Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilek pięknie je, taki jest przy tym skupiony i zaangażowany☺️
Nynka, współczuję wczorajszego kiepskiego dnia, mam nadzieję że dzisiejszy wynagrodzi Ci wszystko z nawiązką 😊
Jak się czujesz?
Ewcia, gratuluję maleńkiego cudu😍
Katy, najważniejsze że wszystko ok, już niedługo dowiesz się więcej ☺️
U nas dzisiaj noc bez pobudek, Zosia spała od 20:20 do 4:50. Wczoraj bardzo długo nie mogła zasnąć, rano wcześnie wstała, ale i tak jestem bardzo zadowolona ☺️. W środę na SOR waga była prawie pół kilograma niższa niż na ostatnim szczepieniu, ale Zosieńka ma teraz duży apetyt i ku radości matki chyba dopadł ją efekt jojo 😂. Zważylam ją dzisiaj i wyszło więcej niż 30 lipca na szczepieniu, z tym że lekarka ważyła golaska, a ja z pieluszką i bodziakiem.
O 17:30 mamy kontrolę u pediatry.Katy, Ewciaa83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwcia, cudny dzidziuś 😍
Mała Matylda, trzymam kciuki za kontrolę 🤞
Zazdroszczę przespanej nocki, u nas katastrofa, co godzinę pobudka 😧
Jestem w słabej kondycji psychicznej 😟 płakać mi się chce i nie mam siły na nic..Ewciaa83, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Katy, nie kojarze, ale na przyszłość dobrze wiedzieć 😉 podziwiam Cie, ze nie chcesz znać płci. Ja bym chyba pękła z ciekawości 😂
Mała Matylda, prze aparatka z tej Zosi.
Nina, współczuje. Dużo się u Ciebie nawarstwiło w ostatnim czasie, tulę i wspieram wirtualnie. Ja też ostatnio jestem przytłoczona, mam chyba jakiś kryzys. Zlobek, powrot do pracy, niewyspanie... Kiedyś bedzie lepiej 😊Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Oczywiście nie chwalę się balaganem 😉
A żale się że pół dnia nosimy rzeczy i nosimy A końca nie widać A w mig powstala rupieciarnia u Malgosi🤪
Ja ranna. Potknelam się (o zabawki) I naderwalam palec aż pękła skóra pod nim
Dzieci nie współpracują 🤣
Któraś chce się zamienić?
Miałam dziś wizytę u swojego gin
Przejal się tym polowkowym... nawet zalaczyl usg żeby spojrzeć na serduszko...
-
Ja tam sie ciesze, ze bede miala niespodziankę:p
Poki co mnie nie kusi zeby sie dowiedziec, gorzej bedzie jak wszystkie dziewczyny z watku beda wiedzieć, a ja nie 😂
Nina, trzymaj sie 😘 Kazdy czasem ma kryzys, zwłaszcza w Twojej sytuacji, na pewno wkrotce bedzie lepiej;) -
ogólnie usg połówkowe to usg nazadowe, obejrzenie serca to podstawa, standard
ale bywa troszke inne badanie serduszka. Mam porównanie na echo serca "zwykłym' a takim przez specjaliste z zakresu echokardiografii serca płodu
w Poznaniu echo zrobi kardiolog dziecięcy
wady serca dziedziczone sa tylko po matce
ale uważam że echo serca płodu powinno byz standardem
ale mamy takie czasy ze na rynku brak juz nawet kardiologów dzieciecych...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 08:26
-
Kamcia tak nam też mówili że mała szansa zeby ta wadę przekazał mu wujek ale powiedział że sprawdzi dokładnie. Podobno w ogóle bardzo rzadko się zdarza dziedziczną wadą serduszka. W każdym razie będę trzymać kciuki za wizytę w Poznaniu
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
a ja poznałam duzo przypadków dziedziczenia, ale własnie tylko po matce i to takie wady czesto "kosmetyczne"
a nas pewnie i szczegółówo nie badano w dzieciństwie wiec ile jest "czegoś " o czym nie wiemy
ja wady serca nie mam ale nikt nie badał
podobnie jest z ZD-tej wady sie nie dziedziczy, a zawsze pytaja o choroby genetyczne w tym o ZD w rodzinieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 08:59
-
Cola u nas to samom. Tez tylko zaczynamy ubierać buty to juz tylko na rekach by siedziala, cos poplakuje itd. W zlobku ciezko jrst przy rozstaniu ale potem jest ok. Tylko po powrocie do domu jest tragedia. Placze, jeczy, wszystko jest na nie..chyba to sposób na odreagowanie..