Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala Matylda, właśnie pracujemy nad tym, żeby wieczorny rytuał usypiania znowu należał do taty, bo kiedyś faktycznie tak było.
Jeżu kolczasty, Kattalinna co żeś nie mówiała, że aio Kokosi są takie cudne, mięciutkie, zgrabniutkie? Dostałam dzisiaj i chyba będe z nimi spać 😁 no piękne są 😍
Czy Wasze dzieci dzisiaj też takie marudne i płaczliwe? Bo u nas był armagedon, mózg mi eksploduje.kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam 🤗
Kamilek na sali zabaw 😍
Katy, współczuję sytuacji z teściową. Tylko spokój Cię uratuje, tym bardziej teraz w twoim stanie ☺️
Kattallina, a może te robaczki to żywiaki chlebowce? Podobnie jak mole spożywcze można je przynieść w produktach spożywczych suchych, ale żywiaki jeszcze mogą przylecieć przez okno np.od sąsiada. Moja koleżanka kiedyś miała plagę...nie pamiętam jak wytępiła to 🤷 ale w necie pewnie znajdziesz sposoby.
Majowa, a nie da rady wózkiem stopień po stopniu zjechać po schodach. Pisałaś, że na półpiętrze masz windę.. więc kilka schodków może dasz radę? Bo szkoda siedzieć z małą cały czas w domu. Ja też muszę sobię tak radzić z wózkiem, bo mam chory kręgosłup i zakaz dźwigania.
Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Nie wypowiem się na poruszane tematy bo obecnie ani nie jestem w ciąży,ani nie odstawiam od piersi.😊
Ale za to mogę pochwalić się swoją nową fryzurą
Żal mi troszkę syna. Do jednych sąsiadów przyjechał wnuk 2 lata starszy od mojego,przez ostatnie lata zawsze się bawili razem.
Jest też nowy sąsiad rok młodszy i też bawił się z moim,przesiadywał od rana do wieczora u mnie w domu.
Teraz Ci dwaj się skumplowali i o lali mojego Kacpra,jak wychodzi na pole to oni się chowają i udają że ich nie ma. No normalnie kurnica mnie bierze. Widzę że jest mu smutno. Jak zawsze mówił że ich zaprosi na urodziny, dzisiaj pytałam się kogo zapraszamy to nawet o nich nie wspomniał.
Się rozpisałam ale serce mnie boli jak patrze na smutnego syna podglądajacego ich przez okno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2019, 13:37
jangwa_maua, Katy, D_basiula, kamciaelcia, Wowka, kattalinna, wariancja, Mała Matylda, Kwiatkowa24 lubią tę wiadomość
-
A my dziś nie dotarliśmy na działkę. Piotruś zdecydował o placu zabaw. Patryk nawet drugiej drzemki nie zaliczył
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2019, 08:51
Berbecia, Ewciaa83, D_basiula, Nina83, pawojoszka, Wowka, Katy, kattalinna, wariancja, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Berbecia fajny fryz. Może zabierz syna gdzieś np do kina czy na fajny basen albo inna atrakcje niech się chłopak rozerwie ,pewnie by się tak nie przejmował gdyby nie to że wakacje i z kolegami ze szkoły nie ma kontaktu w domu mu się nudzi ,może możecie kogoś zaprosić np na grilla, albo poprostu jakiegoś jego kolegę żeby się pobawili.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 22:16
-
Pawojoszka próbuje mu organizować czas ale całego nie zapełnienia w 100%. Tłumacze mu też że tak nie zachowują się prawdziwi koledzy i żeby się przed nimi nie płaszczyk przed nimi ani nie zwracał uwagi na nich.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 22:38
-
Katy, cóż za cudowna wiadomość!! Gratulacje, rosnijcie zdrowo ❤️❤️❤️❤️
Majowa gratuluję pokaźnej fasolki 😁❤️
Mala Matylda współczuję przejść z Zosia i samej Zosi ☹️ biedactwo ☹️ Oby było już lepiej!
Witam siostrę Katy
Na brzuszek Kamci się nie załapałam niestety, ale chłopaki cudni 😍
Kattalinna z robaczkami nie pomogę ☹️
Potwierdzam, Kasia to bardzo ładne imię! Sama takie posiadam
My miałyśmy dziś szczepienie mmr. Bałam się szczepić, bo sama jestem przeziębiona, gardło boli jak cholera, do tego wyskoczyła opryszczka, jak co miesiąc... 🤷♀️🤦♀️ Walczę z nią Heviranem. Oby się uspokoilo. No, ale wracając do szczepienia pediatra rozwiała moje wątpliwości, szczepienie Mania zniosla bardzo dzielnie. Klocek waży 10 820g 😁 Nie dziwne jak ostatnio pochłania wszystko jak odkurzacz.
Jutro mamy roczek siostrzenicy 😁Szczesliwa ledwo zywa, Katy, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
J.S przepiękne imię dla córeczki 😄 🤷
Kattalinna tak, mam bawełnę premium, ale nie jest jakaś super sztywna. Tzn nie jest mięciutka jak dresówka z pewnością, ale sztywna też nie jest. Tylko, że ja chciałam właśnie taką, stąd pewnie moje inne odczucia. Przykro mi, że tyle czekałaś i jeszcze dostałaś coś co Ci się nie podoba do końca 🙁J.S lubi tę wiadomość
-
White, gdyby mi nie napisała, że dresówka milsza to bym nie zwróciła uwagi tak bardzo 😉 emocje ostygły i nie jest tak źle. Chociaż pościeli takiej bym nie chciała, mimo. Że polecają... Wykonanie bardzo ładne i staranne, to trzeba przyznać. Ale ogólnie mam niesmak.
Nina, tak, to żywiaki. Wczoraj udało mi się namierzyć. Tylko jeszcze nie wiem jak się pozbyć. Poprzednim razem się udało bez większych akcji. Irytujące to. Najgorsza jest świadomość, larwy mogą być wszędzie... -
Berbecia, super fryzura 😍 ja coraz częściej myślę o powrocie do krótkich.
Przykro mi z powodu kolegów syna... Ten kolega młodszy to nie ten co do Was przez okno przychodził? Muszę przyznać, że opis zachowania to mi do dziewczynek pasuje, nie chłopaków...