X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chata wolna!!!!!!!!

a tak serio...Patryczek tak sie rozpłakał, kiedy otworzyłam drzwi od sali :(
    Piotrek jak wszedł to nawet za mna sie nie odwrócił

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tylko że wsztawaniem była awantura tak to luz.

No co za pogoda ,kamcia co ja ci o tej zimie mówiłam ? Leje jak głupie od wczoraj

cf409fc7e7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez u nas leje

a wstawanie u nas na luzie XD o 6 oboje na nogach , ba! o 6 biegali

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noooo
    mąż włąsnie wrócił z pracy...źle (ale na jego korzyść) wypisali mu ojcowski i jeszcze dziś ma wolne...więc wrócił do domu
    nie mam wolnej chaty XD

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Asix Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mały człowiek dziś pierwszy raz w zlobko przedszkolu.
    Nie płakał myślę że ciężko go będzie wyciągnąć. Dostałam już od pani MMS

e39d784e9ad5.jpg

Staś z nowymi koleżankami;)

Wczoraj byliśmy na chrzcinach Stanisław tak szalał że o 18 już spał i obudził się o 5

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 08:44

kamciaelcia, White Innocent, Nynka, kattalinna, wariancja, pawojoszka, Katy, jangwa_maua, Berbecia, Feeva lubią tę wiadomość

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2019, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj przyszłam pomarudzic....😢 my z jednej choroby w drugą, kupy minely przyszly gile i kaszel. Młody tak sie męczy że mi serce pęka.
    A wiecie co jest najgorsze, że wczoraj cały dzień spędziłam na tym czy puszczac go do zlobka czy brac znowu wolne bo przecież w pracy szef wariat mnie rozszarpie...doszłam do wniosku ze wolalabym pracowac w wielkim korpo albo firmie, i mieć w dupie takie rzeczy...stolica sie sypie oferty pracy to porażka i przez to niby mam gdzieś co ten mój szef zrobi z drugiej strony nie chciałabym stracić pracy.
    Ale postanowiłam, że mam gdzieś tego palanta, nie będę przekładać pracy ponad dobro mojego dziecka...

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka, współczuję choroby 😔 z tą pracą to zależy czego szukasz. Jeśli zależy Ci na rozwoju, karierze itp to może nie tak łatwo, ale jeśli po prostu praca to jest tego trochę. No i podobno znowu mamy rynek pracownika. Głowa do góry, nie jesteś skazana na tego kretyna do emerytury.

age.png
  • wariancja Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka, wiem co czujesz, współczuje. Moja Mała pochodziła tydzień, od wczoraj gil i gorączka ☹️ Nie wiem jak to ogarniemy jak wróce do roboty. Porazka

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2019, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry 🤗
    Dziewczyny, współczuję wam tych chorób i płaczu dzieci w żłobku ☹️

Wiecie jaki numer?... Ta gula z dziąsła zeszła całkowicie! 😁 Wczoraj była taka malutka a dziś już jej nie ma! Jestem w szoku, bo byla przeszło dwa miesiące a tu nagle cyk i nie ma 😝 Cieszę się bardzo!

Asix, Staś jaki slodziak 😍 a jakie ma fajne koleżanki, pięknie zabawiają maluszka 😃

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 15:32

jangwa_maua, Berbecia, kattalinna, Katy lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nia
    sliczna Zosia
    Patryk też uwielbia zakładac ciuchy na głowę i tak z nimi chodzić, plus zakładanie butów (wszelkich, najlepsze bo największe taty) oraz korale na szyję (szał jak dorwie łańcuszek od role ;) )
    mały model rośnie, sroczka tez z niego, ale identyczna była Emilka :)

a mam pytanko
    Zosia w nocy nie "ucieka z łóżka"?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2019, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, na noc łóżeczko dostawiamy do naszego łóżka 😉 w dzień śpi normalnie 😊

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś że starszą byłam u chirurga. Wizyta trwała z 3 min. Pokazałam mu zdjęcie przepukliny i mam czekać na telefon na konsultacje do anestezjologa i zabieg na 1.10 (oby tak zostało ).

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina83 wrote:
    Kamcia, na noc łóżeczko dostawiamy do naszego łóżka 😉 w dzień śpi normalnie 😊

ulezy?
    ja narzaie nie chce na raz zmian wprowadzać (klubik-łózko) ale wciąz mnie kusi, no i nasze ma jednak barierkę, tzn zakrywa połówe boku-sami ustawiamy w którym miejscu, no i nasze wyższe

łóżeczko, które teraz dostanie Małgosia ma opcje przerobienia i własnie nie ma barierki i jest niskie...ale to dla Małgosi

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa
    z naszymi kciukami bedzie idealnie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Asix Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się pozbyliśmy łóżeczka. Staś śpi na materacu tylko w łóżeczku strasznie panikował.

Już wrócił z pierwszego dnia żłobka. Zjadł wsUstko ładnie. Bawił się z dziećmi wgl nie płakał. Rozpłakał się dopiero jak go odbierałam ale jak wyszliśmy to już cały szczęśliwy.

kamciaelcia, kattalinna, pawojoszka, Nina83 lubią tę wiadomość

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2019, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina powiedzmy ze też mam wymagania co do pracy😉 moge zmieniać branżę, ale nie za 1600 na zleceniu....

Olalam szefa jestem na l4, młody nic wielkiego ale lekarz kazal przetrzymac 3 dni w domu.

kattalinna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2019, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, ulezy ☺️ uwielbia teraz swoje wyrko😊 Właśnie muszę dokupić barierkę, mąż miał sam zrobić ale nuestety udar i teraz jeszcze nue da rady 😔

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asix dzielny ten twój kawaler że tak sobie poradził pierwszego dnia ,widać bycie starszym bratem zobowiązuje.

Chorób ,katarkow i wszelkiego dziadostwa współczuję ,u nas też się zaczyna pociąganie nosem ale na razie nie ma epidemii.

Byłam dziś u diabetologa ,co zem prezentów nadostawala. Pani doktor jak zobaczyła krzywą to mi od razu insulinę przepisała i wizytę chciała najlepiej za tydzień,szalona kobieta przecież ja do Nysy mam ponad godzinę drogi,ostatecznie stanęło na 27.09. Ale ta dieta cukrzycowa to nie dieta tylko zestaw tortur,owszem nawet 7 posiłków ale to co oni nazywają posiłkiem to to nawet przekąska nie jest,dodatkowo kłucie po godzinie od takiego gryza banana .A wogole to muszę wam powiedzieć jak wyglądała rozmowa z panią doktor.
    Pani się pyta ,która to ciąża ,więc mówię że siódma,
    to ile pani ma dzieci?
    ( Myślę sobie która z nas jest większa bladynka ? No chyba logiczne ile) mówię że no szóstkę ,na co pani doktor"żartuje pani,pierwszy raz widzę kobietę ,która urodziła szóstkę dzieci." Poczulam się jak zjawisko nadprzyrodzone,coś oni w tej Nysie niewiele jeszcze widzieli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 21:46

cf409fc7e7.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka - wcale nie logiczne. Liczba ciąż nie oznacza ile się ma dzieci. Więc pytanie mogło się pojawić.

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 05:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka
    Ja po takim pytaniu zawsze mam nakreslone w papierach, ale to zawsze. Poprawiaja liczbę dzieci 😉

Piotrek steka, ale śpi, całą chyba noc. Ja już spać nie mogę...pewnie katar czy cóś...wstanie, zobaczymy, ocenimy...Dziś mam swojego gin, korepetycje nawet..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2584 2585 2586 2587 2588 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ