Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała Matylda, nie będę wyprowadzać Cię z niczego 😉 cieszę się, że u Was noc dobra.
Jak tak czytam Was i o tym jeżdżeniu to cieszę się, że mam fotelik tylko tyłem i nie mam możliwości kombinowania. Drze się jak nie śpi i muszę się wtedy przesiadać do tyłu i cudować ale mimo zewnętrznego wkurwa mam wewnętrzny spokój 😉White Innocent, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Po przerwie witam sie i ja. Dzisiejsza noc miałam straszną. Tymek nie chciał wgl spać dopiero przed 5 usnął.
Cały czas się pieluchujemy nawet u Tymka. Tylko muszę jakas grubszą tetre kupić
I teraz czekam na wypłatę żeby stasiowi kupić aio jakieś.
Stanisław wczoraj zribil swoje pierwsze kroczki;)kamciaelcia, Katy, Feeva, kattalinna, J.S, wariancja, Kwiatkowa24, Nina83, D_basiula, pawojoszka, Sela, Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość
-
Jangwa, super!
Albo to zbieg okolicznosci, albo po szczepieniu mmr Mania ma problemy z usypianiem w dzień. Albo to po prostu pogoda. Nie wiem 😐Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 11:55
-
Mala Matylda, ciesze sie z udanej nocy. Oby tak dalej.
Zawsze mozecie jechac autostrada, a w razie potrzeby zjechac.
Ja zawsze jezdze z tylu z mlodym.
Ja sie ciesze ze nie wzielam tylko tylem, bo teraz bysmy musieli zmieniac. Zostalo nam do morza jeszcze 130 km, mielismy wlasnie jeden przystanek i jedziemy dalej
Mala Matylda, a gdzie jedziecie dokladnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 12:00
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie staram się aby nikt z tyłu z dziewczynami nie siedział. Iga dalej w łupinie ale myślę że na wrzesień może już będziemy zmieniać fotelik. Na razie nie protestuje w łupinie. Zawsze mogę ją juz włożyć do fotelika starszej. Tylko boje się, że jak posmakuje to już będzie robić awantury 😅.
Jeju, muszę też się wybrać na to szczepienie mmr. W su.ie chyba tego szczepienia boje się najbardziej. Przez to bilans 12 miesięcy też nie mamy.
Asix cudowne zdjęcia 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 12:39
-
nick nieaktualnyMała Matylda, Patryk chodzi, ale tez ciagle na mnie wisi. Przychodzi i mnie ciagnie za rece zeby isc sie z nim bawic...
Asix, cudne chlopaki
Ja dzis zaczynam swoja praktyke. Niestety.
A tak swoja droga to potrzebuje odpoczac psychicznie od mojego pseudo partnera, a na razie nie bedzie okazji. Ostatnio mialam duzo stresu w zwiazku z praca, praktyka, facetem. Potrzebuje chociaz tygodnia wakacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 13:15
-
Dzieki Asix, piękne zdjęcia 😍 Gratulacje kroczkow dla Stasia
Kurcze, a mialam nadzieje, ze jak Kamil zacznie chodzic (mam nadzieje, ze juz niedługo) to nie bedzie chcial byc duzo na rekach...Tzn i tak juz go malo nosze z porownaniem do tego co bylo jak jeszcze nie raczkowal, ale jednak czasem sie domaga, a z duzym brzuchem bedzie ciezej
Kamil, odsypia ciezka nocke, spi juz 3h, zaraz go obudze chyba bo wieczorem pozno zasnie... -
Odkad moj maly chodzi, to nie lubi byc na rekach. Nosze bardzo rzadko, on tego nie lubi
Chyba ze juz nozki ma zmeczone to wtedy na rece dopiero, a tak chodzenie to jego zycie 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 14:04
-
nick nieaktualnyDzień dobry 🤗
Asix, jakie piękne zdjęcia 😍 Tymuś jak podrósł, a Staś jaki fajny chłopak!
Jangwa, zdjęcia MEGA! 👌 Podziwiam cię naprawdę...na samą myśl mam gęsią skórkę 😌
U mnie podobnie jak u J.S, odkąd Zosia chodzi sama nie lubi być noszona, musi być bardzo zmęczona to wtedy sama prosi żeby ją wziąć. Także, Katy u ciebie może być podobnie, tego ci życzę 😊
Katy lubi tę wiadomość
-
Nadrobiłam!!!
Rety Katy GRATULACJE!!!!!!! Super. Strasznie się cieszę :-*
Witam również siostrę Katy;-)
Stasiu gratki pierwszych kroczków!
Jangwa ale skok! Matko, ja to bym chyba z pieluchą leciala hehe. Super!
Zdrówka dla chorowitków:-*
Asix cudowna sesja
J.S udanych wakacji!
My wróciliśmy z Sopotu
Co prawda pogoda średnia, ale udało się zrelaksować. Leo na dzień dobry zachorował (katar, kaszel), także maruda okropna, ale nauczył się operować widelcem i dzisiaj również były pierwsze samodzielne kroczki!!! Co prawd wyglądał jak pijany zając ale jakoś mu to poszło hehe
Katy, kattalinna, Szczesliwa ledwo zywa, Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Dzięki dziewczyny za opinie o dzbanku, przekonałyście mnie do zakupu 😊 Asix cudne zdjęcia! Ja sesji żadnej nie miałam, a WAsze takie piękne że może jak kiedyś będę mieć drugie bobo to wtedy rodzinna sobie zrobimy 😀 gratuluję pierwszych kroczków Leosia!
Sela lubi tę wiadomość
-
Asix jakie cudownosci! ❤️
Sela, gratulacje kroczkow 😍
Co do fotelika to u nas tylko przód. Ja siedzę z tyłu.
Nie noszę duzo Mani, bo ona jest taki cajmer, że ona nie chodzi, ona biega. Czasem jak jest śpiąca albo po prostu chce się przytulić to się przyczepi do nogi i nie ma opcji, żeby nie wziąć bo krzyczy "Mami, mami!!" 😁
Mam mega pms, dziś puściły mi nerwy i parę razy nakrzyczalam na Manię. Ona teraz tak słodko śpi, a ja mam takie wyrzuty sumienia, że aż mi się chce płakać...Sela lubi tę wiadomość
-
Sela, gratuluje kroczkow 😍
Dojechalismy jakos kolo 15, zaliczylismy dwa korki i jedna histerie, takze przystanek trwal prawie 40 min bo nie chcial wsiasc do fotelika, potem zasnal 20 km przed miejscowoscia. Jakos poszlo, ale byly mini kryzysy i tez jeden wiekszy.
Od razu jak weszlismy to z rozpedu walnal sie w szafke takze mega rozcieta warga, krew sie lala, ja bylam przerazona ale
Moj zachowal zimna krew. Potem na sam wieczor uderzyl o rant sciany i ma ogromnego guza na czole. Porazka, ja nie wiem, staram sie ciagle uwazac ale on stal sie tak malo uwazy, potrafi sie przewrocic o wlasne nogi, jak tak dalej pojdzie to boje sie co bedzie dalej.
Pogoda dzis nam dopisala, wieje mocno, ale da sie zyc na deptaku i w miescie, bo najgorzej centralnie na plazy. Zaliczylam mega dobra rybke i na pewno tam jeszcze wroce na nia.
Katy, kamciaelcia, Berbecia, kattalinna, jangwa_maua, Nina83, Wowka, pawojoszka, MajowaMamusia, Mała Matylda, D_basiula, Sela, Feeva lubią tę wiadomość