X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 05:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka
    Ja po takim pytaniu zawsze mam nakreslone w papierach, ale to zawsze. Poprawiaja liczbę dzieci 😉

Piotrek steka, ale śpi, całą chyba noc. Ja już spać nie mogę...pewnie katar czy cóś...wstanie, zobaczymy, ocenimy...Dziś mam swojego gin, korepetycje nawet..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ratujcie!!!
    Farbuje się sama w domu i kupiłam farbę blond garniera i wyszły mi włosy chujowo ( przepraszam za slowo)ciemne jakie wydaje mi się nawet ze z poświata zielonego.
    Co mogę zrobić w takiej sytuacji czym je można zafarbować żeby wrócić do błonyu?

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chyba użyła rozjasniacza, a potem nałożyła farbę, ale nie wiem czy wtedy nie będą za jasne dla Ciebie:p No i rozjasniacz niszczy wlosy wiec to na własną odpowiedzialność:p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbecia, tez bym nalozyla rozjasniacz, raczej niczym innym do blondu nie wrocisz z ciemnego. Jak poswiata zielonego to sie cos schrzanilo.

Pawojoszka, ja tez nigdy nie widzialam kobiety ktora ma szostke dzieci i bedzie miala siodme 😅
    Wiec sie nie dziwie, ze byla lekko w szoku 🤷🏽‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 08:15

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    No i się zaczęło Szymon chory do przedszkola nie poszedł , Wojtek też nosem pociąga . W końcu słonko wyszło ,pralka od rana na chodzie.

Jagwa ja rozumiem że są różne sytuacje i wiele razy wypisywano że mną wywiad i pytano o ilość ciąż ,ilość porodów ,czy sn czy CC itp. ale ojojanie w wykonaniu lekarki to profesjonalne już nie było ,a jeszcze tekst że jeszcze te dzieci trzeba wychować tak jakbym dzieci dla zabawy miała.

Katy ja mam trójkę braci i myślałam że jestem z dużej rodziny do czasu kiedy poznałam dwie dziewczyny ,jedna miała 12 rodzeństwa a druga tez cos koło tego ,mój sąsiad kiedyś mówił że on jest ósmym dzieckiem ,nie pytałam czy najmłodszym ,chłopak mniej więcej w moim wieku ,tak że moja siódemka to pikuś

cf409fc7e7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie chyba tez sie zacznie ;) Piotrusiowi cos z noska kapało, ale jeszcze go zaprowadziłam...

pawojoszka, reszty-co mówiła lekarka-wczoraj nie dodadłas, a jest to dopiero "ciekawe" ;)

jednak jade po Piotrusia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 09:11

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katy Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat znam babke co ma 12 dzieci, z jedna z nich chodziła moja siostra do klasy w podstawowce :p

Eh naczekam sie na wizyte, bo lekarz sobie gdzies wyszedl, a kolejka dluga...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gile po pas, bez temp, juz pózniej nie płakał...ale jestesmy po szczepieniu, pogoda podła, dzieci zaczeły chorowac (info od pani) wiec dmucham na zimne, Piotrus juz w domu

moj gin znów bedzie niepocieszony ze z dzieckiem przychodze na wizyte ;) ale gin niby 12:30, a Piotrek ma pediatre o 11:50 (ten sam kompleks budynków, inne wejscie),o 14:30 po Patryczka

kwestia kto nastepny do choroby? XD

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2019, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry 😊

Pawojoszka, w dzisiejszych czasach jesteś fenomenem, jeśli chodzi o ilość ciąż i dzieci 😃 kiedyś nie zrobiła byś wrażenia, bo zazwyczaj rodziny byly wieelo dzietne, dziś niestety to już rzadkość 🙁
    A lekarki stwierdzenie było słabe 😒

Ahhh, zaczynają się choróbska..idzie jesień 😟 i mnie zaczyna w gardle drapać uhhh

• J.S Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka, dziwna ta lekarka, nie powinno ja to w ogole obchodzic.
    Ja mam sasiadke, ktora teraz bedzie miala czwarte dziecko, dla mnie to abstrakcja 😅 Ale ja z tych, co jedno dziecko jest wyzwaniem 😂

Duzo zdrowia dla chorowitkow!

Kattalina, ty chyba ogladasz netflixa? Jak cos masz, to podrzuc jakis tytul fajnego serialu ☺️

I jeszcze chcialam sie pochwalic, ze mam bilet na Korteza w pazdzierniku do Poznania, bilety byly w sprzedazy od 26 sierpnia, wlasnie dotarly i powiem wam, ze walka o nie byla niezla, bo w 10 min podobno wszystkie sie wyprzedaly w Poznaniu 😳
    Siedze w drugim rzedzie, takze mega sie jaram 🤩

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 12:29

Asix, kattalinna lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JS ogladalas Sex Education? Fajne, luzne, zabawne :)

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trochę zminimalizowalam zielony odcień i rozjasniłam koncentratem 🍅🍅🍅🍅🍅 oraz nizoralem jutro powtarzam zabieg.

A u was ciążowki jak po wizytach?

Ja dzisiaj z Milena idę do lekarza bo wyskoczył jej takie dziwne chrostki na kciukach stopie i buzi. Utrzymuje jej się to już 4 dzień. Odwołała szczepienie przez to. A poza tym z nosa się leje jak z wodospadu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 13:54

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S zazdroooooo.. Kortez 😍

J.S lubi tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edwarda, nie ogladalam, wlasnie ogladam „Uwiezione” i tez fajny, ten co polecilas obejrze bo mi wlasnie mignal

Jangwa, bylam na jednym w Karpaczu i obiecalam sobie, ze pojade na wiecej - i sie udalo
    Jak bedziesz miala okazje to polecam, nigdy nie bylam na tak cudownym koncecie, po wyjsciu chce sie wiecej i wiecej, cos pieknego

edwarda20 lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewno w Trójmieście wszystkie bilety sprzedane bo jakoś w listopadzie ma być .

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa, masz farta - 3 terminy sa dostepne na ebilecie
    Idz, nie bedziesz zalowac, uwierz mi. Bedzie kilka piosenek z nowej plyty ktora ukaze sie wiosna

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale sie nabiegałam, tzn autem najezdziłam (wkładałam Piotrusia do fotelika)
    dziecko odebrałam, w domu godzinka i zaliczaliśmy-wysłaliśmy paczkę, potem pediatra, potem mój gin, potem pojechałam do znajomej na kawe (by do domu nie wracac-3.pietro- i ryzykowac spania Piotrusia), u znajomej na kolanach Piotrek zasnał, o jacie -jak chrapał, wyciągnęłam z auta wózek, położyłysmy go, potem wózkiem pojechałam po Patryczka, Piotrek wstał, wróciłam po auto i do domku
    aaa jeszcze był rossmann i apteka
    niedawno zlądowaliśmy, Piotrkowi temp urosła...
    ale ogólnie wirusówka, do piatku w domu ;) czekamy na chorobe brata i mamy ;)

Patrys dzis lepiej-i zjadł drugie danie, potem zupe, pospał, jak przyszłam (sama, bez taty) to nawet nie płakał

jeszcze korepetycje

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katy Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po wizycie wszystko ok, waze cale 45.5, przede mna byla babka wazaca 38 w dosc juz zaawansowanej ciazy 😮 Ale nizsza ode mnie i naprawde bardzo chuda nie liczac brzucha :p Dzidzia ma sie dobrze, ja za to mialam coś wysokie cisnienie :/

Właśnie mi dziewczyny kwietniowe przypomnialy, ze szczepienie nas czeka a ja nawet Kamila nie zarejestrowalam jeszcze :p

Wowka lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzieci uwielbiają kanapki taty🤣 jeden i drugi najpierw kradnie cebulę. Patryk na zmiane cebulę zagryzal kiszonym. Oskubal 3 kromki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2019, 19:34

Katy, Nina83, kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My szczepienie mamy 22.października
    Ale jak to wyjdzie...Piotrek każde mial w terminie A właśnie to ostatnie się przesuwalo

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2585 2586 2587 2588 2589 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ