Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry .
Kattalina te materiały pościelowe mogą być sztywne bo nie prane jeszcze ,bawełna ogólnie ma to do siebie że jest raczej miękka. Jak ci się naprawdę podobają to kup jakaś na próbę i upierz że dwa razy i zobaczysz że nie będzie sztywna.
Berbecia a może po tej akcji z papierosami ten kolega boi się przychodzić i dlatego z innym się wziol w parę -
nick nieaktualnykattalinna wrote:A, Nina, ucieszyło mnie niezmiernie, że pokochałaś kokosi 😁 faktycznie, tych walorów nie opisywałam (żeby nie wyjść na jeszcze większą świrkę 😂). Ale bez powodu nie obkupiłam się w 9 sztuk. Ta dziewiąta jeszcze nie była prana 😉 jakie masz wzory?
Berbecia, kolorek włosów wyszedł ci super! Fryzurka bardzo twarzowa 😊
Jeśli krew się nie leje to nie wtrącam się w konflikty dzieci. Dzieci same się dogadają. Jeszcze wiele takich sytuacji przed wami 😬
Wiem, że serce ci pęka ale niestety takie jest życie. Pocieszaj synka i jak to możliwe zorganizuj mu jakoś wolny czas.Berbecia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Naprawdę dobry, Zosia już bez gorączki, za to z wysypką na pleckach, klatce piersiowej i brzuszku
Już wieczorem było lepiej, Zosieńka była radosna mimo zmęczenia i miała malutkie kropeczki na skórze karku. Zasnęła o 19:30, niestety obudziła się po dwóch godzinach i nie spała do 0:40, gorączki już nie miała. Zasypiała na kolanach, ale budziła się z krzykiem przy każdej próbie odłożenia do łóżeczka, z nami spać nie chciała. Za to rano pospała prawie do siódmej, czuje się dobrze, pomijając czwórki w natarciu. Muszę jeszcze wyprostować to, co zepsułam przez ostatnie dni – Zosia była taka biedna, że pozwalałam jej na znacznie więcej niż normalnie, np. na zabawę zakazanymi przedmiotami albo podczas jedzenia, ale to już drobnostka, najważniejsze że wraca do zdrowia.
Kiedy po trzydniówce można wyjść na spacer?
Ewcia, piękne imiona, szczególnie to dla dziewczynki
Przesłodki Kamilek w sali zabaw
Berbecia, bardzo ładna fryzura!
Kamcia, uwielbiam oglądać Twoich chłopaków w duecie.
Feeva, jaka już duża dziewczynka z Mani i do tego dzielny pacjent
Więcej nie pamiętamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2019, 11:21
kamciaelcia, Katy, Berbecia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Feeva 😘
Berbecia, ladna fryzurka;) Wspolczuje synkowi, ze zostal odtracony przez kolegow, moze za jakis czas im przejdzie
Kamcia, super chlopaki jak zawsze :p az bym chciala zeby Kamil mial brata :p
Mala Matylda przynajmniej macie juz 3dniowke za soba
Ehh po klotni z narzeczonym doszłam do wniosku, ze dam teściowej szansę oczywiscie tylko pod warunkiem calkowitej trzezwosci i niech sie zajmie raz na jakis czas Kamilem skoro podobno tak jej zalezy...Mam nadzieje tylko, ze nie bedzie przez to u nas zbyt częstym gosciem bo tego nie zdzierze, uprzedzenie do niej niestety raczej na zawsze mi zostanie
W ogole skarzylam sie ostatnio, ze Kamil nie chce zasypiać na drzemke, a dzisiaj najpierw chwile z nim walczylam, a potem pocycal, odwrocil sie do mnie plecami i zasnal, szok :pkamciaelcia, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Katy współczuję takich relacji z teściową. Też bym nie chciał aby moje dziecko miało kontakt z nietrzeźwymi osobami.
Z resztą u mnie sytuacja z matką mojego nielepsza. Kobieta w ogóle nie wykazuje chęci poznania wnuczek. Igi jeszcze nie widziała. A i ja mojemu nie pozwolę zabrać dziewczyn do niej póki nie będę widziała zainteresowania z jej strony. Ale jak kobieta ma wywalone na swoje dzieci to czego ja się spodziewam 🙄.
Dziewczyny! Skoczyłam z 4000 m ! Polecam 😁 było zajebiście! 🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2019, 12:32
Nina83, kamciaelcia, Berbecia, pawojoszka, kattalinna, Feeva, D_basiula, Wowka, Katy, Mała Matylda, Magda33, Asix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala Matylda, super, że Zosia wraca do sił 😊
Katy, miałam Ci ostatnio pisać, że może Kamil nie chce być już usypiany na rękach i stąd te awantury. Dorasta chłopak, albo czuje że musi mamę zacząć oszczędzać 😉 Katy to jakie te imiona planujecie 😉
Jangwa, gratuluje odwagi i spełnienia marzenia!Katy, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJangwa, wow odważnie, ja bym natobiła na samą myśl.
Co do teściowej to nigdy nie zrozumiem jak można nie chcieć poznać wnuków.
Nina zjechać po schodach pół biedy,ale jak wrócić? Musiałabym ciągnąć wózek z dzieckiem po schodach, a tego się nie podejmę. Jak mam zakaz od lekarza to zrobie wszystko, żeby z dzidziusiem było wszystko dobrze. Wiem co to znaczy miesiącami zadręczać się i mieć wyrzuty sumienia, że może coś się zrobiło czego nie powinno. Pewnie,ze szkoda siedzieć w domu, kocham spacery. Zuzia płacze pod drzwiami jak wychodzi tata do pracy, stoi przy balkonie i widzę, że chce na dwór, serce mi pęka, ale pewnych rzeczy nie przeskocze.
Mała Matylda my normalnie chodziliśmy na spacery.
Berbecia, ładnie wygladasz. Smutno mi jak poczytałam o Twoim synu, eh koledzy od małego uczą, że nie można ufać ludziom.Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Majowa a czy Twoja malutka chodzi? Moze wychodź z nia bez wózka? Ja tez tak mam ze winda na polpietrze a wózka nie mam sily dzwigac. Biore malego, puszczam go wokol bloku, on sobie biega, gdzie dojdziemy tam dojdziemy, na ogol nie zbyt daleko bo wszystko go interesuje i przy wszystkim sie zatrzymuje.
-
nick nieaktualny
-
Nina, bo Ty też widocznie potrzebujesz się przytulić do kokosi 😁
Wariancja, katleje 😍 łapacze też piękne ale na katleje polowałam 😉 one sa super. I nie potrzebują miliona prań żeby nabrać chłonności, po pierwszym zakładałam na 2-3h.Nina83, wariancja lubią tę wiadomość
-
Jagwa gratuluję odwagi .
Majowa a nie masz pozliwosci zostawić wózek na klatce? Wiem że w tych blokach to klatki schodowej praktycznie nie ma ale niektóre klatkę mają możecie wózek na noc zabierać a rano twój może ci wynieść . Albo poprostu na nóżkach nawet przed blok na ławeczkę ,nie wiem na ile tam macie jakiś trawniczek przed blokiem ,możesz wziąć kocyk i niech się mała choć na kocyku pobawi a z czasem zobaczysz że będzie sama śmigać. Ewentualnie w ostateczności możesz jakaś bawialnie na balkonie urządzić.
Mała aktualizacja brzuszka
Dacie wiarę że to dopiero 15 tydzień? Ja nie wiem co będzie w 30kamciaelcia, Nina83, Ewciaa83, Berbecia, D_basiula, Wowka, kattalinna, jangwa_maua, Katy, wariancja, Mała Matylda, Mycha666 lubią tę wiadomość