X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chata wolna!!!!!!!!

a tak serio...Patryczek tak sie rozpłakał, kiedy otworzyłam drzwi od sali :(
    Piotrek jak wszedł to nawet za mna sie nie odwrócił

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tylko że wsztawaniem była awantura tak to luz.

No co za pogoda ,kamcia co ja ci o tej zimie mówiłam ? Leje jak głupie od wczoraj

cf409fc7e7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez u nas leje

a wstawanie u nas na luzie XD o 6 oboje na nogach , ba! o 6 biegali

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noooo
    mąż włąsnie wrócił z pracy...źle (ale na jego korzyść) wypisali mu ojcowski i jeszcze dziś ma wolne...więc wrócił do domu
    nie mam wolnej chaty XD

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Asix Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mały człowiek dziś pierwszy raz w zlobko przedszkolu.
    Nie płakał myślę że ciężko go będzie wyciągnąć. Dostałam już od pani MMS

e39d784e9ad5.jpg

Staś z nowymi koleżankami;)

Wczoraj byliśmy na chrzcinach Stanisław tak szalał że o 18 już spał i obudził się o 5

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 08:44

kamciaelcia, White Innocent, Nynka, kattalinna, wariancja, pawojoszka, Katy, jangwa_maua, Berbecia, Feeva lubią tę wiadomość

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2019, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj przyszłam pomarudzic....😢 my z jednej choroby w drugą, kupy minely przyszly gile i kaszel. Młody tak sie męczy że mi serce pęka.
    A wiecie co jest najgorsze, że wczoraj cały dzień spędziłam na tym czy puszczac go do zlobka czy brac znowu wolne bo przecież w pracy szef wariat mnie rozszarpie...doszłam do wniosku ze wolalabym pracowac w wielkim korpo albo firmie, i mieć w dupie takie rzeczy...stolica sie sypie oferty pracy to porażka i przez to niby mam gdzieś co ten mój szef zrobi z drugiej strony nie chciałabym stracić pracy.
    Ale postanowiłam, że mam gdzieś tego palanta, nie będę przekładać pracy ponad dobro mojego dziecka...

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka, współczuję choroby 😔 z tą pracą to zależy czego szukasz. Jeśli zależy Ci na rozwoju, karierze itp to może nie tak łatwo, ale jeśli po prostu praca to jest tego trochę. No i podobno znowu mamy rynek pracownika. Głowa do góry, nie jesteś skazana na tego kretyna do emerytury.

age.png
  • wariancja Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka, wiem co czujesz, współczuje. Moja Mała pochodziła tydzień, od wczoraj gil i gorączka ☹️ Nie wiem jak to ogarniemy jak wróce do roboty. Porazka

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2019, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry 🤗
    Dziewczyny, współczuję wam tych chorób i płaczu dzieci w żłobku ☹️

Wiecie jaki numer?... Ta gula z dziąsła zeszła całkowicie! 😁 Wczoraj była taka malutka a dziś już jej nie ma! Jestem w szoku, bo byla przeszło dwa miesiące a tu nagle cyk i nie ma 😝 Cieszę się bardzo!

Asix, Staś jaki slodziak 😍 a jakie ma fajne koleżanki, pięknie zabawiają maluszka 😃

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 15:32

jangwa_maua, Berbecia, kattalinna, Katy lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nia
    sliczna Zosia
    Patryk też uwielbia zakładac ciuchy na głowę i tak z nimi chodzić, plus zakładanie butów (wszelkich, najlepsze bo największe taty) oraz korale na szyję (szał jak dorwie łańcuszek od role ;) )
    mały model rośnie, sroczka tez z niego, ale identyczna była Emilka :)

a mam pytanko
    Zosia w nocy nie "ucieka z łóżka"?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2019, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, na noc łóżeczko dostawiamy do naszego łóżka 😉 w dzień śpi normalnie 😊

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś że starszą byłam u chirurga. Wizyta trwała z 3 min. Pokazałam mu zdjęcie przepukliny i mam czekać na telefon na konsultacje do anestezjologa i zabieg na 1.10 (oby tak zostało ).

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina83 wrote:
    Kamcia, na noc łóżeczko dostawiamy do naszego łóżka 😉 w dzień śpi normalnie 😊

ulezy?
    ja narzaie nie chce na raz zmian wprowadzać (klubik-łózko) ale wciąz mnie kusi, no i nasze ma jednak barierkę, tzn zakrywa połówe boku-sami ustawiamy w którym miejscu, no i nasze wyższe

łóżeczko, które teraz dostanie Małgosia ma opcje przerobienia i własnie nie ma barierki i jest niskie...ale to dla Małgosi

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa
    z naszymi kciukami bedzie idealnie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Asix Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się pozbyliśmy łóżeczka. Staś śpi na materacu tylko w łóżeczku strasznie panikował.

Już wrócił z pierwszego dnia żłobka. Zjadł wsUstko ładnie. Bawił się z dziećmi wgl nie płakał. Rozpłakał się dopiero jak go odbierałam ale jak wyszliśmy to już cały szczęśliwy.

kamciaelcia, kattalinna, pawojoszka, Nina83 lubią tę wiadomość

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2019, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina powiedzmy ze też mam wymagania co do pracy😉 moge zmieniać branżę, ale nie za 1600 na zleceniu....

Olalam szefa jestem na l4, młody nic wielkiego ale lekarz kazal przetrzymac 3 dni w domu.

kattalinna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2019, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, ulezy ☺️ uwielbia teraz swoje wyrko😊 Właśnie muszę dokupić barierkę, mąż miał sam zrobić ale nuestety udar i teraz jeszcze nue da rady 😔

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asix dzielny ten twój kawaler że tak sobie poradził pierwszego dnia ,widać bycie starszym bratem zobowiązuje.

Chorób ,katarkow i wszelkiego dziadostwa współczuję ,u nas też się zaczyna pociąganie nosem ale na razie nie ma epidemii.

Byłam dziś u diabetologa ,co zem prezentów nadostawala. Pani doktor jak zobaczyła krzywą to mi od razu insulinę przepisała i wizytę chciała najlepiej za tydzień,szalona kobieta przecież ja do Nysy mam ponad godzinę drogi,ostatecznie stanęło na 27.09. Ale ta dieta cukrzycowa to nie dieta tylko zestaw tortur,owszem nawet 7 posiłków ale to co oni nazywają posiłkiem to to nawet przekąska nie jest,dodatkowo kłucie po godzinie od takiego gryza banana .A wogole to muszę wam powiedzieć jak wyglądała rozmowa z panią doktor.
    Pani się pyta ,która to ciąża ,więc mówię że siódma,
    to ile pani ma dzieci?
    ( Myślę sobie która z nas jest większa bladynka ? No chyba logiczne ile) mówię że no szóstkę ,na co pani doktor"żartuje pani,pierwszy raz widzę kobietę ,która urodziła szóstkę dzieci." Poczulam się jak zjawisko nadprzyrodzone,coś oni w tej Nysie niewiele jeszcze widzieli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 21:46

cf409fc7e7.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 9 września 2019, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka - wcale nie logiczne. Liczba ciąż nie oznacza ile się ma dzieci. Więc pytanie mogło się pojawić.

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 05:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka
    Ja po takim pytaniu zawsze mam nakreslone w papierach, ale to zawsze. Poprawiaja liczbę dzieci 😉

Piotrek steka, ale śpi, całą chyba noc. Ja już spać nie mogę...pewnie katar czy cóś...wstanie, zobaczymy, ocenimy...Dziś mam swojego gin, korepetycje nawet..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2584 2585 2586 2587 2588 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ