X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Matylda, nie będę wyprowadzać Cię z niczego 😉 cieszę się, że u Was noc dobra.

Jak tak czytam Was i o tym jeżdżeniu to cieszę się, że mam fotelik tylko tyłem i nie mam możliwości kombinowania. Drze się jak nie śpi i muszę się wtedy przesiadać do tyłu i cudować ale mimo zewnętrznego wkurwa mam wewnętrzny spokój 😉

White Innocent, Mała Matylda lubią tę wiadomość

age.png
  • Asix Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po przerwie witam sie i ja. Dzisiejsza noc miałam straszną. Tymek nie chciał wgl spać dopiero przed 5 usnął.
    Cały czas się pieluchujemy nawet u Tymka. Tylko muszę jakas grubszą tetre kupić
    I teraz czekam na wypłatę żeby stasiowi kupić aio jakieś.
    Stanisław wczoraj zribil swoje pierwsze kroczki;)

kamciaelcia, Katy, Feeva, kattalinna, J.S, wariancja, Kwiatkowa24, Nina83, D_basiula, pawojoszka, Sela, Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • Asix Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ! Katy moje gratulacje! Kamilek będzie miał zawsze towarzystwo do zabawy;)

Katy lubi tę wiadomość

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asix
    myslalam o was
    pochwal sie chłopakami <3

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa, super! :)

Albo to zbieg okolicznosci, albo po szczepieniu mmr Mania ma problemy z usypianiem w dzień. Albo to po prostu pogoda. Nie wiem 😐

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 11:55

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala Matylda, ciesze sie z udanej nocy. Oby tak dalej.
    Zawsze mozecie jechac autostrada, a w razie potrzeby zjechac.

Ja zawsze jezdze z tylu z mlodym.
    Ja sie ciesze ze nie wzielam tylko tylem, bo teraz bysmy musieli zmieniac. Zostalo nam do morza jeszcze 130 km, mielismy wlasnie jeden przystanek i jedziemy dalej :P

Mala Matylda, a gdzie jedziecie dokladnie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 12:00

Mała Matylda lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Asix Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    967d23bb557c.jpg

094b2bc351f3.jpg

tutaj my na sesji

jangwa_maua, kamciaelcia, wariancja, J.S, Kwiatkowa24, Katy, Mycha666, Nina83, olciabos, D_basiula, pawojoszka, kattalinna, Berbecia, MajowaMamusia, Cola87, Feeva, Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie staram się aby nikt z tyłu z dziewczynami nie siedział. Iga dalej w łupinie ale myślę że na wrzesień może już będziemy zmieniać fotelik. Na razie nie protestuje w łupinie. Zawsze mogę ją juz włożyć do fotelika starszej. Tylko boje się, że jak posmakuje to już będzie robić awantury 😅.

Jeju, muszę też się wybrać na to szczepienie mmr. W su.ie chyba tego szczepienia boje się najbardziej. Przez to bilans 12 miesięcy też nie mamy.

Asix cudowne zdjęcia 😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 12:39

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2019, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Matylda, Patryk chodzi, ale tez ciagle na mnie wisi. Przychodzi i mnie ciagnie za rece zeby isc sie z nim bawic...

Asix, cudne chlopaki

Ja dzis zaczynam swoja praktyke. Niestety.

A tak swoja droga to potrzebuje odpoczac psychicznie od mojego pseudo partnera, a na razie nie bedzie okazji. Ostatnio mialam duzo stresu w zwiazku z praca, praktyka, facetem. Potrzebuje chociaz tygodnia wakacji

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 13:15

• Katy Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Asix, piękne zdjęcia 😍 Gratulacje kroczkow dla Stasia ;)

Kurcze, a mialam nadzieje, ze jak Kamil zacznie chodzic (mam nadzieje, ze juz niedługo) to nie bedzie chcial byc duzo na rekach...Tzn i tak juz go malo nosze z porownaniem do tego co bylo jak jeszcze nie raczkowal, ale jednak czasem sie domaga, a z duzym brzuchem bedzie ciezej :/

Kamil, odsypia ciezka nocke, spi juz 3h, zaraz go obudze chyba bo wieczorem pozno zasnie...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odkad moj maly chodzi, to nie lubi byc na rekach. Nosze bardzo rzadko, on tego nie lubi ;)
    Chyba ze juz nozki ma zmeczone to wtedy na rece dopiero, a tak chodzenie to jego zycie 😋

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 14:04

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2019, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry 🤗

Asix, jakie piękne zdjęcia 😍 Tymuś jak podrósł, a Staś jaki fajny chłopak!

Jangwa, zdjęcia MEGA! 👌 Podziwiam cię naprawdę...na samą myśl mam gęsią skórkę 😌

U mnie podobnie jak u J.S, odkąd Zosia chodzi sama nie lubi być noszona, musi być bardzo zmęczona to wtedy sama prosi żeby ją wziąć. Także, Katy u ciebie może być podobnie, tego ci życzę 😊

Katy lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asix, cudowności 😍😍😍

U nas ręce na równi z nóżkami...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 16:33

age.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam!!!
    Rety Katy GRATULACJE!!!!!!! Super. Strasznie się cieszę :-*

Witam również siostrę Katy;-)

Stasiu gratki pierwszych kroczków!

Jangwa ale skok! Matko, ja to bym chyba z pieluchą leciala hehe. Super!

Zdrówka dla chorowitków:-*

Asix cudowna sesja ;-)

J.S udanych wakacji!

My wróciliśmy z Sopotu ;-)
    Co prawda pogoda średnia, ale udało się zrelaksować. Leo na dzień dobry zachorował (katar, kaszel), także maruda okropna, ale nauczył się operować widelcem i dzisiaj również były pierwsze samodzielne kroczki!!! Co prawd wyglądał jak pijany zając ale jakoś mu to poszło hehe

Katy, kattalinna, Szczesliwa ledwo zywa, Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sela, a ze dwie godziny temu myślałam co u Was 😊 gratuluję kroczków. Widzę, że majówkowe dzieci postanowiły hurtowo ruszyć na dwóch 😊

Sela lubi tę wiadomość

age.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za opinie o dzbanku, przekonałyście mnie do zakupu 😊 Asix cudne zdjęcia! Ja sesji żadnej nie miałam, a WAsze takie piękne że może jak kiedyś będę mieć drugie bobo to wtedy rodzinna sobie zrobimy 😀 gratuluję pierwszych kroczków Leosia!

Sela lubi tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Sela ;) Gratki dla Leosia ❤

Kamil dzisiaj skonczyl 15 miesiecy, ale leci ten czas :p

Oby Kamil tez polubil samodzielne chodzenie, ale mysle, ze jeszcze troche czasu mamy za nim to nastąpi xd

Sela lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asix jakie cudownosci! ❤️

Sela, gratulacje kroczkow 😍

Co do fotelika to u nas tylko przód. Ja siedzę z tyłu.

Nie noszę duzo Mani, bo ona jest taki cajmer, że ona nie chodzi, ona biega. Czasem jak jest śpiąca albo po prostu chce się przytulić to się przyczepi do nogi i nie ma opcji, żeby nie wziąć bo krzyczy "Mami, mami!!" 😁

Mam mega pms, dziś puściły mi nerwy i parę razy nakrzyczalam na Manię. Ona teraz tak słodko śpi, a ja mam takie wyrzuty sumienia, że aż mi się chce płakać...

Sela lubi tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva,mi się okres konczy a pms nie...

Nina83 lubi tę wiadomość

age.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sela, gratuluje kroczkow 😍

Dojechalismy jakos kolo 15, zaliczylismy dwa korki i jedna histerie, takze przystanek trwal prawie 40 min bo nie chcial wsiasc do fotelika, potem zasnal 20 km przed miejscowoscia. Jakos poszlo, ale byly mini kryzysy i tez jeden wiekszy.
    Od razu jak weszlismy to z rozpedu walnal sie w szafke takze mega rozcieta warga, krew sie lala, ja bylam przerazona ale
    Moj zachowal zimna krew. Potem na sam wieczor uderzyl o rant sciany i ma ogromnego guza na czole. Porazka, ja nie wiem, staram sie ciagle uwazac ale on stal sie tak malo uwazy, potrafi sie przewrocic o wlasne nogi, jak tak dalej pojdzie to boje sie co bedzie dalej.
    Pogoda dzis nam dopisala, wieje mocno, ale da sie zyc na deptaku i w miescie, bo najgorzej centralnie na plazy. Zaliczylam mega dobra rybke i na pewno tam jeszcze wroce na nia.

1fa3d5d9c11f.jpg

82e73572fded.jpg

Katy, kamciaelcia, Berbecia, kattalinna, jangwa_maua, Nina83, Wowka, pawojoszka, MajowaMamusia, Mała Matylda, D_basiula, Sela, Feeva lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
‹‹ 2498 2499 2500 2501 2502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ