Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pawojoszka, jakie Ulcia ma wlosy dlugie 😳
Sliczne dzieciaczki 😍 Tez mi sie wydaje, ze chlopcy do ciebie podobni.
A trojeczka cudownosci boska!!! ♥️
Zazdroszcze wam spotkania! 😍
Katy, udanego wypadu, czekamy na fotki
My wrocilismy o 1 w nocy 🥴 Droga ciezka jak cholera, w burze wjechalismy taka mega, ze musielismy na stacji chwilowo przeczekac. Maly jechal cala droge tylem, byly histerie, rzucanie sie, spal niespokojnie, pol drogi zabawialam, potem jak sie zaczela burza to juz bylo czlkiem po spaniu. Dobrze ze juz jestesmy w domu, po prawie dwoch tygodniach zatwsknilam juz i nie chce mi sie nigdzie jechac 😀
Wrzucam fotke z term, my na krupowkach i mlodziez na Gubalowce ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2019, 20:07
Nina83, Wowka, Katy, jangwa_maua, Mała Matylda, Cola87, edwarda20, kamciaelcia, Berbecia, kattalinna, pawojoszka, D_basiula, Feeva, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy się po ciężkiej nocy, szkoda komentować. Dodatkowo chyba dopadło mnie uczulenie na słońce, mam pokrzywkę prawie na całym ciele, wszystko mnie swędzi. Dzisiejsze pogorszenie pogody jest mi na rękę.
White, co za radosna nowina, gratuluję!
J.S, już zapomniałam jaka Ty zgrabna jesteś😋. Igorek jest do Ciebie podobny, minka na ostatnim zdjęciu mnie urzekła😍
Cieszę się że mieliscie taki udany wyjazd, a strój do pływania dla Igorka okazał się strzałem w dziesiątkę 😊. Współczuję trudności podczas podróży.
Pawojszka, śliczne dzieci🤩
Sto lat, zdrówka i radości dla Twojego synka i synka Berbeci😘
Jaka piękna fotorelacja z wielkiego spotkania u Wowki! Dwie cudne damy i uroczy młody mężczyzna😍, My z Zosią niestety nie zgrałyśmy się co do terminu, mam nadzieję że następnym razem się załapiemy😉
Mam wrażenie, że spotkanie pozytywnie wpłynęło na sen młodszego pokolenia. Jeśli to tak działa chcemy z Zosią wizytować co drugi dzień😋😉
Katy, mam nadzieję że miło spędzicie czas🙂. Jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2019, 12:22
White Innocent, Katy, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Zazdroszczę spotkania ☺️. Dzieciaczki urocze 😊. Ja wczoraj byłam na działce moich rodziców znajomych. Dzicz totalna.. Nawet GPS tam nie prowadzi. Po raczkowania po lesie legginsy do wyrzucenia. Dziewczyny zachwycone były kotkiem 😁.
kamciaelcia, Berbecia, Mała Matylda, kattalinna, Cola87, Nina83, D_basiula, Feeva, Wowka, Sela lubią tę wiadomość
-
No to dotarła do nas ta wasza burza a tak się rano ładnie dzień zapowiadał no nic niech pada nie będzie trzeba podlewać .
J.S ale tam ładnie ,ja jestem górska dziewczyna ,morza nie lubię pozatym też się boje wolę stojąca wodę jak mazury ,w zakopcu byłam dwa razy i było super,chyba muszę pomyśleć o jakimś wypadzie.
Jagwa dziewczyny fajne , kotek nie narzeka to chyba się nim dobrze zajmowały nasze jak widzą dzieci to wieją aż się kurzy
Wogole to wasze dzieci już wszystkie takie dorosłe jak dwulatki .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2019, 13:00
-
Wczoraj też był kotek, który podobno nie boi się dzieci. Nie znał wcześniej Bożenki 😉
Zdjęcia mam nie ma, w całości załapały się dwie i jedna oddzielnie. Częściej występują nogi 😂
Mała Matylda, 2/3 dzieci po spotkaniu spała dobrze, jest szansa że Zosia będzie w większości 😉
Jangwa, miały dziewczyny frajdę 😊
JS, piękni 😍 ja też lubię wracać do domu, w pełni rozumiem 😊Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
J.S super wygladacie Jaki dorosly ten Igorek ❤
Mala Matylda, ogolnie nie najgorzej, ale mdlosci mnie mecza
Niestety wypad nieudany bo jak juz bylismy w kolejce przy kasie zaczelo grzmiec i okropnie wiac, zdecydowalismy sie zawrocic i to bylo dobra decyzja. Autobus mial odjazd za 20min dopiero i byl pełny wiec lecielismy 1.5km na nogach przez las i dotarlismy na parking akurat jak zaczelo padac...Posiedzielismy w aucie pol godziny bo taka kolejka byla do opłacenia biletu za parking...
Jako, ze mialy byc zdjecia to cyknelam na szybko dwa jak lecielismy na parking 😂 Kamil jak widać zadowolony, sorki, ze bokiem xd
Berbecia, Mała Matylda, Cola87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Feeva, wrzucilam znowu dla ciebie 😀
Kamcia, ja napdawde nie wiem gdzie ty masz slonice. Sliczny brzusio, strasznis mi te twoje tygodnie ciazy leca.
Katy, jaka radocha 😂😂😂
Mala Matylda, wspolczuje uczulenia Oby sie poprawilokamciaelcia, Katy, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
dopiero weszliśmy do domu
zbieg okoliczności (nagle Piotr zasnął u siebie i nie mogliśmy go dobudzić i w międzyczasie Patryk poszedł spac-na dłużej ) sprawił że później wyszliśmy, wróciliśmy poxno jak dosłownie nigdy
jutro wyjazdowo
castorama iiiiiii
połówkowe prywatnie