Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas zeby tez w nocy daly popalic i jest gorna 3. Pewnie zaraz wyjdzie druga bo tak u nas jest zazwyczaj.. A pobudka 5.30. Myślałam ze jak noe spala w nocy to choc rano troxhe odespi... Teraz chrapunia, a ia sie zastanawiam czy myc podlogi, prasowac czy trochę sie poobijac. Dzisiaj twz mamy ur kuzynki. I zaliczylismt wizyte w kościele. Pierwszy raz byla taka grzeczna. Bo tak to sama chodze ale dzisiaj nie bylo wyjścia.
Katar mamy ale przezroczysty i jyz mniej obstawiam zeby, kaszel tez sie zdaza. Apetyt jest, goraczki brak.. Jutro do. Zlobka. Juz idzie jak stary zlobkowicz, w ogole sie noe oglada za nami, papa i poszla z ciocią 😃
Zofia tez lubi banany 😃
Aaa i jeszcze pytanie jakie macie buty na jesien. Tylko takie adidasy czy tez jakoes trzewiczki np. lekko ocieplane.. Bo nie wiem czy jest sens cos kupować innegp niz te geoxy co mamy..kamciaelcia, Katy, kattalinna, Berbecia, MajowaMamusia, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
olciabos
ja nie kupuję trzewiczków lekko ocieplanych
póki co (z Piotrem) sprawdzaja sie u nas dłuuuuuuuuuugo adidasy
potem juz zimowe
ale te zimowe to tez nie te wersje bardzo ocieplane (co w nazwie maja kozaki zimowe)bo dawno nie było zimy porzadnej -
nick nieaktualny
-
White, orientujesz sie moze w temacie chinskich mopow do podlogi, takie cos jak roomba?
Bo u nas jest brava, strasznie mnie korci ale jeden nowy kosztuje 2999 wiec drogo troche, tansza opcja 1499 i najtansza 799 zl.
W sumie zgubilam sie ktory wybrac, odkurzacz juz mam, to teraz czas na kolejne tym razem do mycia.
Orientujesz sie co godne? Moze masz cos fajnego z alie? -
nick nieaktualnyMiałam pytać czy macie folię do snapa bo ja nie mam, jakaś uniwersalna da radę? Okrycie na nóżki to chyba jest w jednym kolorze z tego co pamietam jak nam w sklepie mówili, ale się nie zastanawiałam czy kupić. Nie wiem dalej co na zimę, śpiwór? A może jednak to okrycie dokupić? Sama nie wiem.
Na jesień mamy adidaski i finito. Kombinezon na zimę właśnie ustrzeliłam na olx ze smyka za 70 zł, niby stan idealny. Zobaczymy co przyjdzie, kurtka + spodnie, samych kurtek z odzysku mam 3 to już nic nie kupuję. -
White, oki 😊 Myslalam ze moze sie orientujesz, bo wiem ze w tym siedzisz, hehe. Podobno do bravy dokupuje sie jakis plyn ktory pozostawia przyjemny zapach. Zastanawiam sie, aczkolwiek mam pewnie wahania.
Ja mam spiworek z cottonmouse, bo w poprzednim wozku go uzywalam, zastanawiam sie czy teraz bedzie ok, czy moze za krotki. Musze go przymierzyc, mam nadzieje ze bedzie ok bo w zeszlym roku dalam za niego 250 + 100 mufka, wiec szkoda zebym musiala kupic nowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 20:30