Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
White gratuluję! ❤️❤️❤️❤️❤️
Coraz więcej zafasolkowanych i coraz bardziej przez Was chce. A kysz!
Co do butów to musiałabym zamówić dziś, bo ostatnia para została i ostatni rozmiar akurat te 23. Biere. Najwyżej zwrócęWhite Innocent lubi tę wiadomość
-
White, gratuluję! Rośnijcie zdrowo i spokojnie 😗 strach przed nową sytuacją jest naturalny, ale z pewnością niebawem radość go przewyższy 😉
Ja o butach wiem tyle, że Skrzat nadal się mieści w swoje pierwsze. Ekonomiczne mam dziecko 😉White Innocent, kattalinna lubią tę wiadomość
-
No właśnie Kamcia, to nie ja ale to już wiesz 😁 w telefonie muszę scrollować Twoje suwaki zobaczyć. White ma ładną kolejność 😉
White, jak zrobiłam test dwa lata temu to mógłby ktoś pomyśleć, że świat się mi zawalił i mega wpadka bo był płacz i "co my teraz zrobimy?!?" Po trzech latach starań 😂 jak zobaczyłam Twój suwaczek to od razu pomyślałam, że pieluszki nb są takie słodkie 😁 no i możesz śmiało poszaleć z aio bo będą dla drugiego 😉White Innocent lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Kurde, ale mi miło. Ja tu tylko tak z doskoku, raz na jakiś czas się wtrące, nawet nie jestem majówką, a tu tyle miłych słów ❤️ (czy to już hormony? 😂)
kattalinna wrote:No właśnie Kamcia, to nie ja ale to już wiesz 😁 w telefonie muszę scrollować Twoje suwaki zobaczyć. White ma ładną kolejność 😉
Mniejszego mniej widać, musi być z przodu 🤷 😄
kattalinna wrote:White, jak zrobiłam test dwa lata temu to mógłby ktoś pomyśleć, że świat się mi zawalił i mega wpadka bo był płacz i "co my teraz zrobimy?!?" Po trzech latach starań 😂 jak zobaczyłam Twój suwaczek to od razu pomyślałam, że pieluszki nb są takie słodkie 😁 no i możesz śmiało poszaleć z aio bo będą dla drugiego 😉
Ja dwa lata temu też byłam jakby załamana, że kończy się moje dotychczas znane życie, chociaż i tamta ciąża była planowana 😆 tylko u nas szybko poszło, wtedy 3cs, teraz 2.
A co do pieluch, to muszę na razie chyba brać jakieś uniwersalne wzory, dopóki nie będę znała płci. Jakoś tak ciężko mi wyobrazić sobie chłopaka w ogrodzie marzeń 😆 a w ogóle zrobiłam chyba ostatnio najgłupszą rzecz pod słońcem, bo dołączyłam do grup bazarkowych 🙈kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez mialam nadzieje, ze go znajda żywego, ale po tylu dniach to juz bylo coraz mniej prawdopodobne:( Okropne rzeczy sie dzieja na tym świecie...
My wracamy z grilla od tesciow, o dziwo bylo calkiem fajnie, tylko tesciowa przesadzala z noszeniem Kamila chociaz on oczywiscie byl zadowolony z tego xd My z narzeczonym sobie poodbijalismy pilke :p -
nick nieaktualny