Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 05:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka
    Ja po takim pytaniu zawsze mam nakreslone w papierach, ale to zawsze. Poprawiaja liczbę dzieci 😉

Piotrek steka, ale śpi, całą chyba noc. Ja już spać nie mogę...pewnie katar czy cóś...wstanie, zobaczymy, ocenimy...Dziś mam swojego gin, korepetycje nawet..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ratujcie!!!
    Farbuje się sama w domu i kupiłam farbę blond garniera i wyszły mi włosy chujowo ( przepraszam za slowo)ciemne jakie wydaje mi się nawet ze z poświata zielonego.
    Co mogę zrobić w takiej sytuacji czym je można zafarbować żeby wrócić do błonyu?

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chyba użyła rozjasniacza, a potem nałożyła farbę, ale nie wiem czy wtedy nie będą za jasne dla Ciebie:p No i rozjasniacz niszczy wlosy wiec to na własną odpowiedzialność:p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbecia, tez bym nalozyla rozjasniacz, raczej niczym innym do blondu nie wrocisz z ciemnego. Jak poswiata zielonego to sie cos schrzanilo.

Pawojoszka, ja tez nigdy nie widzialam kobiety ktora ma szostke dzieci i bedzie miala siodme 😅
    Wiec sie nie dziwie, ze byla lekko w szoku 🤷🏽‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 08:15

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    No i się zaczęło Szymon chory do przedszkola nie poszedł , Wojtek też nosem pociąga . W końcu słonko wyszło ,pralka od rana na chodzie.

Jagwa ja rozumiem że są różne sytuacje i wiele razy wypisywano że mną wywiad i pytano o ilość ciąż ,ilość porodów ,czy sn czy CC itp. ale ojojanie w wykonaniu lekarki to profesjonalne już nie było ,a jeszcze tekst że jeszcze te dzieci trzeba wychować tak jakbym dzieci dla zabawy miała.

Katy ja mam trójkę braci i myślałam że jestem z dużej rodziny do czasu kiedy poznałam dwie dziewczyny ,jedna miała 12 rodzeństwa a druga tez cos koło tego ,mój sąsiad kiedyś mówił że on jest ósmym dzieckiem ,nie pytałam czy najmłodszym ,chłopak mniej więcej w moim wieku ,tak że moja siódemka to pikuś

cf409fc7e7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie chyba tez sie zacznie ;) Piotrusiowi cos z noska kapało, ale jeszcze go zaprowadziłam...

pawojoszka, reszty-co mówiła lekarka-wczoraj nie dodadłas, a jest to dopiero "ciekawe" ;)

jednak jade po Piotrusia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 09:11

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katy Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat znam babke co ma 12 dzieci, z jedna z nich chodziła moja siostra do klasy w podstawowce :p

Eh naczekam sie na wizyte, bo lekarz sobie gdzies wyszedl, a kolejka dluga...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gile po pas, bez temp, juz pózniej nie płakał...ale jestesmy po szczepieniu, pogoda podła, dzieci zaczeły chorowac (info od pani) wiec dmucham na zimne, Piotrus juz w domu

moj gin znów bedzie niepocieszony ze z dzieckiem przychodze na wizyte ;) ale gin niby 12:30, a Piotrek ma pediatre o 11:50 (ten sam kompleks budynków, inne wejscie),o 14:30 po Patryczka

kwestia kto nastepny do choroby? XD

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2019, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry 😊

Pawojoszka, w dzisiejszych czasach jesteś fenomenem, jeśli chodzi o ilość ciąż i dzieci 😃 kiedyś nie zrobiła byś wrażenia, bo zazwyczaj rodziny byly wieelo dzietne, dziś niestety to już rzadkość 🙁
    A lekarki stwierdzenie było słabe 😒

Ahhh, zaczynają się choróbska..idzie jesień 😟 i mnie zaczyna w gardle drapać uhhh

• J.S Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka, dziwna ta lekarka, nie powinno ja to w ogole obchodzic.
    Ja mam sasiadke, ktora teraz bedzie miala czwarte dziecko, dla mnie to abstrakcja 😅 Ale ja z tych, co jedno dziecko jest wyzwaniem 😂

Duzo zdrowia dla chorowitkow!

Kattalina, ty chyba ogladasz netflixa? Jak cos masz, to podrzuc jakis tytul fajnego serialu ☺️

I jeszcze chcialam sie pochwalic, ze mam bilet na Korteza w pazdzierniku do Poznania, bilety byly w sprzedazy od 26 sierpnia, wlasnie dotarly i powiem wam, ze walka o nie byla niezla, bo w 10 min podobno wszystkie sie wyprzedaly w Poznaniu 😳
    Siedze w drugim rzedzie, takze mega sie jaram 🤩

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 12:29

Asix, kattalinna lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JS ogladalas Sex Education? Fajne, luzne, zabawne :)

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trochę zminimalizowalam zielony odcień i rozjasniłam koncentratem 🍅🍅🍅🍅🍅 oraz nizoralem jutro powtarzam zabieg.

A u was ciążowki jak po wizytach?

Ja dzisiaj z Milena idę do lekarza bo wyskoczył jej takie dziwne chrostki na kciukach stopie i buzi. Utrzymuje jej się to już 4 dzień. Odwołała szczepienie przez to. A poza tym z nosa się leje jak z wodospadu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 13:54

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S zazdroooooo.. Kortez 😍

J.S lubi tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edwarda, nie ogladalam, wlasnie ogladam „Uwiezione” i tez fajny, ten co polecilas obejrze bo mi wlasnie mignal

Jangwa, bylam na jednym w Karpaczu i obiecalam sobie, ze pojade na wiecej - i sie udalo
    Jak bedziesz miala okazje to polecam, nigdy nie bylam na tak cudownym koncecie, po wyjsciu chce sie wiecej i wiecej, cos pieknego

edwarda20 lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewno w Trójmieście wszystkie bilety sprzedane bo jakoś w listopadzie ma być .

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa, masz farta - 3 terminy sa dostepne na ebilecie
    Idz, nie bedziesz zalowac, uwierz mi. Bedzie kilka piosenek z nowej plyty ktora ukaze sie wiosna

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale sie nabiegałam, tzn autem najezdziłam (wkładałam Piotrusia do fotelika)
    dziecko odebrałam, w domu godzinka i zaliczaliśmy-wysłaliśmy paczkę, potem pediatra, potem mój gin, potem pojechałam do znajomej na kawe (by do domu nie wracac-3.pietro- i ryzykowac spania Piotrusia), u znajomej na kolanach Piotrek zasnał, o jacie -jak chrapał, wyciągnęłam z auta wózek, położyłysmy go, potem wózkiem pojechałam po Patryczka, Piotrek wstał, wróciłam po auto i do domku
    aaa jeszcze był rossmann i apteka
    niedawno zlądowaliśmy, Piotrkowi temp urosła...
    ale ogólnie wirusówka, do piatku w domu ;) czekamy na chorobe brata i mamy ;)

Patrys dzis lepiej-i zjadł drugie danie, potem zupe, pospał, jak przyszłam (sama, bez taty) to nawet nie płakał

jeszcze korepetycje

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katy Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po wizycie wszystko ok, waze cale 45.5, przede mna byla babka wazaca 38 w dosc juz zaawansowanej ciazy 😮 Ale nizsza ode mnie i naprawde bardzo chuda nie liczac brzucha :p Dzidzia ma sie dobrze, ja za to mialam coś wysokie cisnienie :/

Właśnie mi dziewczyny kwietniowe przypomnialy, ze szczepienie nas czeka a ja nawet Kamila nie zarejestrowalam jeszcze :p

Wowka lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzieci uwielbiają kanapki taty🤣 jeden i drugi najpierw kradnie cebulę. Patryk na zmiane cebulę zagryzal kiszonym. Oskubal 3 kromki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2019, 19:34

Katy, Nina83, kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2019, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My szczepienie mamy 22.października
    Ale jak to wyjdzie...Piotrek każde mial w terminie A właśnie to ostatnie się przesuwalo

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2585 2586 2587 2588 2589 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ