Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pawojoszka super
My dziś się gościłyśmy u Wowki razem z Kattalinną ❤️ ze Skrzata jest nadal nieokiełznany jaskiniowiec, ale za to słodki ❤️ Bożenka też skradla moje serce, cudna jest! ❤️
Pan Wowek i Pan Mąż Kattalinny też super 😁😁 Mania ma dwóch nowych wujkow. 👌
White Innocent, Wowka, kattalinna, kamciaelcia, Ewciaa83, Nina83, edwarda20, pawojoszka, Berbecia, wariancja, olciabos, Katy, jangwa_maua, Mała Matylda, D_basiula, Sela, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka, super ekipa 😍😍😍 najlepszego dla solenizanta 🎂🎁🎉
White, jesteś jedną z nas, bierzemy Ciebie, Idę marcową, małego kropka i te hormony też, a co! Mi się buzia śmieje ma kolejne ciążę, tak szybko mi lecą te Wasze tygodnie.
Kamcia i Pawojoszka, Wy to już w połowie prawie 😯
U nas dzień pełen wrażeń, Skrzat niedawno padł. Miał dzisiaj złoty dzień-on sam i dwie najprzedniejszej urody oraz uroku osobistego panny 😍 tak śmieszne są takie interakcje pomiędzy dzieciakami 😃
Mąż Kattalinny to Pan Kattalin? 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 22:04
White Innocent, Feeva, kattalinna, pawojoszka, Katy, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale wam fajnie ,super dzieciaczki się bawią razem ,zupełnie jakby od zawsze się znały chyba naprawdę sobie forum poczytują.
Woowka no leci jak szalony ten czas tylko lato śmignie , wrzesień przyjdzie to nawet się nie obejrzymy jak na torbie będziemy siedzieć i czekać czy to już czy tylko fałszywy alarm .Wowka lubi tę wiadomość
-
Oj ale fajne dzieciaczki na wieczór mam do poogladania Pawajoszka super dzieciaki, musisz mieć z nimi wesoło. No i u Wowki też widzę że fajna ekipa się uzbierała 😁 Adaś też był dziś u kolegi, fajnie popatrzeć na te dziecięce interakcje 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 23:42
Wowka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Ale na bazgroliłyście przez dwa dni.
White gratulacje ,wspaniała wiadomość.
Śliczne dzieciaki wszystkie.
Pawojoszka sto lat dla Twojego syna🎁🎂🎉
My dzisiaj też świętowaliśmy 7 urodziny. Nogi mi do doooooopy wchodzą. Właśnie się położyłam na wyrok i powoli odlatuje.
White Innocent, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry :p
Jakie slodkie trojaczki ❤❤❤ Ale Wam zazdroszcze tego spotkania, Kamil nie ma sie za bardzo z kim bawic w swoim wieku chociaz bardzo go ciagnie do dzieci:p Niby ma mlodsza kuzynke tylko 5 miesiecy, ale poki co jak sie widzieli to jakos sie nie umieli "dogadac" xd
My sie dzisiaj wybieramy do zoo, właśnie Kamil pieknie powiedzial "zoo" 😂Wowka, Berbecia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Katy, fajnego wypadu, pokaż nam Kamcia w zoo 🦁🦓🐘
Nina, no właśnie nie ma żadnego zdjęcia z mamusiami 😉
Berbecia, jak tam, syn zadowolony z niespodzianki? 😊
Obudziłam się z pół godziny temu. A moje dziecko nie 😂 burza nad nami przeszła i też nie obudziła. Skrzat odsypia wczorajszy dzień 😉Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry 😃
Katy, miłego wypadu do zoo..czekamy na zdjęcia 😋
Berbecia, dla twojego synusia dużo zdrówka i wszystkiego co najlepsze 😙💐
Wowka, jak to nie macie zdjęć? Jakoś ci nie wierzę 😉
U nas w nocy byla burza i to całkiem okazała. Jak zawsze nas burze omijają tak ta wlazła i wyjść nie chciała. Obudził mmie potężny wiatr, latałam po domu i okna zamykałam 😧Katy lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dziękuję za życzenia.
Podobała się aż zaniemówił z wrażenia.
Choć ja wkurwa miałam bo łóżko mi nie przyszło i nie wiadomo kiedy będzie.
U nas jak narazie piękna pogoda ciekawe jak długo. Mam nadzieje ze w sierpniu będzie pięknie.