:55

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala Matylda, ciesze sie z udanej nocy. Oby tak dalej.
    Zawsze mozecie jechac autostrada, a w razie potrzeby zjechac.

Ja zawsze jezdze z tylu z mlodym.
    Ja sie ciesze ze nie wzielam tylko tylem, bo teraz bysmy musieli zmieniac. Zostalo nam do morza jeszcze 130 km, mielismy wlasnie jeden przystanek i jedziemy dalej :P

Mala Matylda, a gdzie jedziecie dokladnie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 12:00

Mała Matylda lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Asix Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    967d23bb557c.jpg

094b2bc351f3.jpg

tutaj my na sesji

jangwa_maua, kamciaelcia, wariancja, J.S, Kwiatkowa24, Katy, Mycha666, Nina83, olciabos, D_basiula, pawojoszka, kattalinna, Berbecia, MajowaMamusia, Cola87, Feeva, Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie staram się aby nikt z tyłu z dziewczynami nie siedział. Iga dalej w łupinie ale myślę że na wrzesień może już będziemy zmieniać fotelik. Na razie nie protestuje w łupinie. Zawsze mogę ją juz włożyć do fotelika starszej. Tylko boje się, że jak posmakuje to już będzie robić awantury 😅.

Jeju, muszę też się wybrać na to szczepienie mmr. W su.ie chyba tego szczepienia boje się najbardziej. Przez to bilans 12 miesięcy też nie mamy.

Asix cudowne zdjęcia 😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 12:39

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2019, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Matylda, Patryk chodzi, ale tez ciagle na mnie wisi. Przychodzi i mnie ciagnie za rece zeby isc sie z nim bawic...

Asix, cudne chlopaki

Ja dzis zaczynam swoja praktyke. Niestety.

A tak swoja droga to potrzebuje odpoczac psychicznie od mojego pseudo partnera, a na razie nie bedzie okazji. Ostatnio mialam duzo stresu w zwiazku z praca, praktyka, facetem. Potrzebuje chociaz tygodnia wakacji

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 13:15

• Katy Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Asix, piękne zdjęcia 😍 Gratulacje kroczkow dla Stasia ;)

Kurcze, a mialam nadzieje, ze jak Kamil zacznie chodzic (mam nadzieje, ze juz niedługo) to nie bedzie chcial byc duzo na rekach...Tzn i tak juz go malo nosze z porownaniem do tego co bylo jak jeszcze nie raczkowal, ale jednak czasem sie domaga, a z duzym brzuchem bedzie ciezej :/

Kamil, odsypia ciezka nocke, spi juz 3h, zaraz go obudze chyba bo wieczorem pozno zasnie...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odkad moj maly chodzi, to nie lubi byc na rekach. Nosze bardzo rzadko, on tego nie lubi ;)
    Chyba ze juz nozki ma zmeczone to wtedy na rece dopiero, a tak chodzenie to jego zycie 😋

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 14:04

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2019, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry 🤗

Asix, jakie piękne zdjęcia 😍 Tymuś jak podrósł, a Staś jaki fajny chłopak!

Jangwa, zdjęcia MEGA! 👌 Podziwiam cię naprawdę...na samą myśl mam gęsią skórkę 😌

U mnie podobnie jak u J.S, odkąd Zosia chodzi sama nie lubi być noszona, musi być bardzo zmęczona to wtedy sama prosi żeby ją wziąć. Także, Katy u ciebie może być podobnie, tego ci życzę 😊

Katy lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asix, cudowności 😍😍😍

U nas ręce na równi z nóżkami...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 16:33

age.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam!!!
    Rety Katy GRATULACJE!!!!!!! Super. Strasznie się cieszę :-*

Witam również siostrę Katy;-)

Stasiu gratki pierwszych kroczków!

Jangwa ale skok! Matko, ja to bym chyba z pieluchą leciala hehe. Super!

Zdrówka dla chorowitków:-*

Asix cudowna sesja ;-)

J.S udanych wakacji!

My wróciliśmy z Sopotu ;-)
    Co prawda pogoda średnia, ale udało się zrelaksować. Leo na dzień dobry zachorował (katar, kaszel), także maruda okropna, ale nauczył się operować widelcem i dzisiaj również były pierwsze samodzielne kroczki!!! Co prawd wyglądał jak pijany zając ale jakoś mu to poszło hehe

Katy, kattalinna, Szczesliwa ledwo zywa, Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sela, a ze dwie godziny temu myślałam co u Was 😊 gratuluję kroczków. Widzę, że majówkowe dzieci postanowiły hurtowo ruszyć na dwóch 😊

Sela lubi tę wiadomość

age.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za opinie o dzbanku, przekonałyście mnie do zakupu 😊 Asix cudne zdjęcia! Ja sesji żadnej nie miałam, a WAsze takie piękne że może jak kiedyś będę mieć drugie bobo to wtedy rodzinna sobie zrobimy 😀 gratuluję pierwszych kroczków Leosia!

Sela lubi tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Sela ;) Gratki dla Leosia ❤

Kamil dzisiaj skonczyl 15 miesiecy, ale leci ten czas :p

Oby Kamil tez polubil samodzielne chodzenie, ale mysle, ze jeszcze troche czasu mamy za nim to nastąpi xd

Sela lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asix jakie cudownosci! ❤️

Sela, gratulacje kroczkow 😍

Co do fotelika to u nas tylko przód. Ja siedzę z tyłu.

Nie noszę duzo Mani, bo ona jest taki cajmer, że ona nie chodzi, ona biega. Czasem jak jest śpiąca albo po prostu chce się przytulić to się przyczepi do nogi i nie ma opcji, żeby nie wziąć bo krzyczy "Mami, mami!!" 😁

Mam mega pms, dziś puściły mi nerwy i parę razy nakrzyczalam na Manię. Ona teraz tak słodko śpi, a ja mam takie wyrzuty sumienia, że aż mi się chce płakać...

Sela lubi tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva,mi się okres konczy a pms nie...

Nina83 lubi tę wiadomość

age.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sela, gratuluje kroczkow 😍

Dojechalismy jakos kolo 15, zaliczylismy dwa korki i jedna histerie, takze przystanek trwal prawie 40 min bo nie chcial wsiasc do fotelika, potem zasnal 20 km przed miejscowoscia. Jakos poszlo, ale byly mini kryzysy i tez jeden wiekszy.
    Od razu jak weszlismy to z rozpedu walnal sie w szafke takze mega rozcieta warga, krew sie lala, ja bylam przerazona ale
    Moj zachowal zimna krew. Potem na sam wieczor uderzyl o rant sciany i ma ogromnego guza na czole. Porazka, ja nie wiem, staram sie ciagle uwazac ale on stal sie tak malo uwazy, potrafi sie przewrocic o wlasne nogi, jak tak dalej pojdzie to boje sie co bedzie dalej.
    Pogoda dzis nam dopisala, wieje mocno, ale da sie zyc na deptaku i w miescie, bo najgorzej centralnie na plazy. Zaliczylam mega dobra rybke i na pewno tam jeszcze wroce na nia.

1fa3d5d9c11f.jpg

82e73572fded.jpg

Katy, kamciaelcia, Berbecia, kattalinna, jangwa_maua, Nina83, Wowka, pawojoszka, MajowaMamusia, Mała Matylda, D_basiula, Sela, Feeva lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
‹‹ 2498 2499 2500 2501 2502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ