Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:Nina, bo Ty też widocznie potrzebujesz się przytulić do kokosi 😁
Wariancja, katleje 😍 łapacze też piękne ale na katleje polowałam 😉 one sa super. I nie potrzebują miliona prań żeby nabrać chłonności, po pierwszym zakładałam na 2-3h.
Pawojoszka, brzusio piękny 😍
Kurczę..az wam zaczynam zazdrościć tych brzuszków 🤔kattalinna, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Co za dzień! Wielokrotna rozpacz nie do ukojenia, która ustępowała w ułamku sekundy po wzięciu na ręce. Podczas jednej z takich chwil dotkliwego cierpienia Zosia zrobiła samodzielnie trzy kroczki w moją stronę, to jej rekord
Przebiła się ostatnia brakująca dwójka, ale czwórki wciąż dokuczają. Czy któraś jest już na wierzchu nie wiem, Zosia nie pozwala sprawdzić.
Gorączki dzisiaj już nie było, wysypka pojawiła się nawet na buzi, ale na pleckach już się zmniejsza. Dzisiaj przez cały dzień byłyśmy w domu, ale jutro już wyjdziemy. Dziękuję za odpowiedzi.
Kwiatkowa, bardzo się cieszę, że Patryczek też już ma za sobą gorączkę, a Wy związany z tym stres.
Jangwa, podziwiam Twój wyczyn, wbija mnie w fotel od samego czytania o tym
Majowa, przykro mi że sytuacja zmusza Was do rezygnacji ze spacerów. Wiem jak to jest, w wynajmowanym mieszkaniu też przez długi czas nie miałam możliwości wyjść bez męża. Mam nadzieję, że któraś z rad dziewczyn da się zastosować w Waszej sytuacji.
Pawojszka, cudowny brzuszek . Nie mogę się doczekać kiedy znowu będę miała taki, ale jeszcze nie czas, więc po prostu podziwiamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2019, 21:20
pawojoszka lubi tę wiadomość
-
Pawojoszka, wow, jaki brzuch
Mala Matylda, wspolczuje rozpaczy a gratuluje kroczkow 🤩
Ja mam jakis budyn w glowie, wszystko zapominam. Jutro na roczek lecimy, tak mi sie nie chce ze ho ho ale trzeba, oczywiscie o tym zapomnialam ze idziemy na roczek, ze zamarynowalam kurczaka i naszykowalam na jutro na obiad, takze ten 😂
Juz go nie zjemy bo w poniedzialek wyjazd na urlop, wiec oddam siostrze mojego zeby sobie upiekla 😋😅pawojoszka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Mała Matylda na wszystko przychodzi czas ,potem my będziemy podziwiać twój brzuszek i zazdrościć. Gratuluję kroczków.
Jagwa,oj tam oj tam czasem wystarczy półtora.
Katy u mnie z pierwszym dzieckiem też długo nie było widać ,z każdą ciąża szybciej ale,ty jesteś szczuplutka to może być później , wszystko zależy od kondycji mięśni.Mała Matylda, Katy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za rady,zobaczymy jak to będzie. Zuzia chodzi sama, ale tak jak pisałam przejdzie kawałek i chce siadać na trawie, zrywać ją. Jak widzę ile tu burków załatwia się przed blokiem to średnio mi się tam chce iść z dzieckiem. W ogóle jak można mieć psa pokroju wilczura w bloku?
Znowu dzisiaj miałam plamienie 😳 póki co muszę się skupić na ciąży. Chce już luty, chce wiedzieć, że wszystko bedzie dobrze.
Mała Matylda u nas gorączka była 3 dni, a potem wysypka 4 dni,głównie brzuch i plecy, potem ręce i trochę na twarzy. -
Majowa trzymam kciuki żeby te plamienia przeszły , dufaston powinien pomóc,ja w tej ciąży też miałam dwa razy taki epizod z lekkim plamieniem za każdym razem po porannej kawie ,mój gin nic nie dał na to ale się nie powtórzyło więc ja też nie naciskałam.
-
Dobry,
Biegnę za Wami, cały czas.
Mała Matylda, gratuluję kroczków! I to pomimo niesprzyjających warunków związanych z zębami i infekcją. Brawo dla Zosienki 😊
Pawojoszka, zacny brzusio 😍😍😍 nie do wiary, jak szybko lecą Wasze ciąże...
Majowa, współczuję plamień. Rozumiem Twoje obawy, ale zleci czas i do lutego. Masz duphaston, czyli jesteś zabezpieczona. A może spróbuj ubrać Zuzi na dwór szelki-wtedy masz kontrolę nad tym, gdzie kieruje swoje kroki i ma zamiar usiąść.
Jangwa, brawo! Masz jakąś fotkę? 😊
Nie wiem co to jeszcze komu. Na bieżąco czytam, ale nie bardzo mam czas i Internet, żeby odpisać. Jeszcze nie wracamy, ja tu chyba zostanę do września 😉
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Moze Wy sie orientujecie troche odnosnie fotelikow na pasy?
Szukam fotelika do aut dziadkow. Zrobilam risercz tych tanszych fotelikow, szukalam rwfa na pasy i znalazlam idealny - babysafe akita. Ale on sie montuje oprocz normalnego pasa, to jeszcze na noge i jakies takie dynksy wystajace z podlogi przy przednich fotelach. Nigdy czegoś takiego nie widzialam. Pytanie czy to jest w standardzie w autach? I moi rodzice i trsciowie maja starsze auta, ponad 10letnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2019, 22:45
-
Wowka będę miała filmik ze skoku bo wzięłam opcję z video ☺️ a zdjęcie mam z przed skoku no i po z certyfikatem, że skoczyłam ☺️ . Skok oczywiście w tandemie, bo samemu skakać to trzeba mieć kurs 😁.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2019, 10:53
kamciaelcia, Wowka, Nina83, pawojoszka, Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny