Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
J.S ja cwiczylam z CodziennieFit na yt, ma bardzo duzo treningow, na pewno cos dla siebie znajdziesz :p Bardzo przyjemnie sie z nia cwiczy i daje wycisk xd
Asix, masz talent ja to tylko guzika umiem przyszyc i dziure zacerowac 😂
Mnie cos wysypalo na twarzy, wyglądam pieknie, mdlosci mnie tez dzisiaj wyjatkowo mecza znowuJ.S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asix, to czekam na rozwój sytuacji i nowe logo w wieloświecie 😁 dziś pani w żłobku się zaskoczyła, bo nagle zrobiło im się w grupie 3 dzieci na wielo 😁 z dnia na dzień, bo wczoraj dołączyła Bożenka, dziś jej wielokumpel 😉
White, widziałam grupę na fb ale chyba już nie chcę kolejnej 😉 z tego espiro to folia czy też przykrywka na nóżki? No i oczywiście mówimy o snap trend, nie zwykły snap? 😉 -
u nas przyczyna, dlaczego matka z przedszkola z tobołami wraca, juz poznana
Piotrus ma infekcje pecherza
ale takie miał wyniki moczu dla mnie niezrozumiałe, ze nawet w jego imieniu byłam juz u pediatry
a dokładnie rozchodziło sie o to, dlaczego popuszcza/dlaczego woła jak popusci w majteczki
gdyby wyniki moczu były złe, to sama bym to wiedziała a tak naprawde to nasze pierwsze badanie moczu i w sumie pierwsze badanie moczu chłopca-bo jak pani doktor powiedziała, gdyby wyniki dotyczyły dziewczynki, nie musielibysmy leczyc furagina
ale to nie jest przeciwskazanie do przedszkola itp
chociaz matka na swój sposób spokojniejsza, ze to nie psychika a fizjologia to pierwsze trudniej "leczyć"
noooo
ale kolejny dzień, kiedy robaczki w przedszkolu, a ja zamiast siedziec na dupie, znów załatwiam, załatawiam ...Xd -
Cześć dziewczyny
Piękne zdjęcia dzieci!!!
Asia pięknie szyjesz. Ja się cały czas zastanawiam nad kupnem maszynyale ja z tych co lepiej gwoździa wbija niż coś uszy ją chyba że swoje palce.
Kamcia zawsze tak jest,ale przynajmniej na spokojnie bez ogonów pozałatwiasz wszystko.
Metoda Kamci chwałę się ze moje dziecię najmniejsze od ponad tygodnia przesyła całe noce. Kładzie się o 19-20 a wstaje o 7 jak budzik dzwoni.
Ja mam stres nie umiem sobie miejsca znaleźć w czwartek syn idzie na operację a ja się panicznie boję. Jeszcze go nie uświadomiłam co go czeka i nie wiem czy tego chce. Wiem że to bardzo boli i że będzie miał wyrzuty do mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2019, 13:59
-
kattalinna wrote:White, widziałam grupę na fb ale chyba już nie chcę kolejnej 😉 z tego espiro to folia czy też przykrywka na nóżki? No i oczywiście mówimy o snap trend, nie zwykły snap? 😉
Ja wiem tylko o folii. A co do modelu hmmm teraz zgłupiałam, wydaje mi się, że ogólnie polecały dziewczyny niezależnie od tego czy Snap czy Trend. Poszukam później i dam znać 😆 -
Szukaj 😉 bo trend jednak większy od normalnego snapa więc może być różnica, ale nie musi 😉
Asix, Staś w żłobku w jakim systemie? Ja już wiem na 100%, że pul i mocz zębowy to u nas straszne połączenie 😔 boję się co będzie jak zacznie zostawać dłużej... Najchętniej bym ją w wełnie cały dzień miała ale to odpada w żłobku jednak.