Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja okrycia nie kupuje. Do żłobka i tak jeździmy samochodem (10 km wózkiem ni dy rydy ), a popołudniami będziemy pewnie i tak większość czasu spędzać na ogródku. A jeśli będzie potrzeba to obłoże ją po prostu jakimś kocem. Na zimę mam śpiwór z tamtego roku
Folia podobno pasuje idealnie z Espiro Sonic.
Na zimę planuje spodnie na szelkach i kurtkę, ten mój czort nie da się włożyć w kombinezon zapewne. Nie chcę nawet próbowaćCola87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej jak tam wasze powroty do żłobków?
U nas dramat, tak jeszcze nigdy nie było😢 trzymał się mnie płakał, jakby powiedział mama nie to chyba bym rzucila prace i z nim została. Siedzialam w szatni 10 minut w koncu ciocia wyszła powiedziala ze nic to nie da bo dluga przerwa. Chyba widziala moje przerazenie w oczach bo mi napisala ze sie uspokoil...masakra, nienawidze tego ze ja go muszę prowadzac.
Katar u nas zszedl, troche kaszlu nie wiem skad i powieka czerwona i opuchnieta macie pomysl skad to? -
Żłobek przeżyty 😊 ale z mamą to inaczej... Zajmowała się innymi dziećmi ♥ w sensie i córka, i mama 😉 teraz odsypia a ja liczę na to, że to nie żadne choróbsko bo tyle zielonych glutów dziś widziałam, że szok... 😔
White, my żłobek bliżej bo niecałe 2km 😉 już wiem na pewno, że wózek odpada. Nie mam siły walczyć żeby ją zmusić do jazdy... Pożyczę od koleżanki nosidło i jeśli się sprawdzi to kupię, ile damy radę to na nogach, resztę w nosidle. Chyba, że się uda z chustą ale już widzę akcję na środku parku i pół chusty w kałuży... 😉 -
Nynka współczuję ,kiedyś będzie lepiej jeśli cię to pocieszy. Ile to się matka na dziecka płacz musi w życiu napatrzeć to szok.
Kattalina może jak nie wózek to rowerek taki prowadzony przez rodzica ,z jakimś dzwonkiem czy innymi bajerami .
U nas powrót do przedszkola nawet spoko ,panie mówiły że pierwszy raz powiedział kiedy chciał siku ,co prawda nie do pań ale do koleżanki ,zawsze to jakiś postęp .
Za tydzień we wtorek jadą na wykopki . Chciałabym to widzieć jak banda maluszków kopię ziemniaki. No nic niech się uczą pracy od małego. Trochę się obawiam bo niby to nie daleko ale Patryk to mi się wydaje taki malutki i nieporadny ale skoro panie chcą go wziąć to chyba wiedzą co robią.kattalinna lubi tę wiadomość
-
Przedszkole mamy jakieś 1,3 km od domu
Ale rano zawsze było auto
Z powrotem zazwyczaj teraz też zwłaszcza kiedy sama odbieram chłopaków
Piotr byl bardzo niezadowolony kiedy raz przyszlam z pojedynczym wózkiem, bez auta
Baaardzo niezadowolony haha
No i ostatnio mam co tachac z powrotem (posiusiane rzeczy Piotrusia). Do auta oboje biegusiem na nóżkach
Hehe
Sama się skusilam na buty w lidlu. Jako drugie będą idealne. Tzn dla Patryczka i kozaki i traperki
Dla Piotrusia wzięłam za duże. Zobaczymy czy na coś jutro wymienię -
nick nieaktualnyKattalina, jak możesz podaj link do foli do snapa, chce zamówić, a Ty masz sprawdzoną
Pawojoszka, takie maluchy na wykopki wesoło będzie.
Też kupiłam śniegowce w lidlu, chciałam na rzepy, ale nie było rozmiaru i tak cud, że o g.17 były jakiekolwiek buty. Szału nie ma, ale jako drugie mogą być, Zuzia tak się cieszyła jak jej założyłam, ściągnąć nie chciała -
nick nieaktualny
-
My tez mamy zwykla uniwersalna, ale nie wiem czy sie nadaje bo u nas standardowo lezy, my z tych co wozek lepiej prowadzic niz w nim siedziec 😅
Mysle ze rower to by na pewno byl niewypal, szczegolnie w snieg albo deszcz, tym mozna wyjsc polazic jak jest cieplo ale na pewno bym nie wsadzila, jak jest chlodno. Tez bym wybrala nosidlo.
Musze zgubic nadprogramowe kg bo juz mi niezle w brzuch poszlo. Polecacie jakies cwiczenia w domu? Kiedys cwiczylam ale to dawno bylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2019, 07:45
-
A ja w nocy sobie uświadomiłam że dziś mam usg trzeciego trymestru 🤣 zakodowalam że w środę...ale równocześnie jutro ważna i wymowna data-czwarta rocznica śmierci Emilki...I to dalo do myślenia. Najważniejsze że mój mózg czasem się budzi (kiedy powinien spać-ale niewazne)
Podgląd o 17:30
Pewnie sama pojadę, szkoda chłopaków ciągnąć w taką pogodę -
nick nieaktualnykattalinna wrote:Między daje radę a polecam to kawał przepaści jest 😉 wpisz na allegro folia do wózka i masz
White, a ta folia od espiro, to skąd wiesz, że pasuje do snapa? Może ją zamówię. -
Hej hej. Dawno nie nie było. Stanisław chodzi 3x w tygodniu do żłobka. Jest coraz lepiej . Dziś płakał dopiero jak go przekazywałam do rąk. Inne dzieci bardzo go lubią przytulają głaszczą przynoszą zabawki. Bo tam gdzie chodzimy to grupa od 1.5 roku do 6 lat;)
Jak Stasia nie ma to szyję pieluszki. Trochę się wkrecilam;)
A co do folii to ta od espiro pasuje idealnie i nie jest taka gówniana cienkakattalinna lubi tę wiadomość