Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie nie krzyczałam,ale już w pewnym momencie chciałam aby spadochron się otworzył 😂 . Potem dał mi już sterować chwilę - super. Zrobiłam sobie karuzelę. No i bałam się lądowania,ale nie było to takie straszne 😅.
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny taka ciekawostka gdybyscie np tez szukaly drugiego, tanszego fotelika. Kupilam Babysafe Akita 0-18 kg rwf na pasy. Znalazlam promocje z 850 zl na 459 zl + ochrony przeciwsloneczne, ochraniacz i naklejka dziecko w aucie gratis Oplacalo sie bardzo. Zwazywszy ze ma zaliczony najwazniejszy test zderzeniowy.
kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
Jangwa, czekam na filmik 😃
My po roczku, fajnie bylo, nasz maly ogolnie oczarowal gosci ze tak super smiga, taki kontaktowy, nikogo sie nie boi, daje czesc i w ogole usmiecha sie do wszystkich, w ogole nie placze. Tak tak zeby widzieli jak to w domu jest, dobry agent z niego, przy ludzisch potrafi pokazac 😅
Droga spokojnie minela ale musielismy obrocic przodem bo byla mega histeria. Nerwa mam strasznego na ta jazde w kratke, jak mi sie uda to jedzie tylem a tak drze sie, ze bebenki pekaja, zaleznie od ksiecia humoru.
Spakowalam nas na jutro nad morze i po prostu jestem w szoku. Staralam sie total minimum zapakowac a i tak wyszlo tego pelnoKaty, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Filmiku nie umiem wstawić z resztą bym musiała trochę uciąć 😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 22:01
Kwiatkowa24, Szczesliwa ledwo zywa, kamciaelcia, wariancja, J.S, Mycha666, D_basiula, Nina83, Berbecia, Cola87, pawojoszka, Magda33, Wowka, Katy, kattalinna, Mała Matylda, Feeva lubią tę wiadomość
-
Wow Jangwa ale super, zazdroszczę odwagi 🙂 dziewczyny reszty już nie pamiętam za bardzo...pamiętam że Zosia zrobiła pierwsze samodzielne kroczki, gratki 😊 J.S. udanego wyjazdu, fajnie że Igorek taki odważny, mój wręcz odwrotnie, mam nadzieję że się to jeszcze zmieni. Ja mam pytanie z innej beczki. Czy ma ktoś z Was dzbanek z filtrem Dafi? Sprawdza się?
J.S, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Jagwa suuuper.
Cola ja mam od niedawna bo czwarty miesiąc i jest super puki co odkąd kupiłam nie musiałam czajnika odkamieniac a wcześniej nawet jak urzywalam wody butelkowanej to i tak zachodził. No i tych butelek już nie mam tyle ciągle i wozic nie muszę ze sklepu ciągle ,zwłaszcza teraz jak lato i dużo się pije -
Dzien dobry...
Za nami koszmarna noc, musieliśmy wyjsc z psem przed 3 w nocy bo nam nie dawal spac chociaz byl o 22 na polu..Kamil sie rozbudzil oczywiscie i miala problem z uspaniem go o 5 znowu pies zaczal piszczec, ale jeszcze chwile spal, a potem po 6 znowu i narzeczony go zabral do tesciow teraz...nie wiem co mu, ale jestem taaka niewyspana
Mala Matylda, gratulacje dla Zosi
Jangwa, super, ja bym sie chyba nie odważyła :p
Cola, ja mam i sprawdza sie dobrze chociaz czasem zapominam o nim przez co kamień i tak sie troche robi...
Kamil wczoraj pierwszy raz wchodzil po schodachbi to z wlasnej inicjatywy, bardzo ładnie mu poszlo co prawda mial do pokonania tylko 4 schodki :p
Mnie mecza poranne biegunki, w ciazy z Kamilem tez tak mialamMała Matylda lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Jangwa, jestem zachwycona! Cudownie. I bez dzieci!!! 😂
Dzbanek mam brity od lat, filtry też zazwyczaj brity bo mi najbardziej smakuje woda. Chociaż teraz kupiłam dafi i chyba coś ulepszyli bo jestem zadowolona z wody.
jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana
Za nami udana noc, rano wczesna pobudka, ale też szybka drzemka.
Zosia po chorobie ma skrajny mamizm, chciałaby abym nosiła ją przez cały dzień. Gdy zostaje z tatą potrafi bawić się sama. Dzisiaj i jutro, jak co tydzień, mój mąż wraca wieczorami gdy Zosia już śpi. Boję się jak to przetrwamy we dwie
Aktualnie Zosia dużo stoi bez podparcia, ale samodzielne dreptanie zawiesiła. Trochę mam nadzieję, że ruszy z chodzeniem i moje ręce stracą na atrakcyjności. Nie wyprowadzajcie mnie z błędu, proszę
J.S, cieszę się że Igorek tak doskonale odnajduje się w towarzystwie i urzeka innych gości podczas imprez. Wyczuł, że rodzice potrzebują czasem chwili oddechu
Życzę Wam spokojnej podróży nad morze . My jedziemy za tydzień, też biorę pod uwagę obrócenie fotelika do przodu. Chyba nie zdecydujemy się pojechać autostradą właśnie po to, aby w razie potrzeby móc się zatrzymać w dowolnym momencie, uspokoić małego krzykacza i obrócić fotelik.
Jangwa, ekstra! Po zobaczeniu zdjęć jeszcze bardziej podziwiam Twój wyczyn
Katy, współczuję nocy i biegunki, oby dzień okazał się łaskawszy.
Od rana chodzą mi po głowie zaginione dziewczyny: Fatalita, Patk i Hoope. Odezwijcie sięWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 09:27
jangwa_maua lubi tę wiadomość