Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mały człowiek dziś pierwszy raz w zlobko przedszkolu.
Nie płakał myślę że ciężko go będzie wyciągnąć. Dostałam już od pani MMS
Staś z nowymi koleżankami;)
Wczoraj byliśmy na chrzcinach Stanisław tak szalał że o 18 już spał i obudził się o 5Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 08:44
kamciaelcia, White Innocent, Nynka, kattalinna, wariancja, pawojoszka, Katy, jangwa_maua, Berbecia, Feeva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAj przyszłam pomarudzic....😢 my z jednej choroby w drugą, kupy minely przyszly gile i kaszel. Młody tak sie męczy że mi serce pęka.
A wiecie co jest najgorsze, że wczoraj cały dzień spędziłam na tym czy puszczac go do zlobka czy brac znowu wolne bo przecież w pracy szef wariat mnie rozszarpie...doszłam do wniosku ze wolalabym pracowac w wielkim korpo albo firmie, i mieć w dupie takie rzeczy...stolica sie sypie oferty pracy to porażka i przez to niby mam gdzieś co ten mój szef zrobi z drugiej strony nie chciałabym stracić pracy.
Ale postanowiłam, że mam gdzieś tego palanta, nie będę przekładać pracy ponad dobro mojego dziecka... -
Nynka, współczuję choroby 😔 z tą pracą to zależy czego szukasz. Jeśli zależy Ci na rozwoju, karierze itp to może nie tak łatwo, ale jeśli po prostu praca to jest tego trochę. No i podobno znowu mamy rynek pracownika. Głowa do góry, nie jesteś skazana na tego kretyna do emerytury.
-
nick nieaktualnyDzień dobry 🤗
Dziewczyny, współczuję wam tych chorób i płaczu dzieci w żłobku ☹️
Wiecie jaki numer?... Ta gula z dziąsła zeszła całkowicie! 😁 Wczoraj była taka malutka a dziś już jej nie ma! Jestem w szoku, bo byla przeszło dwa miesiące a tu nagle cyk i nie ma 😝 Cieszę się bardzo!
Asix, Staś jaki slodziak 😍 a jakie ma fajne koleżanki, pięknie zabawiają maluszka 😃
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 15:32
jangwa_maua, Berbecia, kattalinna, Katy lubią tę wiadomość
-
nia
sliczna Zosia
Patryk też uwielbia zakładac ciuchy na głowę i tak z nimi chodzić, plus zakładanie butów (wszelkich, najlepsze bo największe taty) oraz korale na szyję (szał jak dorwie łańcuszek od role )
mały model rośnie, sroczka tez z niego, ale identyczna była Emilka
a mam pytanko
Zosia w nocy nie "ucieka z łóżka"? -
nick nieaktualny
-
Nina83 wrote:Kamcia, na noc łóżeczko dostawiamy do naszego łóżka 😉 w dzień śpi normalnie 😊
ulezy?
ja narzaie nie chce na raz zmian wprowadzać (klubik-łózko) ale wciąz mnie kusi, no i nasze ma jednak barierkę, tzn zakrywa połówe boku-sami ustawiamy w którym miejscu, no i nasze wyższe
łóżeczko, które teraz dostanie Małgosia ma opcje przerobienia i własnie nie ma barierki i jest niskie...ale to dla Małgosi -
My się pozbyliśmy łóżeczka. Staś śpi na materacu tylko w łóżeczku strasznie panikował.
Już wrócił z pierwszego dnia żłobka. Zjadł wsUstko ładnie. Bawił się z dziećmi wgl nie płakał. Rozpłakał się dopiero jak go odbierałam ale jak wyszliśmy to już cały szczęśliwy.kamciaelcia, kattalinna, pawojoszka, Nina83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asix dzielny ten twój kawaler że tak sobie poradził pierwszego dnia ,widać bycie starszym bratem zobowiązuje.
Chorób ,katarkow i wszelkiego dziadostwa współczuję ,u nas też się zaczyna pociąganie nosem ale na razie nie ma epidemii.
Byłam dziś u diabetologa ,co zem prezentów nadostawala. Pani doktor jak zobaczyła krzywą to mi od razu insulinę przepisała i wizytę chciała najlepiej za tydzień,szalona kobieta przecież ja do Nysy mam ponad godzinę drogi,ostatecznie stanęło na 27.09. Ale ta dieta cukrzycowa to nie dieta tylko zestaw tortur,owszem nawet 7 posiłków ale to co oni nazywają posiłkiem to to nawet przekąska nie jest,dodatkowo kłucie po godzinie od takiego gryza banana .A wogole to muszę wam powiedzieć jak wyglądała rozmowa z panią doktor.
Pani się pyta ,która to ciąża ,więc mówię że siódma,
to ile pani ma dzieci?
( Myślę sobie która z nas jest większa bladynka ? No chyba logiczne ile) mówię że no szóstkę ,na co pani doktor"żartuje pani,pierwszy raz widzę kobietę ,która urodziła szóstkę dzieci." Poczulam się jak zjawisko nadprzyrodzone,coś oni w tej Nysie niewiele jeszcze widzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 21:46
-
Pawojoszka
Ja po takim pytaniu zawsze mam nakreslone w papierach, ale to zawsze. Poprawiaja liczbę dzieci 😉
Piotrek steka, ale śpi, całą chyba noc. Ja już spać nie mogę...pewnie katar czy cóś...wstanie, zobaczymy, ocenimy...Dziś mam swojego gin, korepetycje nawet..