Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pawojoszka
Ja po takim pytaniu zawsze mam nakreslone w papierach, ale to zawsze. Poprawiaja liczbę dzieci 😉
Piotrek steka, ale śpi, całą chyba noc. Ja już spać nie mogę...pewnie katar czy cóś...wstanie, zobaczymy, ocenimy...Dziś mam swojego gin, korepetycje nawet.. -
Dziewczyny ratujcie!!!
Farbuje się sama w domu i kupiłam farbę blond garniera i wyszły mi włosy chujowo ( przepraszam za slowo)ciemne jakie wydaje mi się nawet ze z poświata zielonego.
Co mogę zrobić w takiej sytuacji czym je można zafarbować żeby wrócić do błonyu? -
Berbecia, tez bym nalozyla rozjasniacz, raczej niczym innym do blondu nie wrocisz z ciemnego. Jak poswiata zielonego to sie cos schrzanilo.
Pawojoszka, ja tez nigdy nie widzialam kobiety ktora ma szostke dzieci i bedzie miala siodme 😅
Wiec sie nie dziwie, ze byla lekko w szoku 🤷🏽♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 08:15
-
Dzień dobry.
No i się zaczęło Szymon chory do przedszkola nie poszedł , Wojtek też nosem pociąga . W końcu słonko wyszło ,pralka od rana na chodzie.
Jagwa ja rozumiem że są różne sytuacje i wiele razy wypisywano że mną wywiad i pytano o ilość ciąż ,ilość porodów ,czy sn czy CC itp. ale ojojanie w wykonaniu lekarki to profesjonalne już nie było ,a jeszcze tekst że jeszcze te dzieci trzeba wychować tak jakbym dzieci dla zabawy miała.
Katy ja mam trójkę braci i myślałam że jestem z dużej rodziny do czasu kiedy poznałam dwie dziewczyny ,jedna miała 12 rodzeństwa a druga tez cos koło tego ,mój sąsiad kiedyś mówił że on jest ósmym dzieckiem ,nie pytałam czy najmłodszym ,chłopak mniej więcej w moim wieku ,tak że moja siódemka to pikuś -
u mnie chyba tez sie zacznie Piotrusiowi cos z noska kapało, ale jeszcze go zaprowadziłam...
pawojoszka, reszty-co mówiła lekarka-wczoraj nie dodadłas, a jest to dopiero "ciekawe"
jednak jade po PiotrusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 09:11
-
gile po pas, bez temp, juz pózniej nie płakał...ale jestesmy po szczepieniu, pogoda podła, dzieci zaczeły chorowac (info od pani) wiec dmucham na zimne, Piotrus juz w domu
moj gin znów bedzie niepocieszony ze z dzieckiem przychodze na wizyte ale gin niby 12:30, a Piotrek ma pediatre o 11:50 (ten sam kompleks budynków, inne wejscie),o 14:30 po Patryczka
kwestia kto nastepny do choroby? -
nick nieaktualnyDzień dobry 😊
Pawojoszka, w dzisiejszych czasach jesteś fenomenem, jeśli chodzi o ilość ciąż i dzieci 😃 kiedyś nie zrobiła byś wrażenia, bo zazwyczaj rodziny byly wieelo dzietne, dziś niestety to już rzadkość 🙁
A lekarki stwierdzenie było słabe 😒
Ahhh, zaczynają się choróbska..idzie jesień 😟 i mnie zaczyna w gardle drapać uhhh -
Pawojoszka, dziwna ta lekarka, nie powinno ja to w ogole obchodzic.
Ja mam sasiadke, ktora teraz bedzie miala czwarte dziecko, dla mnie to abstrakcja 😅 Ale ja z tych, co jedno dziecko jest wyzwaniem 😂
Duzo zdrowia dla chorowitkow!
Kattalina, ty chyba ogladasz netflixa? Jak cos masz, to podrzuc jakis tytul fajnego serialu ☺️
I jeszcze chcialam sie pochwalic, ze mam bilet na Korteza w pazdzierniku do Poznania, bilety byly w sprzedazy od 26 sierpnia, wlasnie dotarly i powiem wam, ze walka o nie byla niezla, bo w 10 min podobno wszystkie sie wyprzedaly w Poznaniu 😳
Siedze w drugim rzedzie, takze mega sie jaram 🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 12:29
Asix, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trochę zminimalizowalam zielony odcień i rozjasniłam koncentratem 🍅🍅🍅🍅🍅 oraz nizoralem jutro powtarzam zabieg.
A u was ciążowki jak po wizytach?
Ja dzisiaj z Milena idę do lekarza bo wyskoczył jej takie dziwne chrostki na kciukach stopie i buzi. Utrzymuje jej się to już 4 dzień. Odwołała szczepienie przez to. A poza tym z nosa się leje jak z wodospadu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 13:54
-
Edwarda, nie ogladalam, wlasnie ogladam „Uwiezione” i tez fajny, ten co polecilas obejrze bo mi wlasnie mignal
Jangwa, bylam na jednym w Karpaczu i obiecalam sobie, ze pojade na wiecej - i sie udalo
Jak bedziesz miala okazje to polecam, nigdy nie bylam na tak cudownym koncecie, po wyjsciu chce sie wiecej i wiecej, cos pieknegoedwarda20 lubi tę wiadomość
-
ale sie nabiegałam, tzn autem najezdziłam (wkładałam Piotrusia do fotelika)
dziecko odebrałam, w domu godzinka i zaliczaliśmy-wysłaliśmy paczkę, potem pediatra, potem mój gin, potem pojechałam do znajomej na kawe (by do domu nie wracac-3.pietro- i ryzykowac spania Piotrusia), u znajomej na kolanach Piotrek zasnał, o jacie -jak chrapał, wyciągnęłam z auta wózek, położyłysmy go, potem wózkiem pojechałam po Patryczka, Piotrek wstał, wróciłam po auto i do domku
aaa jeszcze był rossmann i apteka
niedawno zlądowaliśmy, Piotrkowi temp urosła...
ale ogólnie wirusówka, do piatku w domu czekamy na chorobe brata i mamy
Patrys dzis lepiej-i zjadł drugie danie, potem zupe, pospał, jak przyszłam (sama, bez taty) to nawet nie płakał
jeszcze korepetycje -
U mnie po wizycie wszystko ok, waze cale 45.5, przede mna byla babka wazaca 38 w dosc juz zaawansowanej ciazy 😮 Ale nizsza ode mnie i naprawde bardzo chuda nie liczac brzucha :p Dzidzia ma sie dobrze, ja za to mialam coś wysokie cisnienie
Właśnie mi dziewczyny kwietniowe przypomnialy, ze szczepienie nas czeka a ja nawet Kamila nie zarejestrowalam jeszcze :pWowka lubi tę wiadomość
-
Moje dzieci uwielbiają kanapki taty🤣 jeden i drugi najpierw kradnie cebulę. Patryk na zmiane cebulę zagryzal kiszonym. Oskubal 3 kromki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2019, 19:34
Katy, Nina83, kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość